Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panix spune:

Fetelor,
va multumesc de primire!Ma simt mai bine de cand citesc despre bb-ii vostri , multe din nedumeriri deja au un raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata

Ieri am incercat sa ducem copilul la intrunirea motociclistilor dar nu am putut cobora din masina pt ca batea prea tare vantul si nu am vrut sa ma risc. Asa ca vom astepta pana la anul. Poate va intrebati de ce tinem neaparat sa familiarizam copilul cu motoarele ... pt ca pana a fi insarcinata mergeam la mai multe intruniri moto din tara ... ce vremuri ... dar se vor intoarce cand va creste copilul ... dar trei pe o motocicleta???
Mai sunt printre voi mamici motocicliste? Sau poate a-ti avut alte hobby-uri care odata cu venirea copilului au trebuit abandonate?

Lumi noi dam 5 ml de calciu, rstul beau eu.

kiss

HORIA varsta
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gabi, tinem pumnii sa nu aiba nimic grav Tudor!

Diana_jors, spor la pregatirile pentru nunta, sa fie frumoasa, ca oricum unica e iar tu te vei simti speciala!

Ce-as veni si eu la intalnire!!!... da' nu pot... alte planuri... stam departe... dar sa aveti voi o intalnire frumoasa si sa faceti poze sa ne aratati!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata

Daca nu ploua o sa venim si noi la intalnire.

Gabi, si lui Mark i-au_ aparut ieri pete pe corp dupa ce i-am dat piure de legume,dar i-au disparut in 5 minute.Iti tin pumnii sa nu fie nimic grav si mai ales sa nu va interneze.

Pupici,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Revin cu doua intrebari:
Fetele care alaptati atunci cand vine laptele ce simtiti? Eu pana acum simteam doar furnicaturi dar de cateva zile simt o durere ascutita. De ce oare?

A-ti facut la bb-i D2 injectabil? Medicul de familie insista sa facem injectabil, dar medicul pediatru de la maternitatea unde am nascut insista sa ramanem pe Vigantol.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by gabi78

paxelaTudor mannca lapte praf Nan 2
ane2200 felicitari pt dintisori! Nu e cam devreme? CE simtome a avut?

La capitolul simptome a avut balute la greu - mai mult de o luna si de vre-o 3 zile a fost destul de marait. Plangea mai des - el care nu prea plange, decat daca vrea sa doarma si nu-si gaseste locul. Aseara i-am dat o jucarie de dentitie tinuta la rece si a inceput s-o roada cu o pofta.... Plus ca e toata ziua cu pumnul in gura. Iar cand am vrut sa-l ung cu Calgel, am simtit ceva ascutit in gurita. temperatura nu a facut, desi imi era frica de asta, ca eu am facut mereu temperatura cand imi ieseau dintii. Se pare ca la el am scapat.

Martutza, asa ramane - la ora 18 la intrarea McDonald's. Abia astept sa ne vedem. Speram doar sa nu ploua.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

A-ti facut la bb-i D2 injectabil? Medicul de familie insista sa facem injectabil, dar medicul pediatru de la maternitatea unde am nascut insista sa ramanem pe Vigantol.

Nu. Medicul de familie e si dr. pediatru? Daca nu, eu zic sa asculti dr. neonatolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Revin cu doua intrebari:
Fetele care alaptati atunci cand vine laptele ce simtiti? Eu pana acum simteam doar furnicaturi dar de cateva zile simt o durere ascutita. De ce oare?

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

nu iti pot raspunde decat la o intrebare, eu lui fimiu iam facut d3 injectabil, caci uitam sa ii dau vigantolul
dar acum nu se mai gaseste, ii faceam o injectie la 2 luni intre vaccinuri

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am venit. Am fost la spital: alergie in forma grava. Multumim lui Dumnezeu dar nu s-a pus problema internarii.
I-a facut intravenos Dexamethasone si ii mai dau Zyrtec, Calciu si cu un unguent Advantan Milk. Mergem si diseara sa ii fac iar intravenos injectie si probabil si miine sau chiar 5 zile. Vedem diseara.
problema este ca nu stim de la ce. Si docotora de garda a presupus ca ar fi de la piersica sau de la uleiul de masline (ii pusesem 2 picaturi in supita). Mi-a spus ca piersica si orice fruct cu par/puf se dau oparite, si m-a sfatuit sa ii dau nectarina mai bine decit piersica.
Daca nu se agraveaza in sensul ca i se umfla ochii si buzele atunci e ok. Suntem cu ochii pe el.

AA si toate asistentele au fost foarte incintate de el: nu a plins nici macar un pic, ba din contra.. a ris la ele cind ii faceau injectie.

Va multumesc mult fetelor pentru sfaturi si pentru suport!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Gabi: , tinem pumnii sa treaca repede.

Noi nu ajungem la intalnirea asta, l-am prins azi pe tati nu prea obosit si cu chef sa ne insoteasca la plimbare, asa ca o sa batem doar Berceniul in lung si in lat...

Daca ne mutam mai in centru ar fi mai usor sa ajungem si noi, dar... o sa vedem ce ne rezerva saptamana viitoare

Dupa 2 zile de icneli pe burtica (asta dupa ce se intoarce singur inc ateva secunde) azi a reusit sa se intoarca inapoi pe spate asa intins (nu adunat/cazut cum a reusit inainte)...

Va pun imediat si niste poze/filmulete cu salteluta de joaca pe care i-am luat-o de pe laredoute (cea de joaca pe burtica, pentru ca celalalt colet nu mi-a ajuns ).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput