Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 30
elpower spune:
Da, Martutza. Ca sa vedeti ce nerecunoscatoare sunt! Nici macar nu v-am mai spus ce au facut. Pana la urma, au ajuns sa cante la Targu-Mures, pe insula, la acel concert, dar vocalul lor a cantat aiurea. Nu si-a incalzit vocea, s-a deprimat ca nu era prea multa lume, de parca ar fi cantat pt lume si nu pt vreun profesionist care sa-i asculte. Si chestii din astea, copilaresti, asa ca nu au rezolvat aproape nimic, doar s-au ales cu o experienta in plus. Sper sa fi invatat ceva din asta. Lipsa de profesionalism se vede exact cand te astepti mai putin. Pacat, pt ca ceilalti au pus tot sufletul in experimentul asta si orchestratia a sunat chiar beton. O sa pun un link sa ascultati ce a iesit. Uite http://revistasunete.ro/manifest/?page_id=213 . Aici puteti asculta. ADN se numeste trupa. Suna rau vocea, dar orchestratia mie mi-a placut. Asta e! Ce-si face omul cu mana lui....
Am facut cont pt noi pe 4shared.com cu user martie_aprilie_2007@yahoo.com si parola binecunoscuta. Daca vreti sa puneti acolo carticele utile legate de bebe, ar fi bine sa le avem pe toate laolalta. O sa pun si eu ce-am spicuit de pe aici si ce mi-ati mai trimis voi despre diversificare si altele.
Pupici!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ghibuadina spune:
Ah..inca o intrebareVOI DATI CEREALE BB LA PENULTIMA MASA??/DE CE??e MAI BINE ASA???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
martutza spune:
Nu se aude nik.Sau nu stiu eu unde sa clickai...
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Sa nu uit.Adina chestia cu supa o stiu de la mama.Eu am fost formulista si a inceput diversificarea la 3 luni jumate din considerente comuniste (a inceput munca) si m-a crescut bunica.Ea asa a facut cu noi toate trei (surorile mele au avut lapte de mama nu ca mine ca sa luminat si mama cum sta treaba cu rabdarea si suferinta unei mame pana incepe alaptarea ca lumea)si a fost ok.Dr.pediatra de atunci a sugerat discutand cu bunica mea si au ales aceasta cale.Mie mi se pare ok.
Aliona ce faci?
Andra nu vrei sa mai intri macar 1 min sa ne spui ce face Edutzu?
martutza spune:
Adina eu nu dau inca cereale dar o mamica a spus altei mamici ca ar fi mai bine sa dea cereale la penultima masa ca sa nu-i incarce stomacul inainte de culcare.Observatie foarte corecta si din cate am inteles cea care a aplicat schimbarea sa declarat multumita de somnul bebelusului.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ghibuadina spune:
SHERBI..la Salonic ai stat??/Am fost si noi anul trecut, dar am stat in peninsula, in Halkidiki.Am mers la Salonic o zi, a fost super insa mie nu pre mi-a priit ca o aveam pe gaza mica in burtica si taare m-a mai suparat.....Davidutu, frumusel foc, seamana un pic cu Alexuca mea dar are si o mamica pe masura....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ane2200 spune:
In primul rand la multe lunisoare sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, sanatosi si papaciosi.
Elpower - Am incercat si eu site-ul cu pricina, dar nu stiu din ce cauza nu reusesc sa deschid nici un folder de acolo.. Vad lista cu foldere, dau click si sta pe loading...... mult si bine. E iar vre-o setare ciudata in calculatorul meu?
Eu raportez un bebe tare marait. De o saptamana nu mai vrea sa adoarma decat dupa o ora de plans. Adica, in brate e ok, dar cum il pun in pat, incepe sa urle. Nu stiu ce are, ca pana acum nu mi-a facut faze din astea. Sper sa fie de la dinti si sa-i treaca in curand.
Noi inca nu am inceput diversificarea, dar cred ca si eu incep de saptamana viitoare, tot cu supa a la Martutza. Sa-mi mai spui si mie pe masura ce introduci chestii noi in meniul lui Victor. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
elpower spune:
Ane, o fi vreo setare din browserul tau care nu da voie sa se incarce ce e pe acolo. La mine merg toate fisierele, dupa ce imi cere, cand ma loghez, sa accept un certificat de securitate. Eu folosesc Opera, dar cand nu merge ceva mai incerc si Firefox sau SlimBrowser. Le gasesti pe net de descarcat.
pentru tot 

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by elpower
Ane, o fi vreo setare din browserul tau care nu da voie sa se incarce ce e pe acolo. La mine merg toate fisierele, dupa ce imi cere, cand ma loghez, sa accept un certificat de securitate. Eu folosesc Opera, dar cand nu merge ceva mai incerc si Firefox sau SlimBrowser. Le gasesti pe net de descarcat.pentru tot
!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Am reusit. Multumesc.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ioanaradu spune:
adina matei papa acolo piure de legume (morcov patrunjel, pastarnac, ceapa&cartof-doar la fiert+ulei de masline la mixat ... am uitat sa pun dovlecelul si telina
). in asta am adaugat o cupa de cereale nestle fara lapte.
cereale noi avem asa:
- milubrei cu mar si morcov + lapte
- milubrei cu banana, orez + lapte
- humana cu 8 cereale si 4 fructe + lapte (dar eu n-am gasit niciunde pe cutie care sunt cerealele si care fructele continute)
- nestle cu orez si morcov si cu bifidus - fara lapte - astea se fac cu lapte deja preparat, dar eu le pun in fructe sau in piure asa ca nu le mai fac cu lapte.
asta e ce-am incercat pana acum. mai urmeaza, eu inca studiez cerealele de peste 4 luni. am mai vazut de la bebelac - cu caise, piersica si parca mar. dar n-am incercat inca.
cerealele fara lapte constipa. cele cu lapte ajuta la constipatie.
deci ...
- 6-6.30 lapte
- dimineata (10-11) ii dau fructe cu 1-2 cupe de cereale + lapte daca este cazul, dar la masa asta nu prea mai e.
- urmatoarea masa (14-15) piureul de legume + lapte daca mai este cazul. azi n-a fost ca a papat tot. am incercat cu branza dulce dar nu prea i-a placut asa ca i-am pus 1 cupa de cereale.
- 18-19 in functie de cat piure mananca: daca a mancat putin piure si mai mult lapte ii dau cereale, daca a papat tot piureul sau mare parte ii dau numai lapte. asta ca sa nu-i incarc prea tare stomacul.
- 21-22 lapte
- uneori 23.30-00.00 lapte dar numai 60-70-80 ml
in timpul zilei ii dau si suc de portocala. il ajuta la kk, ca el e mai constipacios. ii pun cam 50 ml de suc de portocala + 50 ml de apa in bibe. in rest apa si baby drink, dar f diluat.
cam asta papam noi. maine o sa-i fierb carne de pui. in seara asta o sa ma mai inspir din carticica cu meniuri de bebe.
legat de masa de cereale intr-adevar ziceam ca am mutat-o penultima pentru ca daca-i dadeam la ultima masa se foia toata noapte si ii dadeam ceai/apa din ora in ora. probabil ca era burtica prea incarcata.
sper ca nu te-am bagat si mai tare in ceata. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karra80 spune:
gata suntem suparate...intarm in gerva![]()
![]()
Roxanici Noi nu contam in statistica?![]()
![]()
Suntem prima albinutza cu 2 dintisori......iesiti la 5 luni ce-i drept dar e prima fetitza.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss