Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

gata suntem suparate...intarm in gerva

Roxanici Noi nu contam in statistica? Suntem prima albinutza cu 2 dintisori......iesiti la 5 luni ce-i drept dar e prima fetitza.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Karra, conteaza toata lumea in "statistica", nu fac discriminari si nici nu am preferinte sa fie anumite persoane amintite acolo....
daca vrei pot face si asa...albinuta care a avut dinti prima si apoi bondarul care a avut primul dinti...dar daca fac asa va trebui sa fac la toate categoriile asa si pana acum nu am facut. Adica este cel mai inalt bondar din stup, cel mai greu, cel mai grabit...nu am pus pe sexe pana acum. Si statistica este ca sa fie fun, interesant, inedit, deosebit, daca da motive de suparare cuiva mai bine renunt.
DEci nu te supara ca nu ai de ce. Uite ca sa vezi ca contati, trec si prima albinuta cu dinti si primul bondar cu dinti
- Raul de Ane - 4 luni 2 sapt si 2 zile
- Cristina Maria de Karra - 5 luni

Astept sa vad daca se anunta cineva dintos mai de timpuriu decat Raul si Cristina, deci lista e inca deschisa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by karra80

gata suntem suparate...intarm in gerva

Roxanici Noi nu contam in statistica? Suntem prima albinutza cu 2 dintisori......iesiti la 5 luni ce-i drept dar e prima fetitza.....

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Karra, conteaza toata lumea in "statistica", nu fac discriminari si nici nu am preferinte sa fie anumite persoane amintite acolo....
daca vrei pot face si asa...albinuta care a avut dinti prima si apoi bondarul care a avut primul dinti...dar daca fac asa va trebui sa fac la toate categoriile asa si pana acum nu am facut. Adica este cel mai inalt bondar din stup, cel mai greu, cel mai grabit...nu am pus pe sexe pana acum. Si statistica este ca sa fie fun, interesant, inedit, deosebit, daca da motive de suparare cuiva mai bine renunt.
DEci nu te supara ca nu ai de ce. Uite ca sa vezi ca contati, trec si prima albinuta cu dinti si primul bondar cu dinti
- Raul de Ane - 4 luni 2 sapt si 2 zile
- Cristina Maria de Karra - 5 luni

Astept sa vad daca se anunta cineva dintos mai de timpuriu decat Raul si Cristina, deci lista e inca deschisa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Stai linistita ca nu m-a suparta...era mai mult ceva virtual.....

Nu tin sa fiu in nici o statistica si am inteles perfect ce ai vrut tu sa faci...
Ziceam si io asa ca sa ma aflu in treaba.....sa mai isi aduca aminte lumea si de noi...ca am crez ca ne-ati uitat daca nu am inratrat o xzi

Ar fi culmea sa ma supar pt asa ceva....

Deci fa tu cum stii acolo ca e mai bine fara nici o suparare
nu e cazul sa schimbi regulile doar ca m-am trezit eu sa comentez

Luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou zumzaiti va rog!

Mergi la inceput