Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Nu paxela nu a primit nimic nou. De 3 sapt masa lui de ora 10 - 10.30 este mar cu piersica. De obicei mere Golden dar nu am gasit alataieri in piata unele coapte si am luat unele care semanau cu Ionatanele dar nu erau Ionatan. Piersica iau de la acelasi ivnzator, dar oricum asta nu e un repere pt ca si ei le iau din t-spe mii de locuri.
Din contra azi i-am dat la prinz primele lingurite de supica sau mai ibne zis piure de legume. I-am facut supica si cind a venit sotul cu el i ncasa am stat noi si am gindit ca desteptii ca rau nu ii facem daca ii dam totusi supica pt ca e proaspat. Nu a avut nimic de la ea dar destepti, repet, cum suntem nu ne-am gindit ca puteam sa agravam.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

foarte ciudat
el ce laptic papa? e pe formula sau titzi?
sa nu fie totusi de la mar, caci ala a fost schimat nu cred ca piersica daca o mananca de atata timp/....

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

am citit si eu ce am scris. sunt obosita. ma duc sa ma culc.

i-am dat copilului mar cu piersica. nu i-am dat niciodata banana.
va pup
somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Ia sa vad imi iese ca ma chinui de juma de ora:
Varsta Catalina Teodora
Se pare ca merge. Multumesc frumos
Ditu se scrie legat doar nicio si niciun atunci cand sunt adjective negative, adica se afla langa un subst.
Bebelu tau papa deja cereale?

ANAALINA- da, papam cereale pt ca am probleme cu constipatia si cum noi papam mar sau piersica cu biscuite mi-a traznit mie prin cap sa ii inlocuiesc biscuitele cu cerealele,asta pana vom manca si supita.
Acum face mai usor caca si cum de 3 zile am inceput si supita s-a mai linistit si ea.Noi avem 5 lunisoare si cum nu ma gasit biscuiti fara gluten stau mai linistita ca imi mananca fructele cu cereale,noi papam MILUPA BIO -fulgi de orez si mai vreau sa ii cumpar si cele cu mar si morcov ca pe cele cu babana le avem insa noi pana acum nu am mancat babana asa ca le tin in dulap.

ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Dragelor va urez noapte buna! Mi-a zis sotu ca daca mai stau la calculator o sa ma puna sa ma trezesc eu dimineata sa dau papa la bebe, ca la noi asa e , el ii da copilului masa de la ora 6 ca e matinal si apoi pleaca la servici
De fapt vrea si el la calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani albinutelor si bondareilor care au mai implinit azi o lunisoara. Sa va traisaca

Elena Giulia

Noi ne laudam azi cu doua chestii noi: am incercat primele doua lingurite de piure de morcov - spre surprinderea mea nu l-a scuipat, dar si eu faceam galerie la greu. Si avem primul dinte!!!!

Martutza, ne vedem duminica, dar nu e prea tarziu la 19? Zic si eu... Poate reusim macar la 18. Ce zici? Depinde ce mai zic si fetele.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

paxelaTudor mannca lapte praf Nan 2
ane2200 felicitari pt dintisori! Nu e cam devreme? CE simtome a avut?

SUNT SUPARATA RAAAUUU!!!! La ora 6 Tudor era iar plin de pete rosii. De aceasta data si pe fata. Unde sa ma duc cu el?
La spiatalele de copii exista si dermatologie?
Daca sunteti pe faza spuneti-mi va rog!!! Nu stiu ce sa fac! Docotra lui e in concediu toata luna asta!

Astept parerea voastra!

Incerc sa dau cu el o tura pe afara. Dar il astept sa termine de facut caca. Face in reprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata pentru cei care au dormit bine iar pt cei ca noi care s-au trezit de 2 ori (desi abea l-am adormit la 12 noapte) o zi mai buna decat a fost noapte.

Anne e foarte bine si la 18.Vine si Iunia si a sugerat acelasi lucru.
Paxela poti veni la 18?
Ioana voi veniti?Ellyane ce zici te bagi la o intalneala?Tzuna voi cum stati cu timpul?Val ce crezi e mai convenabil pt voi locul inatlnirii.Diana ce zice ALex va bagati inainte de plecare la o noua intalnire?Poate reusim sa ne vedem.

Gabi78 -despre Iosup nu stiu decat ce am citit pe forum la capitolul medici de care sa te feresti.As sugera pe dr.ALbu pt eco.Este f bun p eeco si genetica;de fapt este genetician-obstetrician si a fost singurul care a vazut niste malformatii la eco morfologica la o prietena;dupa avort (la 5 luni) au facut analize la fetus si s-a demonstrat ca a avut dreptate.Daca prietena ta vrea ii pot face rost de nr de tel al lui pt programare.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Gabi ar trebui sa existe cel putin medic dermatolog daca nu exista sectie de dermato
nu cumva a luat contact cu cineva cu bebe mic care are rujeola sau alta boala a copilariei??nu te speria dar mergi urgent cu el.sanatate si sa auzim de bine.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

ce e drept fetita unor prieteni avea ceva asemanator. Si ne-am intilnit cu ei vineri seara. dar nu era rujeola erau ca si la el pete rosii. Acum nici la rujeola habar nu am cum ar trebui sa fie, dar ma gindesc ca docotora copilului ala i-ar fi spus mamei daca era rujeola, nu?

Mergi la inceput