Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
Laina spune:
duca-se pe pustii nenorocire de cupa!/...asta mai trebuia acum
sa golesti periodic...cupa :)))) eu n-as putea!...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
diana_jors spune:
Neatza,
noi vom avea azi o zi infernala, sper sa fiu multumita deseara... sper sa avem si unde sa ne mutam pana atunci
. Plecam imediat la medic dupa ultimele zile de postnatal, apoi la tati la munca dupa dovada ca nu si-a luat el concediu, apoi la mine la munca sa imi iau concediul de crestere a copilului
(abia azi termin postnatalul). N-ar fi mare lucru daca n=ar fi cam departe unele de altele... dar speram sa nu ploua.
Cum a fost aseara la intalnire? Vrem poze...
Revin mai incolo, sper mai linistita... acuma-s mai mult decat agitata 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
paxela spune:
adina, in principiu necesita tetina mai mare, se gaseste speciala de cereale,sau in x , sau au aparut acum de la primi pasi tetine cu curegere variabila in 3 pasi care sunt foarte interesante si practice, au taietura in U aproximativ , si nu curg daca intorci biberonul, si au 3 poziti de curgere 1 pt laptic , 2 mai larguta si 3 larga , au 3 cifre pe ele si in functie ce cum o pozitionezi curge variat
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
karla32 spune:
Buna dimineata!
Si eu la cafea! Chiar daca alaptez, beau. Luca nu are reactii. E obisnuit din timpul sarcinii cand beam o cescuta pe zi ca altfel adormeam in picioare...Vad un somn de la vremea asta...
Luca nu a mai mancat azi noapte. Dar nu prea imi convine ca raman fara lapte. Ziua nu, noaptea nu...
Fetele care ati inceput serviciul, v-ati depus dosarul ptr stimulentul de 100 Ron?
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
diana_jors spune:
A, ca mi-am adus aminte:
Val: scaun cu mucus - daca se mai intampla sfatul meu ar fi sa mergi la medic.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karla32 spune:
Aaaaaaaaaa, noroc cu mesajul Dianei...
Val, si luca a avut o perioada in care face mai apos, mai verzui si cu mucisori dar nu i-am dat nimic. Si-a revenit singur.
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
ghibuadina spune:
Gabi am fost si io cu ochii pe tine cu patania.si eu cred acum ca Alexia tot de la piersica s-a iritat la fundulet.nu s-a iritat niciodata pana acum si de-asta am fost suspecta la fructe.si cu i-am dat pirsica si portocala una dupa alta, astea au fost.azi am inceput cu marul si morcovul si o sa o mai observ
ma bucur ca bb e k...va las ca scriu c-o mana....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
radcarmen spune:
La multe lunisoare cu sanatate si fericire sarbatoritilor zilei!
Ilinca
Alionushca
Ana
Iuliana76
Amalia Elena
BiancaM
Carla Maria
Katink
La multi ani ElenaGiulia pentru 4 august!
Balute avem si noi la greu dar nici urma de dinti.
Diana_jors - e un dulce Alex al tau. Si e si precoce ca deja face tumbe de pe spate pe burtica si invers. Cred ca o sa va pune "pe roti" cat de repede 
Epower multumesc pentru gandurile bune. Ca de obicei ai timp sa spui o vorba buna pentru fiecare. 

Kitty sunt asa de frumosi puisorii tai. Si Giulia e taaaaaaare dulce cum rade ea cu pofta. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va fereasca de rele.
Val si noi mai facem cateodata kk cu mucisori dar nu m-am dus la medic, ca cine stie ce prostii imi spune.
Lapte praf noi am folosit numai Nan1 cu bifidus si nu am avut probleme cu constipatia niciodata.
Gabi78 ma bucur ca ati descoperit ce are Tudor si ca sunteti bine.

Va doresc o zi buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
Revin cu doua intrebari:
Fetele care alaptati atunci cand vine laptele ce simtiti? Eu pana acum simteam doar furnicaturi dar de cateva zile simt o durere ascutita. De ce oare?
A-ti facut la bb-i D2 injectabil? Medicul de familie insista sa facem injectabil, dar medicul pediatru de la maternitatea unde am nascut insista sa ramanem pe Vigantol.
kissHORIA
varsta
16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
La mine doare cand vine laptele.Cand e prea mult lapte.Dar trece imediat, dupa 2-3 minute de supt. La asta te referi?
Ama si Lucas 12 Martie 2007
iubita_2007 spune:
buna!
iuliana_2007, si Roberta a plans in ziua vaccinului, a urlat mai mult cateva ore cred, macar ca a facut INFANRIX. A trebuit sa am muuuuuuuulta rabdare. A avut o perioada cand se trezea din somn efectiv urland. Am dat vina pe dintisori, am zis ca din cauza lor este asa miriita. Eu ti-as spune sa te inarmezi cu rabdare, s-ar putea sa treaca perioada asta mai dificila. Daca crezi ca se intampla totusi ceva grav, incearca sa mergi la doctor.Instinctul tau e cel mai bun.
Diana si Roberta ( 13 mar

HORIA