Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
martutza spune:
cu siguranta.dar un diagnostic ar trebui sa aibe si fetita.cum arata mai exact petele?are si pe fata?au cumva un aspect mai pronuntat decat aseara?au inceput sa faca lichid? ce temp are Tudor?il mananca? adica se scarpina?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
gabi78 spune:
nu se scarpina. ii iau acum temp. sunt ca si cind ar fi fript. unele mici rptunde altele mai mari. sdunt pe fata (obraji) miini spre subbrat si coapse
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
37,6 temperatura
plec pe afara putin
trebuie sa astept sotul ca sa plec la spital
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
martutza spune:
sa te uiti daca are si in gura; verifica ganglionii suboccipitali.mergeti la spitalul de pediatrie la UPU (urgente) ei vor aduna semnele si pun diagnostic.
Multa sanatate si sa-si revina repede Tudor
Varsta lui Victor
Victor Mihai
elyanne spune:
Gabi
si tinem pumnii sa nu fie nimic grav.
Martutza nu ne bagam... tati e la tara cu Elena si n-are cine sa ne aduca (nu stiu cand ajung acasa, oricum seara)... si chiar daca as gasi cum sa vin, nu ma bag singura cu doi teroristi departe de casa ![]()
Iar daca se intoarce in timp util sigur nu-l conving sa ne mai plimbe si pe noi... dupa ce l-a terminat Elena 3 zile ![]()
si ne vedem noi cu alta ocazie
Gata, fugim afara... pana nu vine caldura peste noi.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
paxela spune:
gabi sa nu te speri foarte tare dar la copii sub 6 luni protocolul obligatoriu pentru cei din spitale este internarea, sa intrebi daca este obligatoriu si sa insisti ca ai vrea acasa daca nu e nimc grav
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
paxela spune:
marta da putem si la 18
tzuna mergi? daca vrei te luam sau orice alt doritor din zona
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
ioanaradu spune:
neata fete!
posibil sa ajungem in cismigiu, dar ar fi mai convenabil 18. oricum mai intram azi!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
martutza spune:
FETELOR COCHETELOR DIN BUCURESTI SI NU NUMAI.
VA ASTEPTAM IN CISMIGIU LA ORA 18 INTRAREA DIN FATA PRIMARIEI GENERALE - B-DUL REGINA ELISABETA.
DOAR PLOAIA NE-AR PUTEA OPRI.
ELYANNE ne pare rau dar sunteti motivati
.Cu siguranta cand se vor termina concediile adica in septembrie vom fi mai multe la intalnire.Spor la treaba si pupici la teroristi
Varsta lui Victor
Victor Mihai
diana_jors spune:
Neatza,
multumesc fetelor pt info despre laptic. Incerc si sa mananc mai consistent, poate-poate...
Intalnire: nu cred ca putem, ca n-am reusit sa iesim ieri ca s-a terzit tati tarziu, asa ca o sa iesim azi sa ne facem niste idei despre verighete... ca avem nunta in 20 de zile si nu ne-am luat nimic ![]()
Daca pe la 18 o sa fim prin zona va anunt, dar slabe sanse...
Pete rosii: cand eram mica eu faceam de la conservanti (spune mama, nu imi putea da nimic ce nu era proaspat cules din gradina, BIO
). Acuma cum si fetita respectiva are acelasi lucru, ma indoiesc ca ar putea fi alergie... Nu stiu ce sa spun, iti tin pumnii sa nu fie nimic grav 
Revin
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)