Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
iuliana_2007 spune:
Am uitat sa va spun ca am inceput sa ii dau cereale cu lapte si nu m-am asteptat sa accepte dar se pare ca ii plac.Bine le mananca cand are ea chef sa manance.
Nu vreau sa ramana in urma prea tare cu greutatea.Nu stiu ce sa mai fac

.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Offf tot timpul trebuie sa uit cate ceva.
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi

.
Sa va bucurati dragi mamici de puiutii vostrii.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ioanaradu spune:
neata fete!
vine careva la cafea?
deci am terminat de citit din urma. am vazut si cum va certarati ... foarte urat din partea voastra ... nu puteati sa-mi dati si mie un sms ceva sa vin sa va fac galerie?
acu' lasand gluma la o parte ... chiar e bine sa tinem cont de parerile fiecareia, sa ascultam si daca nu ne convine, sa nu incercam sa impunem.
am vazut si ceva poze ... dom'le ... cresc copiii astia, ca din apa. eu ieri am sortat hainute de-ale lui matei si m-a apucat asa o nostalgie la vremurile cand era el mic de tot
, dar cand s-o insura ... va dati seama? ![]()
apropo de poze ... aliona, nu cred ca ma insel, dar dupa botez asteptaram pozele ilincutei vreo cateva zile ca ziceai ca ai ceva pitici cu pusul de poze cu copilul cu pasarica goala pe net. acu' ... sa-mi fie cu iertare ... da' iti plecara piticii sau din greseala ai pus multe poze cu ilincuta la pielicica goala?
ilincuta si mamica cu pitici
martutza, ane pana la urma v-ati mai intalnit? nu uitati sa puneti poze!
atat pentru moment ... revin! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
paxela spune:
ioana eu, eu la cafea, daca e gata facuta![]()
niste pastile de chef de munca aveti? am niste rufe de bagat la loc, niste mancare de facut, niste ordine si un pic de curatenie....... dar si maine e o zi![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
gabi78 spune:
buna dimineata fetelor
la noi bate un vint de te ia pe sus si nu am scos afara piticu. nu ii place deloc asat.
azi noapte adica la 11 am fost iar la spital.dar pt ca nu mai avea nici o pata nu a fost nevoie de inca o injectie. se pare ca merge bine si se vindeca. inca suntem cu ochii pe el
efect secundar la tot ce i-am dat: pofta de mincare! Teribila!
aseara a mincat asa: la 5.30 - 150 ml la 8 - 150 ml, la 9 - 60 ml, iar la 11 inca 100 ml
am zis ca murim de ris! el care daca minca seara 100 ml il pupam si in fund de bucurie.. acum.. era rupt de foame!
va pup pe toate si va doresc o zi linistita.
multumesc pt invitatia la cafea dar incerc sa nu mai bea. Cind am fost insarcinata nu am abut deloc si ma simteam f bine. de cind beau din nou... parca ma ameteste. deci nu mai beau!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ioanaradu spune:
gabi78 ma bucur ca e bine tudor. vezi? tot raul spre bine!! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
gabi78 spune:
Ia uitati-va ce am gasit:
http://www.cupa-menstruala.ro/index.html
Pe mine ma oripileaza, dar eu nu suport nici OB-urile. Poate e cineva interesat.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ghibuadina spune:
Buna dimineata,
Ce ati mai zumzait pe-aici.....
Mie mi-a venit menstruatia...Si e in cantitate ff mare(cel putin pt mine care n-am fost obisnuita asa....)
Alexia s-a iritat un pic la fundulet(un fel de eritem fesier), dar i-a cam trecut .Eu cred ca de la dructe(si cel mai pbl de la portocala sau piersica).Stiam eu ceva ca ELYANNE ne-a impartasit lucrul asta, insa i-am dat ff putin suc portocale amestecat cu mar si morcov si asta 2 zile numai.I-am dat sai piersica si nectarina ieri.Insa de azi am reinceput numai cu marul si morcovul.
Nu prea e incantata.Cu sucul s-a mai obisnuit un pic in schimb cu piureul mai deloc.NU STIU CUM SA PROCEDEZ SA SE INETE CA NU VREAU NICI SA-I CREEZ AVERSIUNE FATA DE FRUCTE.Mananca ff putin si apoi tot la lapte ajungem...Eu zic ca de 2 sapt ar fi trebuit sa avem inlocuita macar masa de fructe.CE MA SFATUITI SA FAC???
Eu ma bucur ca au venit ajutoarele....mama si bunica, si abia asteptam sa pot merge si eu la sala , la aerobic si masaj(sau alte proceduri).Insa acum tot trebuie sa mai astept un pic sa-mi treaca menstruatia....
Revin, merg sa citesc din urma si intru sa raspund dc stiu.
INTREBARE:Cerealele mai lichide(in biberon), necesita tetina speciala de hrana???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Laina spune:
vin si eu la o cafea!! eu is dependenta de-a dreptul, da-mi si place
o fac tare si multa...profit de faptul ca nu alaptez si bag la greu, mai laes ca in timpul sarcinii n-am baut si simteam ca ma scurg pe unde apucam...rau mi-a fost fara drog!
noi...ce sa facem, papam cam ciudat de la o vreme, avem mese in care ia vro 60-70 ml, si alte mese in care baga 130..plus tona de ceai de rigoare, fara de care nu scap. Ne sugem si noi manutele in disperare, imi aduce aminte de Ana lui Loradin. in rest suntem ok, am luat corespunzator in greutate, avem 4850 la 3 luni si dr spune ca e bine. in ritmul asta ne dublam poate greutatea la 4 luni, cat mai e pana la 5200?...
iuliana, nu stiu ce sa spun, poate a fost de la schimbarea de mediu...mai bine vezi ce zice dr.
val, cica nan nu constipa...cel putin asa se zice. acu...daca ti s-a recomandat similac..eu parca l-am vazut si pe asta in farmacie. si in legatura cu ritmul de papat al mariucai ce zice dr.?
nu stiu cine intreba de ferrum haussman...noi din ala folosim, ca la analize a iesit un pic de anemie. si dr ne-a zis asa: tratament timp de 6 saptamani, in primele 3 zile cate 2 picaturi de 3 ori pe zi, urmatoarele 3 zile cate 3 pic de 3 ori pe zi, apoi cate 5 pic de 3 ori pe zi pana la implinirea celor 6 saptamani.
gabi, vreau si eu asa pofta de mancare la Antonia mea!! ![]()
LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE ASTAZI!!!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
ioanaradu spune:
adina eu cand i-am pus cerelalele in biberon am "masluit" eu o tetina cu forfecuta ca n-am avut niciun succes cu cele cica speciale pt hrana groasa.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei