Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by Rebiana27

Paxela, ai dreptate, nici nu ma gandisem... deh, neuronu'...
Intre timp mi-am facut o lista cu alte legume pe care vreau sa le congelez si vreau sa ma ocup de asta inca de maine ca sa am timp de toate. Pun si pentru supele lui Luca dar si pentru noi.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

idei idei mai da si la alti poate imi scapa ceva

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

M-a luat somnu' aseara instantaneu!
Eu mai bag la congelator: rosii mici (spalate, ambalate in pungutze; ingheata si arata ca niste globuletze), morcov tocat, ardei gras (verde, galben si rosu - de aspect) tocat si telina tocata - le asez in pungutze cam cat folosesc la o mancare. Marar, patrunjel, leustean, tocate si puse in cutii de inghetata, fiecare in cate o cutie sau mai multe; vinete coapte, decojite si fara zeama (care se scurge inainte de ambalare); probabil voi pune si buchetele de conopida pentru ghiveciul de legume.
Anul asta voi pune si dovlecel pentru Luca si niste fructe.

O vecina imi da o reteta de conservat rosii-pasta (fara seminte) ca tot au ai mei rosii in gradina, dar reteta contine si sare (conservant nu dar totusi sarea pt Luca... stiu si eu...).
Daca am uitat ceva mai scriu!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

rebiana cam asta bag si eu, eu mai pun fasole verde, ardei de umplut, amestecul de supa gata preparat( morcovul albitura),amestecuri de rosi cu ardei, dovlecei, si cam atat imi amintesc acum

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Cu riscul de a monopoliza discutile... Paxela zi-mi cum pui ardeiul gras pt umplut ca vreau si eu!!!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lumi tinem pumnii sa nu doara

roxanici bine ai revenit acasa. Cred ca a fost nebunie mare acolo... dar si distractiv, cu atatia pitici in jur.

sherbi davidu' sa-i treaca buba de la cazatura... sau mai bine pe tine... pt. ca probabil el a uitat de muuult Asta este, se mai intampla...
Despre anestezie.. se poate, fara adrenalina. Spune-i dr. stomatolog ca alaptezi si trebe sa stie el ce si cum. Io am facut si acum, la baieti si cand o alaptam pe Elena pt. ca trebuia sa scot cate o masea de minte
Succes cu bb2 ... io nu ma mai inscriu

ioanaradu eu le iau temp. decat atunci cand am impresia ca ar avea febra... adica foooooarte rar... Cred ca le-am luat temp. pana acum de max. 5 ori

paxela Cam asa procedeaza si fii'mea... da' cu tac'su' asa ca m-am scos... daca e fata lui... dar nu scap usor, vin doi baieti din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Am dormit ca o valiza de la 11 la 6 dimineata , sper sa se mai repete figura ca tare bine a fost.

Rebiana, pfiuuu, gospodina mai esti...anul trecut a fost primul an cand am pus si eu ardei tocati in pungute mici, leustean, si ardei gras pt. umplut (adica ardeiu curatat in interior, oparit si pus cate 14-15 buc. in pungi)...in rest ce se gaseste iarna (morcov, telina, patrunjel) nu mai pun...anul asta o sa pun si eu dovlecei tot asa portii mici pt. Stefania

ioanaradu, si eu mor dupa pozitia respectiva, cand o vad cu funduletul ala mare de la pampers aruncat in spate ...ce lingurita ai ca eu mi-am luat de la primii pasi una tot asa, silicon, mai patratoasa , dar e inca virgina, sper sa fie buna

gabi78, multi lui Tudor, sa dea DD sa nu i se declanseze niciodata vreo alergie...cred ca trebuie sa eviti cu strictete toate produsele alergizante..probabil ti-a spus dr. ce dar sigur mai gasesti si pe net..

of, gata, ma apuc de treaba ca bucataria urla dupa mine

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ardeiul de umplut : dupa ce il curat de samburi il oparesc sa se inmoaie si inca caldut il pun unul in altul cei care intra, sau usor pliat cat sa nu crape( asta depide de cat de mult ii oparesti) ii bag in pungi si gataa
eu ii aleg pe cei mici ascutiti( ca nu stiu sa ma exprim)si aia intra bine unul in altul, bag cate 4-5 unul in altul si asa intra mai multi in punga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

'Neata fete.
Eu deja sunt la castronul cu cereale cu lapte.Victor a mancat la 6 si apoi sa pus pe delfinit cum zic eu.Adica scoate niste sunete exact ca delfinii.I-am promis ca-i fac rost de un contract la Delfinariu la COnstanta sa ia locul delfinilor de acolo doar sa taca.Dar Pas...chiuie si mai ascutit si pe diverse voci.Mie imi vine sa-l mananc dar tacsu pune perna pe cap si se uita urat la mine..mrrrr..asa ca am iesit din camera sa nu se mai converseze baiatu cu mine.

Ioana ma bucur ca la voi nu e nimic grav cu masina.La noi e naspa de tot ca e ceva belea la cutia de viteze asa ca luna asta alerg sa caut leasing sau credit pt una noua ca tot voiam sa o schimbam pe asta.Apropo de Fippi stii cumva daca au program si sambata?

Rebiana cum a zis si Paxela :eu congelez in pungute atat cat pun 1 data si pun direct in oala.Eu mai si amestec pt noi dovlecel cu ardei gras cu morcov si fasolica verde pt ciorba de legume.

Adina si Anaalina eu fac supa de morcov+radacina de patrunjel +pastarnac si dau in biberon.In a 3a zi o sa bag dovlecel, in a 5a zi ceapa (o felie) si in a 7a zi ardei gras.Ma tem sa bag telina ca e prea parfumata si poate respinge.Din a10 zi pasez morcovu cu putina zeama si dau la lingurita iar restul de zeama tot din biberon.Dupa 3 zile cand mai invata sa inghita incep sa pasez o data la 2 zile cate o leguma (ca sa ii testez toleranta si preferintele)Cand vom ajunge la supa crema de legume 100g incep cu suc de mar galben.

Anamana123 ursitoarea cea buna.Si stai linistita ca nu putem si noi sa intram chiar zilnic asa ca se intelege.

Mady si pe tine si pe Razvan.Sa stii ca mi-a placut tare bluzita lui de la botez si am fost aseara sa-i iau lui Victor ceva de toamna si am gasit una acelasi gen dar pe portocaliu tricoul si manecuta aia lunga (de zici ca are alta bluza dedesupt...asta cum purta tasu acum 10 ani cand l-am cunoscut )este cafea cu lapte.O sa pun poze ca eu sunt indragostita de stilul asta strengaresc de haine; aaa si i-am luat si o salopeta de raiat..ca de la blugi nebagam mai tarziu ca nu tin nici de cald cand e rece si se incing tare cand e cald afara.

Doina nu te necaji cu trezitu..la ce razacios ai eu nu as mai zice nimic...Am ras cu lacrimi la filmulet...e adorabil Radu cand rade si nu numai.Victor rade cand il tocaie tacsu pe burta sau cand il pup eu sexi, adica la gusita si pe la urechi..ca noi asa ii zicem pupat sexi, sa nu inteleaga lumea altceva.

Lumi sanatate maxima si sa nu doara prea tare.

Sherbi eu nu cred ca mai e vreun pericol cu anestezia.Sa-ti explic de ce..Mama curioasa si panicoasa cum sunt am luat Calgel pt baiat si nu i-am dat in gurita desi urla copchilu pana nu am citit ce contine...surpriza ..contine Lidocaina care este anestezic.Eeee cu riscu de a ma repeta ca si cu fructele la bebei..Daca lui pot sa-i dau direct in gurita sa se absoarba prin pielea de pe gingii direct in sange...vin eu si ma intreb ...cat de periculos ar fi daca un anestezic stomatologic, al carui efect dispare din corp in 2-3 ore, ajunge in organism la mine,e sintetizat si a 100 parte ajunge in lapte? Ei?Eu cred ca poti merge la dentist si il intrebi si pe el ce foloseste si in ce doza.Eu voi merge de luna viitoare ca mi sa dus dantura rau de tot....

Diana drum bun, distractie placuta, nunta reusita si CASA DE PIATRA.V asteptam la toamna.

Ela spor la bilanturi.Hai ca mai ai putin pana pe 15 august la depunere si scapi. sa-ti treaca melancolia

Lauramar da-i sa suga in continuare.Pentru fisura anala incearac seara dupa o igiena riguroasa un usor masaj cu aplicare de miere de albien de preferat de galbenele sau flori de camp.Pentru constipatie mai poti incerca (in afara de Lactulose si caise uscate) prune uscate puse in apa rece de cu seara si le manaci incet dimineata pe stomacul gol iar zeama o bei.Nu ti-as recomanda crusin ca e periculos pt bebe si la tien poate da dependenta.Stiu ce spun ca am caz in familie

Karla parca pe 15 iti vine bona? sa ne zici si noua cum a reactionat Luca ...nu de alta dar trebuie sa ma pun si eu serios pe treaba (ca am plan) si va mai trebui sa-l las pe VIctor acasa cateva ore in functie de clienti si nu stiu cum va reactiona sa stea cu altcineva.Pe mine daca am vede ca plec se frichine sa ma urmareasca cu privirea si e linistit atata timp cat ma are in raza vizuala sau cat nu pune mana cineva pe el.Zici ca are ceva..sta la toti in brate dar sa fiu si eu prin preajma..altfel nici sa-l atinga vreun strain nu supoarta ca se pune pe urlat.Iar mama nu ma poate ajuta ca lucreaza..e tanara are 54 de ani si abea in februarie ar putea iesi anticipat.

Flopici de abea astept sa veniti la intalnire si sa-mi cunosc tiza..O sa alegem o zi frumoasa de intalneala si o ora de comun acord dar pe saptamana viitoare sa incepem negocierile ca dupa 22 se pare ca plecam in coced cateva zile la munte.

Stefanyia mie mi se pare ca semanati...dar nu am vazut decat pozele...sa va vedem live si decidem.Si apropo de Sonia esti o modesta.Mie mi-a fost mult mai usor sa fac acel gest pentru ca sunt aici in Bucuresti aproape de ele dar tie ..de acolo...ti-a fost mai greu si tot nu te-ai lasat desi erai in deplasare..stiind cat de mult conta atunci fiecare zi.

ElenaGiulia o sa-ti dau un mail ca ma intereseaza ceva de la japorongi si vreau sa stiu daca poti afla costurile auxiliare (transport,vama, etc)Incerc sa aflu care e firma care plateste cel mai bine sudorii autorizati si cu cat.Imediat ce am date clare si corecte te anunt pe mail. gasca si va steptam in tara.

Val nu stiu daca putem ajunge mai departe de Militari-Crangasi cu Victor ca ni s-a stricat masina.Vorbim la telefon. Mariuca sa fie cuminte si sa pape tot.

Fetelor mai stiti ceva de Gabi si de Tudor? Eu m-am gandit sa o sun azi sa vad ce e cu baiatul ca ma cam speriat....

Eu acum ma retrag vreo cateva ore sa fac mancare si sa hranesc manzu naravas.O zi minunata va doresc.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Gabi acum am vazut ca ai scris.Dea Domnu sa nu fie probleme si sa nu aibe alergii la grupele de alimente.Sanatate multa si mii de pentru voi.Daca ai timp sa ne zici ce ti-a interzis dr.Sa vedem daca e asa cum am mai auzit si eu...de unele fructe si de polenuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Hai ca m-am intins ca pomana tiganeasca.....si am uitat ceva important.

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI VIGUROSI VOI CE NASCUTI IN ZI DE 11.SA FITI NOROCOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII.

AM FUGIIIIT.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ioana, io masor la raresu temperatura cand mi se pare ca e mai fierbinte, am masurat de max 10 ori si de cele mai multe ori avea peste 37...e un baiat hot

Sherbi, nici io nu ma bag...dar astept sa fac galerie la altcineva si promit ca bag in statistica noastra pe prima mamica din stup ce s-a reinscris la odisee

Daca aveti timp sa imi zica si mie cineva cum s-au strans banii ptr Sonia...ptr zbor si operatie...era o suma mare si in 2-3 zile cand nu am avut acces la net s-au intamplat toate: au si plecat si a si fost operata.

La statistica:
- trec pe Ana Delia de Paxela ca fiind prima albinuta care a stat vrednica in fundulet
- la dintisori mai astept sa vad daca e cineva cu dinti mai repede de 4 luni, 2 saptamani si 2 zile

Gabi, multa sanatate lui Tudor, sper sa nu aveti de a face cu alergii.

Lumi, oare cum esti? te-au operat?!?!

Krissy, Magdutah, Ralualexandrei, Arissa, Claudi@, Mihaelaaa, Sori1980, BiancaM pe unde sunteti? mai ziceti ceva
Mamica de gemene MadyEr nu ne mai zici despre fetite nimic?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Sar'na de ponturi fetelor!

Hai sa va zic despre mine... Voi fi nasa!!! Imi doream asa mult sa cunun pe cineva si nu puteam pt ca eram casatorita doar civil... dar de-acu'... "finii" nu sunt hotarati daca vor face in septembrie sau la inceputul lui octombrie... dar, ce sa mai, faptul e ca si implinit! Magazine de haine de ocazie, pazea ca vin!

Lucosu' meu (a se citi Luca) e maraici rau de tot. Mai nou il fascineaza telecomanda televizorului si apasa cu nesat pe butoane... asa ca a reusit sa-mi schimbe doua posturi intre ele. Daca o vede prin pat incearca sa ajunga la ea (o folosesc ca stimulent pt a incerca sa mearga de-a bushilea) daca nu poate ca e departe maraie pana i-o aduci langa el. Ce mai vrea el des e sa-l tii de subsuori si sa stea pe ceva tare cu picioarele intinse si face si cativa pasi. Innebuneste dupa asta si eu nu-l tin des ca mi-e teama sa nu-i afecteze coloana escapadele lui. Il mai tin si in fund (tot la fel nu des) tot sustinut (de mine, de perne) dar vrea sa se ridice (ridica fundul ca sa stea in picioare).

Mi-a iesit si un pacatos de herpes mic pe o buza. Imi dau cu Aciclovir dar si (babeste) cu ness amestecat cu putina apa cat sa rezulte o pasta. Asta-mi lipsea... ca eu sunt o pupacioasa si nu stiu cum ma voi abtine sa nu-l pup pe Luca...

Hai ca scriu si mai tarziu!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput