Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna seara tuturor. Profit de faptul ca sotul meu adoarme pustiulica sa va scriu si eu 2 cuvinte.
Elpower, o sa mai incerc cu suc de fructe dar trebuie sa-i dau cu lingurita pentru ca el nu suge biberon ci il mesteca.O sa imi fie greu ca o sa dau jumatate pe el ...dar o jumatate tot on nimerim in gurita .Ce inseamna fontanela mare? Baiatul meu o are de vreo 2cm.Oricum am inceput de azi sa-i dau 5 ml de calciu, sper sa nu gresesc.
Kiss eu am facut rost de la un prieten de vit D si i-a facut dr pediatru injectabil, dar a zis sa-i dau totusi si vigantol 3 pic/zi.
Acum am mai facut rost de 2 fiole care expira luna asta si nu am ce sa fac cu ele. O sa vad ce zice dr daca ii poate face una.

La multi ani celor care astazi mai implinesc o luna.

George Catalin - 19.03.2007

PS A mai avut timp cineva sa scrie povestea nasterii? Am si eu o curiozitate

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele....cam rar mai dati pe nat...uite cine vorbea !!!yo cred ca lu puiu meu ii ies dintisorii sau cel putin are simptome...ii curg balele ingrozitor,il manaca ca toata ziua ar vrea sa bage cxate ceva in gura (dar nu prea reuseste),pumnii nu mai zc ca se chinuie sa ii bage pe amandoi deodata,este umftata gingia in doua locuri,si mai plange asa deodata si dak bag eu degetelu si il frec pe gingie tace instantaneu...Credeti ca e posibil asa devreme?noi joi facem 3 luni

Va pup pe toate si va doresc o noapte linitita!!!!
o sa mai pun si niste poze cu puiul meu mic!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Mady sa stii ca si Adita la 3 luni avea cam aceleas simtome, dar inca nu i-au iesit dintisori.O sa vezi mai incolo ca o sa saliveze si mai abundent si o sa apuce obiecte singur pe care o sa le savureze.Nu mai zic ca si dumnealui ii facea placere masajul la gingie.Noi i-am luat inel gingival si il dam ca sa isi faca de lucru cu el.Dar cum nu se stie niciodata, stai cu ochii pe el, ai mult rabdare si da ne si noua de veste

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

A, uitasem de ce am intrat.Fetelor veau sa va intreb care aveti batista bebelusului, cum arata, de ce firma e produsa si de unde o pot cumpara, daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Elena.2006

A, uitasem de ce am intrat.Fetelor veau sa va intreb care aveti batista bebelusului, cum arata, de ce firma e produsa si de unde o pot cumpara, daca se poate.

http://www.overland.com.ro/ uite de aici o poti lua online sau o gasesti prin farmacii
ai si filmulet pe stie cum e si cum se foloseste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Buna!
Sunt pe fuga dar poate sunt si eu putin d folos...
ELENA_2006- batista bebelusului am luat-o de la o farmacie de la Prosper- Sebastian.Sunt sigura ca se gaseste si in multe alte farmacii, de asemnea se poate comanda pe net. A costat 45 RON si merita. Daca dai serch cu google o sa vezi cum arata mai bine decat iti pot eu descrie. ce pot sa-ti spun e ca am folosit-o, si isi face treaba foarte bine. O recomand cu incredere!

Diana si Roberta ( 13 mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna seara ! Ne-am adunat si noi pe acasa de vreo ora ,Catalina a adormit imediat dupa ce a papat si eu acum bantui pe net ca am baut un Ice coffe . Copilului i-a placut in plimbare la bunici mai putin la parintii sotului si mai mult la ai mei. Ce sa-i face copilul le simte pe toate. Pe mine nu prea ma inghite socrosenia dar asta e bine ca ma iubeste fecioru ce de altceva nu am nevoie.
Batista bebelusului o poti comanda direct aici si te suna un operator pt confirmarea comenzii si soseste prin posta in 7 zile si costa 45ron(www.overland.com.ro)
Pupici la mamici si la bebelusi.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Va pup fete dragi.

Eu am fost plecata in weekend si imi pare tare rau ca iar nu am ajuns la intalnire. Totusi probabil ca vor mai fi intalniri, de preferat pe racoare si voi avea si eu prilejul sa va cunosc.

Eu sunt in continuare stresata ca Mariuca mananca tare putin, cel mai adesea 550 ml si nu mananca mai des de 5 ore. Nu cred ca este normal deloc.

De asemenea este incontinuu constipata, face un kk cu dop verde. Vreau sa ii schimb laptele dar nu stiu daca cu Tofer sau Nan. Ce parere aveti? Pediatra ne-a recomandat Similac dar nu stiu de unde sa il cumpar.

Intrebare: Mariuca a avut ieri scaun cu mucus. Sa imi fac griji?

Gabi78 multa sanatate lui Tudor.
Apropo de Iosup eu am o istorie personala care ma face sa nu am deloc incredere in el. A "diagnosticat-o" pe mama, acum cativa ani, in urma unei ecografii, cu tumora la stomac. Din fericire nu s-a dovedit adevarat, nici nu avea cum sa vada asa ceva la ecografie dar mama a facut tot felul de investigatii neplacute si toata familia a stat ca pe jar. Eu as spune un NU hotarat lui Iosup.

Mie sarcina mi-a fost urmarita ecografic de catre dr. Pop si Herghelegiu. In Pop am cea mai mare incredere.

P.S. Martutza poate reusim sa vorbim maine. Cu toate grijile astea....Cand trebuie sa ii dau sa manance Mariucii am un gol maare in stomac.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

La multi ani pt toti bebelusii nostrii,sa ne fie sanatosi si la multi ani pt bebelusul meu perfect,Carl!
Ela - multumim de urari.Sa-ti mai zic ca ai fost simpatica atunci and te-ai enervat?

Martutza - multumesc inca o data pt ca m-ai ajutat in legatura cu Sosonica.
Spunea cineva daca poate trimite bani in plic,eu am facut-o si am scris pe o vedere cate ceva despre ea si daca cineva dupa ce citeste are curajul de a lua banii,nu-i vad un viitor bun.Eu ii mai trimit bani,si nu mor daca ii fura,dar acea persoana va pierde de o mie de ori mai mult.Cred ca au nevoie de bani chiar si pt mancare sau altele necesare Soniei,eu de-asta am trimis si in plic.Cei din banca sunt doar pt operatie.

Despre noi - am venit din concediu,a fost frumos,am prins doua zile un vant de ne zbura pe sus dar apoi a fost vreme buna.

Fetelor,am fost la innot cu Carl,a fost bestial.Prima zi era saracutul intre fericit si speriat.Vedea jucarii pe acolo,apa calduta ii placea,eu si klaus cu el dar parca tot ii era teama.Dadea din picioruse,cred ca din instinct,de fapt sigur.Dupa 30min l-am pus in cosulet si a adormit instantaneu.A avut dreptate asistenta cand a zis ca mai devreme de 4 luni nu e bine sa mearga la innot pt ca adoarme in apa.A doua zi a zambit in apa.Acum ca am revenit acasa o sa-mi fac abonament,si la innot cu noi.Abia mai imi pun si eu corpul in miscare,ca gimnastica sunt prea lenesa.
Maine pun poze si filmulet cu Carl la innot.

Am inceput diversificarea cu lapte din porumb.A mancat 4 zile si de atunci mananca in jur de 40ml si il refuza.I-am dat si banana cu grau si lamaie si i-a placut.Asta a fost ca pireu.Eu ii cumpar cutii cu toate astea.II fac naturale suculete si uneori si pireu dar daca tot se gasec la cutii de ce nu.

Am avut si patanii in concediu - am plecat intr-un orasel pe acolo si dupa 30km imi aduc aminte ca am uitat sa-i iau lui Carl mancarea,biberonul...va dati seama ce mama m-am simtit atunci.Cum am ajuns in orasul respectiv direct in magazin am fugit si am luat 2 cutii de laptic lichid si un biberon.
S-a stricat si cam foto si noroc ca am gasit una la reducere,ca parca imi lipsea ceva fara sa-i fac poze.

Carl nici acum nu se intoarce de pe burta pe spate sau invers si asta e,nu vrea,nu vrea .In fundulet sta singur daca il rezem in coltul patului,dar daca se intinde dupa jucarii cade.
Vorbeste cu tavanul si cate o ora,imi fac treaba linistita.

Cred ca mai am de scris,ca voiam si sa raspund cate ceva dar e tarziu.Oricum nu sunt normala daca la ora asta scriu,dar eu v-am mai zis ca forumul asta creeaza dependenta.

Noapte buna acum si vise dulci!

Concediu placut la mamicile care tocmai se bucura de el!

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Salut mamicilor.
Mult mai scrieti,nu mai reusesc sa recuperez.
Sunt asa de suparata.
Am fost la munte weekend-ul asta si nu am reusit sa ma relaxez deloc.
Stiti ca v-am spus ca i-am facut luni vaccinul de 4 luni si a facut febra?La munte vreau sa va zic ca mi-a plans o gramada,nu m-am inteles cu ea,plangea cate 2 ore.Nu prea a mancat,se trezeste nopatea si ziua brusc plangand.Si pe deasupra a slabit si vreo 50 de grame si am cam intrat putin in panica.A-ti patit vreo mamica asa?Ce a-ti facut?
Ce imi recomandati sa fac ca sa fie bine.
Este normal ce se intampla?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput