Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

To'arsha Kate, ti-e dor de Odisee? Vezi sa nu o mai pui de o odisee ... hihihihi!

Adela, aproape i-a trecut bubita. Se vindeca greu desi nu e cine stie ce pt ca baleshte mult mult. Am dat cu crema de galbenele seara dupa ce a adormit, senchiu duamna Alinuk pt sugestie, cred ca ea mi-a zis, si e mai bine.

Fug ca l-am lasat in scaunel in bucatarie si ma striga. :)) Mai nou ma cheama "A! A! A!" Incantata de cunostinta.

PS. va zic cum fuse ficatel cu piureu de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

AJUTOOOR! s-a constipat. de doo zile pauza, ea care era ca ceasurile elvetiene, facea la 6 dimi. acu e 7, a treia zi si nika. e de la diversificare? voi asa ati patit? io ce fac, ca nush ce sa fac, prima oara cand se constipa...bineinteles ca nu am nici un medicament in casa, deci treburi naturiste cunoasteti? sa mananc prune, o avea efect la ea? sa intrerup diversificarea, oare??? pliz, am nevoie de sfaturi.

Alinatxa, imi pare rau sa aud ce a patit Roberta, sanatate multa si inca o data felicitari pentru crestinarea micutei. te asteptam cu drag pe forum.

Kate, parca ne-ai descris pe noi, identic si la fel absolut orice gest. s-a trezit la miezu noptii, o ora in brate dupa aia o ora in pat. iar trezirea, o ora jumate in brate, juma de ora in pat. acu dimineata iarasi, am facut si febra musculara la brate...imi place enorm s-o am cu mine, dar nu neaparat ca lesin de somn...sunt zombie. deci nu e ceva numa in atmosfera RO, e pe toata planeta, stimati telespectatori!

Lilisoru, pare rau ca treci prin asta cu scumpul de Adam. te vrea pe tine, asta e, ce sa facem? mai incearca metoda asta, am auzit de la mai multa lume ca functioneaza.

Adela, creca Lilisoru incearca sa aplice metoda EASY, tradusa nu demult de Catalina aici pe topic.

Mirandolina, hai ca mai ai nitel, succes cu pregatirile si sa fie intr-un ceas bun. daca vrei sa plece soacra de noaptea nuntii, io zic s-o trimiti aici pe topic, o tinem noi de vorba. :-))

despre ce conference vorbiti voi?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

asa am revenit sa va zic ce ispravi mai facem noi

sambata ne-am dus la ziua unei prietene si am lasat-o pe alexia cu socrela
cand ne-am intors dupa ea o iau in brate si am vrut sa o ridic ( ca o mai arunc in sus ca-i place si rade ) si o dau cu capul exact in candelabrul lui socrela
s-a pus pe un urlat eu tremuram toata si nu puteam sa o linistesc
nu va mai spun ce tare m-am speriat
se lovise in crestetul capului direct in cuiul ala de la candelabru ( noi avem aplice peste tot in casa si nu m-am uitat uitasem de candelabre atarnatoare )
am sunat la doctorita care m-a linistit cat de cat
am stat toata noaptea sa ma uit la ea sa nu i se faca rau
din fericire nu a avut nimic nu are cucui si nici nu se vede unde s-a lovit dar eu una m-am speriat ingrozitor

ma duc ca am lasat-o in carut in fata televizorului si ma enerveaza ideea
merg sa ne mai jucam putin si iesim si noi afara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

adela, la noi nu e chilot ortopedic e pernuta sub forma de trapez cu arici pe margini o leg de picioruse si mai are o banda de arici cu care o leg de brau si pernuta, fir-ar sa fie am bulit aparatul ca faceam poze.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adela - rasu'-plansu' cu candelabrul ala.

conchita - se poate sa fie de la diversificare. Ce i-ai dat sa pape? naturiste pt desfundat? hmmm, ceai de musetel, dovlecel, fructe pasate (pruna, mar), dar la nevoie un supo cu glicerina. Nu o lasa sa se chinuie, se inatareste prea tare si va fi dureros + fisuri anale. Daca rvrei poti intrerupe diversificarea, caci de la laptele de mama isi revine sigur.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Iu huuu...Nu mai e nimeni?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lilisorule, multumesc, cereale de orez din 2 august si avocado l-am inceput ieri...

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

conchita - d ela cereale sa fie? m-as indoi!
vezi mai bine ce ai mancat tu! baga multe fibre, legume si fructe ca de acolo e posibil sa i se traga!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

kate si io sunt, de fapt, ilinca.
de doua ore, eu zac in pat, si ea zice ca a vorbit cu voi...
nu stiu ce a facut de fapt..... vad ca are sit-ul de la cartoon deschis.
mie imi crapa capul, daca o tine vremea asa o saptamana, tot asa o sa fiu.. cu dureri capatanoase..
va las cu puiul

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput