Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
elpower spune:
Buna fetele cochetele!
Am disparut putin din peisaj, dar revenim. V-am citit tot timpul, dar timp sa raspund, ioc, asa ca sper sa recuperez azi, ca tot e mai putina activitate, deobicei, duminica.
Sa incep si eu ca Iunita:
2 august:
Ioanaradu, bine ai revenit!
Elena.2006 multa sanatate pentru Adrian! Sa-i treaca repede-repede si sa redevina mancacios.
Anaalina sa se fac bine puiul cu sau fara antibiotic, cum decizi tu ca e mai bine pentru ea.
Ane2200
si o
stransa-stransa sa te faca sa simti ca nu esti singurica! Sa fii tare pentru puiul tau scump si sa treci cu bine peste incercarea asta.
Ser fiziologic eu folosesc tot ser perfuzabil pt ca nu inteleg sa dau acelasi pret pe o fiola de 10 ml cand pot sa dau pe o juma' de kg tot atat. Eu pun o branula in loc de ac, asa incat sa o pot acoperi sa nu intre praf acolo. Din experienta va spun ca sunt mai practice pungile decat sticlele de plastic, din care curge mai greu. Avand aceeasi compozitie, nu vad rostul folosirii fiolelor vs solutia perfuzabila, dar fiecare face cum crede.
Pentru nas folosesc Nazomer si ii pun cat consider eu. Mi se pare mai practic decat cu pulverizator. Asta are, pur si simplu, o gaurica si apas eu pe flacon in asa fel incat sa ajunga in nasuc cateva picaturi.
3 august:
La multi ani puiutilor ce mai adauga azi o lunita! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri dragi!
5 LUNI
Elyanne, sa-ti traiasca mandrii tai feciori Andrei si Mihai!
Ditu sa te bucuri mereu de printesa ta, Briana Elisabeta!
4 LUNI
Madmat cu printul Mousa!
Danuta_t cu cavalerul Andrei Calin!
3 LUNI
Implineste azi, micuta si draguta Antonia de Laina!
Si pupam si mamicile IOANARADU, MADALINA78 ! 
Radcarmen multi pupici pentru tine si multe
virtuale pentru maicuta ta care va vegheaza de acolo de Sus. Nu pot spune ca inteleg ce sentimente te incerca. Nu am cum, dar am avut un sentiment asemanator cand mi-am pierdut bunicul din partea tatei. El era pentru mine cel ce imi dadea forta si cu ajutorul lui imi reincarcam bateriile. Era forta mea si cat timp a trait el, simteam ca, orice rau mi s-ar intampla, el ar fi instare sa ma vindece. Era... Dupa ce s-a stins am fost mult timp debusolata si lipsita parca de orice aparare in fata relelor lumii. Dar mereu, in momentele grele, am impresia ca e acolo Sus si vegheaza ca totul sa se termine cu bine. Sper ca si tu simti la fel, iar asa pare un picut mai usor de suportat, nu?
Elena.Giulia, multa rabdare cu sotul din dotare! Trebuie sa ne gandim ca nici altii nu pot fi mai buni decat ai nostri si acum ca i-am luat, le-am mai facut si mici minuni, cu ei trebuie sa traim, nu? 
Tzuna, imi pare rau ca nu poate venii si sotul in concediu cu voi! Of, patronii astia au impresia ca pot face cum si cand vor ei!
Laina multe incurajari si pentru tine! Fi tare si lasa ca Dumnezeu va va ajuta sa treceti cu bine de hopul asta! 
Adina, am comandat-o pe bebelusul tau . ro si e 320Ron+taxe postale. Daca vrei sa citesti mai multe informatii interesante despre moduri de joaca si diferite jucarii poti intra si pe www.tinylove.com . Mie mi s-au parut interesante informatiile de pe acolo.
Gluconat de calciu eu i-am dat 5 ml timp de 10 zile pe luna si acum ii dau 10 ml pentru ca are fontanela mare din cauza problemelor mele din sarcina.
Kitty imi pare bine ca ti-ai facut curaj sa il lasi pe Raul, pana la urma, in tabara. Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie, dar nu trebuie sa perceapa accidentul ca pe ceva care i-a dat toata viata peste cap, desi tie cred ca ti se rupe sufletul sa-l vezi plecand. Multi pupici si im bratisari calde pentru o mamica curajoasa tare!
Roxygeo, distractie placuta la munte!
Anaalina uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105112 , tot ce vrei sa afli despre laredoute.fr . Sper sa te ajute!
Iunita astept si eu sa se miste asa pitica mea, ca deocamdata nu are vreun interes dect pentru rotit prin patut. Si uneori se intepeneste de-a latul patului si se pune pe matait, asa ca ma bate gandul sa-i iau un tarc de cand va trebui sa cobor nivelul la patut pe post de pat.
Flopici multe incurajari si pentru tine la inceperea serviciului! Va fi greu, dar gandeste-te ca nu o faci ca vrei, ci ca trebuie.
kisstherain999 bine ai revenit! Cum au spus si fetele, mancam cam orice. Eu, de exemplu nu mananc produse cu cacao sau ciorbita acrita cu bors sau castraveti cruzi. Astea-i fac rau pitici, in rest, orice. Trebuie sa testezi sa vezi ce-i place si ce nu.
BiancaM tinem pumnii la vaccin!
4 august
La multe lunite si multi anisori puiutilor sarbatoriti azi!
5 LUNI implinesc azi:
Timeea de Kmi78!
Altheea Roxana de Alexa_hutton!
4LUNI implinesc azi:
Riana Maria de Diamar!
Raluca Maria de Ionelac!
Elena.Giulia
!
Lauramar pupici! Si sa treceti peste orice probleme ati avea cu bine! Poti intra si doar sa ne saluti, nu ne suparam deloc.
Karla si pitica mea papa doar 70-100ml pana am inceput sa-i dau fructe dimineata. Cred ca ii fac pofta de mancare ca acum mananca si 220ml uneori, de m-a uimit. Ori o fi vreun puseu de crestere, ori nu-i mai ajunge lapticul nr 1. O sa trec azi la 2 sa vedem. Ca dureaza deja de 1 saptamana si ceva, iar puseul trece in 2-3 zile, nu?
Diana_jors sa stii ca si laptele meu, cat a fost canicula, era straveziu, dar cand l-am lasat in biberon, la frigider, a facut asa o dunga de grasime deasupra.
Panix fii binevenita!
Mady multa rabdare cu Razvnelu' mititelu' si sa pape bine de-acum ca s-a si racorit putin. 
Martuza multumesc pt raspunsul despre supa. Ai dreptate! E mai usor asa, in biberon la inceput, dar eu ma gandisem sa i le fierb in abur. Cred ca voi face asta abia dupa ce se va obisnui cu gustul ca sa pastreze vitaminele alea acolo mai bine.
Lumi_nag, eu zic sa nu renunti la mesele de fructe ca poate ii vor face pofta de mancare ca piticei mele. Eu nu ii mai dau piure, ci fac doar suc dintr-un mar si 2 piersici, combinatia asta ii place ei, si ii dau cu biberonul. Piureul il scotea intreg si m-am gandit eu ca nu are sens. Acum tu faci cum vezi ca e mai bine pt pui, eu doar ti-am zis cum e la noi. Papam muult mai bine de cand cu fructele. Se mai mataie cand nu sunt cereale in biberon, dar rezolvam cumva si se convinge ca trebuie sa pape si laptic gol. Aseara insa mi-a facut ceva circ pana a papat. Nu am reusit decat dupa ce am uns-o cu glicerina in gurita. O fi avut ceva dureros pe acolo, nu stiu, dar epuizasem toate metodele de convingere.
Vizionat o scumpete de Brianna!
Daca imi spui ID-ul de yahoo si iti activezi PM iti trimit modificarile din gramatica. E un fisier PDF.
Cereale papam si noi.
Gabi pupam pe Tudor nazdravan! Sa scapati cat mai repede de auriu asta nepoftit!
Ma opresc acum aici ca face scandal piticuta si revin mai incolo, daca oi avea timp. Pupicei maricei!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
kisstherain999 spune:
Medicul de familie e pediatru si spune ca D2 injectabil "e sfant", iar medicul neonatolog spune ca nu e nevoie pt ca "arata bine, a luat in greutate si are fontanela mica". Deocamdata ramanem pe Vigantol trei picaturi.
kiss 

HORIA 
varsta
16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
elpower spune:
La multi ani pentru cei care azi mai pun o lunita pe drumul catre un anisor!
5 luni implineste azi Martha Ioana de Flopici!
4 luni implinesc astazi Carl de Stefaniya si Darius de Carmen94!
3 luni implineste azi Paul Cristian de Dideip!
Sa va traiasca si sa va faca mandri de ei in fiecare clipa!
Ane felicitari pentru primele lingurite de morcovel! Sa papati din ce in ce mai mult si cu pofta!
Gabi febra face? Desi e devreme sa nu fie cumva vreo forma de bubat, ca asa a patit o prietena si toti ii dadeau medicamente sa-i scada febra, iar el, micutul avea bubat. Daca e alergie, o fi de la marul pe care i l-ai schimbat sau poate chiar de la legume, cine stie. Cred ca e dermatologie la spitale de copii, dar cel mai bine ar fi sa-l vada un pediatru experimentat. Ei, ca acum am vazut ca ti-au spus fetele deja ca ar putea fi si asta. Tinem si noi pumnisorii sa nu fie grav! Abia acum vad ca ai si venit de la spital. Sa se faca bine cat mai repede si sa descoperiti de la ce e. Pupam baietel cumintel!
Kiss si eu simt uneori durere ascutita, in special cand trec mai multe ore, adica 6-7. As fi facut D injectabil, dar nu am gasit. Era mai bine pt fixarea calciului, dar continuam cu Vigantol, asta e! Tu de unde gasesti D injectabil?
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
diana_jors spune:
Ela
. Un fel de spuma s-a strans si deasupra lapticului meu... oricum, cu el continui...
As vrea si eu pe mail pdful cu modificarile gramaticale daca il ai... eu abia acuma aflu de ele...
Si sa ma tin de promisiune, avem asa:
La joaca pe salteluta pe burtica si pe lateral
Sunt tare concentrat
Salteluta are 2 moduri (invatare - primul film si cantece - al doilea film), pacat ca e in franceza...
Asta am patit eu in una din noptile trecute...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Bine v-am gasit!!!
Am sosit si noi aseara de la mare. Ce sa va spun, a fost grozav!!!!
Am fost in 2Mai la gazda.Curte mare, umbra, flori.Ca sa ajungem la plaja, treceam prin gradina. Teren destul de denivelat, bun de adormit copilu'!!
La plaja,ajungeam pe la 9, o dadeam cu crema pe fata
(FPS 30), manute si labute,cu palariuta pe cap.O tineam si un pic in brate(max 10min) ca sa vada apa, valurile...
De dormit,dormea ff bine. La mare era chiar racoare seara, ca trebuia sa ne invelim.Si acasa nu stiam ce sa mai dam jos de pe noi sa putem dormi!
O lua somnul seara pe la 22.00-22.30-23.00 si dormea pana la 8-8.30.Bineinteles ca mai baga un bibe de dimineata,pe la 5.
Fiindca dormea ff bine pe plaja(in carut, cu spatele la soare), am plecat de la plaja si la ora 12.Ajungeam in camera,ii pasam fructele,si manca cam 120-150gr(fructe cu cereale).Peste vreo 2ore, manca legume de la borcanel(marcov, broccoli, orez/cartof)In primele 2 zile a mancat cate juma' de borcanel(125gr), iar di a 3-a zi, radea la o masa borcanelu'!!![]()
Cand am plecat de-acasa, am luat juma' de box de pampersi, stiind ca ne ajung pt 2sapt(facea kk o data pe zi).Greseala!!
Din cauza ca manca si legume, facea kk de 2ori pe zi,de-am ajuns sa cumpar cativa pampersi de la farmacie!!![]()
La plaja erau la bebelusi mici ca ai nostri...o groaza. Chiar si mai mici.
Deci, voiam sa va spun ca totul a fost ff bine, asta ca sa va dau curaj celor care poate n-aveti!![]()
carmenefr spune:
La multi ani fericiti pt sarbatoritele zilelor 2-3-4august
Aurasa,Sherbi, Madalina78, Ioanaradu,ElenaGiulia
riloasa spune:
Buna fetelor! Aseara am venit de la munte. A fost foarte frumos. Baietelul meu a fost foarte cuminte, a luat foarte bine in greutate, fata de aici unde nu papa bine. Peste tot am fost cu el si nu am avut nici o problema. Toata lumea se mira de el cat e de cuminte si ca nu plange niciodata. Nu mai zic ca toata lumea se mira ca este foarte mic, ca la Herculane unde am fost noi nu erau copii asa mici. Si am mai urcat cu el si pe muntele mic unde nu erau nici oameni, ce sa mai zic de copii.
Poze cu Mihaita in vacanta.
Mihaita 31 martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
carmenefr spune:
Completare:
Am stat pana la ora 12 pe plaja, pt ca am prins zile in care temp. in aer era de 27grade, dar pe plaja batea vantul, daca te dezbracai in costum de baie si stateai sub umbrela, te lua cu frig...
Si apropo de kg in plus, sunci&co, sa va spun ca erau mamici cu copii de 6-8 luni, cu muuuuuulteeee kg in plus si faceau toplesss
si aratau
.Dar n-aveau nici un complex.Ba chiar aveau si niste slipuri minuscule, si se tot craceau p-acolo...
Asa ca sa nu va fie teama sa va imbracati cu costumu' de baie, ca stiu ca arati bine
adelyna spune:
Mihaela,sunt convinsa ca a fost frumos la munte si ca s-au minunat toti de Mihaita.Doar ti-am spus ca e un dulce
.
Si noi ne-am intors astazi,am fost la Moeciu(ador sa merg acolo),puiul mic a papat zi si noapte(noaptea la 2 ore).
Roxanici,da,creata e Noemi,dar fara sa vreau nu am scris si numele,acum nu stiu daca reusesc sa-l mai scriu,dar o sa-l trec la poza de 4 luni.
ioanaradu spune:
carmenefr bine ai revenit. deci borcanas cu brocoli? asta inseamna ca as putea sa-i pun si eu la fiert borcoli? si orez? si cartof? ca eu pun: morcov, dovlecel, ardei gras, patrunjel, pastarnac, telina si ceapa. numai ceapa nu o bag la mixat, iar ardeiul gras in decojesc.
asa ... ne pare rau, dar nu mai ajungem la intalneala ca eu nu ma simt prea bine din motive de ... rusi!!
asta dupa ce eram aproape sigura ca ma reinscriu la odisee.
dar slava Domnului ca au venit ... dupa 35 de zile (parca ghibuadina intreba de perioada). oricum, distractie placuta. sa nu uitati sa puneti poze si sa luati si hainute mai groase ca se anunta furtuna.
va pup!
offtopic:
1. am fost la carrefour unirii!!!! este o mare inghesuiala si ingramadeala. NU SE MERITA!!! m-am umplut de nervi. pana si sotul meu a reusit sa se enerveze, el, care nu zice nici pas la cumparaturi si pot sa-l plimb plin toate magazinele o zi intreaga!
2. a facut cineva lasgna cu foi monte banato??? ca astea mi s-au parut rezon la 3.5 lei pachetul, fata de 11-15 lei pachetul alea originale (cica). acuma ... eu oricum am luat, sper sa fie bune ... va zic maine ce a iesit!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei