Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

eu sunt pe aici, prin camera :) barfesc pe messenger acu a intrat lumea in casa si vorbesc cu prietene de demult. ca n-am mai intrat demult la ora asta. acu ne-am gasit :)

thea doarme.

de azi iau CENTRUM . ca sunt lesinata, trebuie neaparat ceva vitamine.

fetelor. in legatura cu problemele "de fete". care alaptati si v-a venit, aveti regulat acum? eu am avut de 2 ori. acum ar fi trebuit a treia oara. cam pe 27... si nimic pana acum. nu prea am cum sa fiu pe la odisee iar ca nu se potrivesc datele cu perioada de fertilitate. cand m-am intors din romania eram in perioada sigura.
ma gandesc ca m-am dereglat iar de cand nu a mancat tha mancare o saptamana si a supt doar lapt de la mine.... s-or fi dus naiba iar hormonii, tocmai ce imi revenisem... nu stiu. da nici test nu fac. ca nu simt nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ilinca, n-am inteles aproape nimic din msj tau

Adela, merci de intrebare, fac bine, desi parca vad ca va trebui sa le rezolv pe toate vineri Moama ce patanie cu candelabrele, nici io n-am atirnatori prin casa...

Conchita, si adica ce aveti voi de discutat cu soacra-mea?

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Diana, sa nu-mi spui ca folosesti metoda calendarului...
La mine a venit cind a vrut, de vreo cinci ori, aiurea, la intervale si mai aiurea, deci nu te baza decit pe prezervativ! Dureaza niste luni bune pina revine totul la normal pi la subsol, asa ca ai grija

Fi-mea se joaca cu un bon de casa Ma piraste la ta-su ca iar am keltuit mult

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fusei la metro si la piata, am facut cumparaturi la firma, acasa, body la copchil... deci o gospodina de doamne - fereste! acum mananc pufulet cu apa minerala, barfesc cu voi si ma gandesc unde mai am de treaba....urgent e nevoie de o cafea... ma apuca somnul.

bai ca vb. dfe odisee,... nasa mea e gravida in vreo 3 luni, deja nu mai e secret, adica zice in stranga si in dreapta ca oricum la noi la firma barfa este la nivel inalt si nu se merita sa mai minti chiar daca vrei, ca oricum se stie deja. Dar pe langa asta mai am vreo 3-4 cotzofene care nu pot face copii... (ma rog,eu nu comentez dar sa stiti ca Dumnezeu nu bate cu batul...) . Una plange de 2 zile de cand a aflat ca e gravida nasa (deja stie toata lumea ca nu se poate abtine) si azi a reusit performanta sa inceapa sa boceasca si de fata cu ea. Cica de bucurie..... cand am ramas eu a plans 2 zile, apoi s-a resemnat cica "Dumnezeu nu e corect. Eu (adica ea) merit sa fac un copil." Ma rog, am depasit ca incerc sa le inteleg si pe ele... dar azi chiar e zi de circ ca bocesc trei odata. una s-a dus bocita ca nasa, venita la mine, i-a confirmat barfa ca e gravida, normal ca s-a dus la prietenele de "necaz" si acum boceau trei... se supara ca nu am intrebat de ce plang... uite sant eu de mintea voastra nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Un om intalneste la o petrecere pe noul sot al fostei sotii. Dupa cateva pahare se duce si il intreaba pe acesta:

- Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand?

Noul sot raspunde:

- Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua!

Mergi la inceput

ati disparut?
ce faceti dormiti cu plozii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ce sa dorm.... am incercat sa dorm ca e si thea la somn...degeaba.

MIRANDOLINA - am zis de calendar ca pana la urma nici o metoda nu e sigura dar macar se stie sigur ca alea vreo 4 zile inainte nu sunt bune de ramas insarcinata.

ANIS- aaaaa deci de aia te freaca pe tine de nshpe ori pe noapte saraca iarina.... ca doarme cu voi in camera. ehe e timpul dezvatului. dupa cum ti-a confirmat si tie azi noapte. da ea la ea in camera nu vrea> ai incercat sa o pui cu patutul? eu inainte sa o mut pe thea in camera ei am dus-o acolo in fiecare dimineata sa vorbim cu animalele, si ziceam la fiecare in parte " buna dimineata cutarica, buna dimineata tweety, buna dimineata " zi de zi, de o mie de ori. pana a ajuns sa ii placa locul. si asa cred ca i-a fost mai usoara schimbarea.

LILI- deci a mers metoda pedepsitului :) bravo! eee uite si eu am patit- nopti la randul. cand am fost in romania thea a dormit cu mine in camera si s-a invatat iar cu mine pe langa ea. naspa. apoi am tras ceva nopti pana a adormit iar la ea. ii mai vine noaptea de nu vrea decat la noi in pat. si eu ce naiba sa fac...daca nu si nu tot o iau pana la urma. da nu e bine. eu de la inceput de tot nu am dormit bine cu copil in camera. de aia am vrut sa o mut cat se poate de repede. sper sa si ramana ca nu mai zic nimic sigur... vad ca degeaba ma laud ca aia si aia ca pana la urma tot se intampla ceva de-mi da peste cap toate eforturile...

mda. am facut paste cu sos bolognez (varianta bebe) si nu a fost incantata. mai incerc acnd se scoala ca doar i-am dat sa guste. aiurea. si m-am chinuit de i-am facut sos de rosii natural. scos seminte, luat coaja la rosii.... frecarea naibii in bucatarie...
problema e ca nu ii place carnea de vita. pui da dar vita degeaba. orice combinatie as incerca eu. da fier de la ce isi ia atunci. ce mai are fier? spanac, brocoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Capitol inchis. Va asteptam aici. Saptamana vesela continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

hello,

am aparut si noi pe aici
Suntem tare fericiti, avem 4 dintisori si azi dimineata am reusit sa ne ridicam in picioare. Uraaa, avea o mutrita ca era concentat sa nu cada si in acelasi timp voia sa rada de fericire.

Aoleu ce ploua.... ma duc la teburile mele. Va pup

Mergi la inceput

fetele va pup si plec si eu in treaba mea, ca aici tot nu vad miscare, dupa pufuleti cu apa minerala am mai caut si o cafea... asta e mancarea pe ziua de azi, ma duc sa cumpar fructe ca nu mai avem in casa si am un copil mancacios de nu se mai poate, si nu cumva sa ramana fara mancare...

fetelor va zic eu e ceva in aer... bona mea cica a stat numai la curu' copkilului ca e agitata, curg si bale, o fi de la dinti, dar e prea suparacioaica, asa ca chiar a avut tentativa sa plaga, asta ea, Diana, care nu a plans de cateva luni. Vrea brata, bagata in seama, pe jos, pe sus numai nu singura, la un moment dat nici in brate nu i-a mai convenit... ceva e la mijloc!

ma duc acasa ca ma inerveaza astea pe aici bocite frate ca parca sant datoare cu ceva si nu nu alta dar azi sant trezita cu fata la cearseaf si sant cam ciufuta si sa nu le sar in coc cumva, ca ma inerveaza de mor... nu mai poti sa treci pe hol ca dai de una sau de alta bocita cu ochii rosii ca uite "dumnezeu asta nu vede bine si nu le da si lor, ca ele merita, le da la altele care nu merita sa aiba copil (adica mie)" Si decat sa zic ceva aiurea chiar daca merita... mai bine ma duc acasa.

hai ca ma duc la manza branza mea... sa vedem cum o fi si azi ca ma scoate din arici.

Mergi la inceput