Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si pe noi saritine azi, la intalnire, parca e totusi prea departe sa plec sta sa ploua si sa bat atata drum si sa ploua, mai bine mai aproape de casa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna fetelor!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!

Gabi78, va dorim multa sanatate, sa aveti grija cu alergiile astea! Si Raul a facut pe la 5 ani la paracetamol. Mi-a fost greu sa cred ca e la paracetamol ca el a mai fost luat inainte si n-am facut, dar mi-a explicat dr ca se poate sa faca la un moment dat alergie la ceva la care inainte nu a facut. Aveti grija toate la alimentele cu potential alergen, nu le introduceti atat de curand in alimentatia copiilor. Am gasit aici desprewww.sanatateata.com/afectiuni/urticaria.htm" target="_blank">alergie alimentara si scrie ca piersica are potential alergen.

Ane, si Raul al meu a avut dintisor in gurita la 4 luni, toata lumea se mira ca e devreme. Giulia baleste din greu si roade tot, dar inca nu vad dintisor.

Elpower, multumesc de gandul bun, intr-adevar mi-a fost greu sa-l las pe Raul in tabara, dar ce pot face acum, nu pot sa tin totul in loc pentru ca am avut un accident, trebuie sa fiu tare pentru ca el sa treaca peste incident. Astazi am vazut pe site-ul taberei un filmulet unde aparea si el, juca badminton imbracat gros (e in zona de munte - la Durau) si cu sandale in picioare, cred ca nu a tinut minte nimic din cele cateva ore de teorie pe care i le-am tinut!

Diana, draguta jucarie si dragut Alexutul!! Si noi patim de-alea cu scosul piciorului printre gratii!

Mi-e tare ciudaaaa ca nu ma pot intalni cu voi!

In schimb o sa ne dam cu hinta. si o sa va aratam cum, ca deocamdata am pus poza gresit in album.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Vrem sa uram si noi la multi ani si muuulta sanatate celor care zilele astea au fost sarbatoriti!
Insfarsit si noi la raport, ca de citit va citim dar de scris mai greu ca stam cam prost cu timpul...
Martutzamultumim pentru raspuns, i-am dat antibioticul, desi mi s-a parut super ideea ta cu exudatul, oare de ce nu am avut-o si eu innainte?.Maine mergem la un control sa vedem daca mai sunt probleme, eu zic ca nu, dar se aude cum hirie din piept, ce zici i-am mai putea face exudat acum?
A, si sa ne ziceti si nou cum a fost la intalnire, daca ati mai fost, dragutilor..
Elamultumim pentru gandul tau cel bun.Sa stii ca si eu am observat ca de cand ii dau suc de fructe maninca mai bine si acelas lucru mi s-a intamplat atunci cand i-am dat si pulpa de fruct.O elimina intreaga, deci nu este inca pregatit ...avem timp destul si pentru asta!Poate reusesti sa imi trimiti si mie un mail cu modificarile gramaticale, pls.
Noi am folosit ser fiziologic chiar foarte putin si in rest spray nazal Sterimar.
Gabi78il pupa si noi pe Tudor sa se faca bine!
Diana_jors, si eu l-am alaptat exclusiv pe Adrian si baiatul nu mai lua in greutate si atunci i-am dat completare, dupa care am introdus si suc de fructe si seara cereale.Cred ca la mine lapticul s-a cam imputinat desi am baut lichide, ceaiuri pentru stimulat, am mincat bine, am luat vitamine, dar asta e,m-am impacat cu ideea.Eu sper ca la tine e ok cu lapticul si ca Alex sa ia iar in greutate.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Buna fetelor!!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!

Gabi78, va dorim multa sanatate, sa aveti grija cu alergiile astea! Si Raul a facut pe la 5 ani la paracetamol. Mi-a fost greu sa cred ca e la paracetamol ca el a mai fost luat inainte si n-am facut, dar mi-a explicat dr ca se poate sa faca la un moment dat alergie la ceva la care inainte nu a facut. Aveti grija toate la alimentele cu potential alergen, nu le introduceti atat de curand in alimentatia copiilor. Am gasit aici desprewww.sanatateata.com/afectiuni/urticaria.htm" target="_blank">alergie alimentara si scrie ca piersica are potential alergen.

asta cu paracetamolul am patito si eu acum la 25 de ani
in srcina cu fimea amluat o pastila si am zis ca mor... palpitatii, ameteli, dar am pus pe seama oboselii, sarcinii, si dupa ce am nascut la un moment dat am racit si evident ce puteam lua, paracetamol, ei bine acelasi lucru, celeasi palpitatii imense, cu ameteala, sfarseala, tare urat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de lapte... Cantitatea e suficienta, dar mi-e teama ca o sa se duca din moment ce el nu papa cat trebuie. Cand am simtit ca se goleste sutienul am baut lapte de soia si dupa o saptamana s-a redresat...

De 2 zile ii picur in gura (la propriu ) seara la culcare inca 50 ml de nan1 (cu "bifidogenic effect", am vazut nan2 cu bifidus doar) pe langa ce mananca de la mine... nu s-a mai trezit noaptea decat la 5-6, cum facea inainte de astea 2 saptamani. Sper sa puna ceva pe el, mai ales ca acum sunt si eu agitata si stresata si il chinuim putin si pe el cu toate problemele noastre Oricum, sunt convinsa ca nu isi va dubla greutatea la 4 luni - are deja 3,5 si nu are inca 6 kg. Un efect bun pe care vad ca il are nan-ul asta e faptul ca nu mai face kk verde

Pana la urma noi n-am mai iesit deloc afara, ca in berceni a ploua . Asta e, iesim pe balcon

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de lapte... Cantitatea e suficienta, dar mi-e teama ca o sa se duca din moment ce el nu papa cat trebuie. Cand am simtit ca se goleste sutienul am baut lapte de soia si dupa o saptamana s-a redresat...

De 2 zile ii picur in gura (la propriu ) seara la culcare inca 50 ml de nan1 (cu "bifidogenic effect", am vazut nan2 cu bifidus doar) pe langa ce mananca de la mine... nu s-a mai trezit noaptea decat la 5-6, cum facea inainte de astea 2 saptamani. Sper sa puna ceva pe el, mai ales ca acum sunt si eu agitata si stresata si il chinuim putin si pe el cu toate problemele noastre Oricum, sunt convinsa ca nu isi va dubla greutatea la 4 luni - are deja 3,5 si nu are inca 6 kg. Un efect bun pe care vad ca il are nan-ul asta e faptul ca nu mai face kk verde

Pana la urma noi n-am mai iesit deloc afara, ca in berceni a ploua . Asta e, iesim pe balcon

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Adelyna, ma bucur ca si voi v-ati plimbat. Noemi e o scumpa si o mancacioasa. Cred ca papa din 2 in 2 ore. Va pupam.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Uite cum ne hintam.
Si ne distram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- diagnosticul Mariei e pus doar pe baza simptomelor. Nu i-am facut analize in acest sens pentru ca as chinui-o prea mult. Ca simptome: plans de neconsolat cu orele, regurgitatii plus varsaturi chiar si la 2 ore d ela masa, dupa varsaturi refuza sa manance si cate 6-12 ore(o singura data nu a mancat timp de 12 ore dar m-am speriat), si nu ia in greutate decat f putin.

MARTUTZA- analizele sunt greu de descifrat pentru mine. Sunt mai multe valori si cea legata de globulele albe e subliniata cu rosu.
Hb 13g/dl, Ht 37.7 %, T= 315.000 mc., L=12900/mc, GNS 8.6 (1100/mc), asta ultima e subliniata. Poate reusesc sa scanez foaia ca sa intelegi si tu mai multe.

MARTUTZA- imi pare rau ca nu ne-am prezentat la intalnire dar nu am intrat pe forium si am aflat abia acum dar oricum cred ca v-a speriat ploaia ca noi asa am patit in IOR si am venit repede acasa.

PAXELA -multumesc ca te-ai oferit sa ne duci, esti draguta ca de obicei.

CARMENEFR- ma bucur ca v-a fost bine la mare

KITTY- ala mic e la Durau? Pai e f bine. E asa un aer curat acolo si racoare (am fost de sarbatori cand eram insarcinata in 7 luni) si sa stii ca e o statiune linistita, chiar prea linistita deci ar tb sa fie totul ok.

La multi ani sarbatoritilor din acest week-end

Mergi la inceput

Tzuna, multumesc de incurajare! Sti cumva un loc bun de cazare in Durau, ca am sta vreo 2 zile cand mergem sa-l luam pe Raul.
E asa pustie casa fara el...si cand ma gandesc ca atunci cand e acasa il tot cert si-i fac observatie. A plecat cu o poza de-a Giuliei la el si invatatoarea mi-a spus la tel ca toata ziua e cu poza dupa el. Uite ce puiuti are mama: puii mei

Mergi la inceput