Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 28
mirandolina spune:
Kate, oki doki.
Laura, noaptea nuntii o facem... cu soacra
De fapt, care noapte??? Ca duminica dimineata abia scapam de la kef, iar duminica noapte e inainte de luni, cind eu incep serviciul de acasa si al meu se duce la munca
Asa ca singura varianta e s-o trimitem pe soacra la mama (duminica noapte) si sa facem si noi ca ELI ![]()
Moama, iar m-am enervat pe popi si cristelnite si ape reci
Chiar asa greu e sa incalzesti o galeata de apa cum trebuie?????????

Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
kateryna spune:
Ne-am intors si noi in bucuresti de 2 zile. De o sapt face si Anelin figuri la mancare. Ajunsese sa manance maxim 250 de ml de mancare toata ziua de la 200-250 de ml la o masa.
In rest multe matzaieli, urlete nu mai doarme decat daca il iau in brate, dar cum incercam sa ma aplec sa-l pun in patut se trezea urland. Acum ca sa doarma, m-am asezat cu el pe plapuma pe care o pusesem pe jos ca sa se joace pe ea si am stat si l-am tinut in brate pana a adormit. In rest balosim intr-una, roadem tot ce prindem si muscam asa de tareeee...Faza e ca nu face mereu asa. Are si perioade cand sta in patut sau pe jos si se joaca singur, se culca singur. Il las singur cat se poate sa se joace sau sa faca nani, dar la un moment dat cand ii e rau intinde mainile spre mine sa ma duc la el. Ma pun langa el, iar el imi ia capul in manutele lui si pune gurita pe fata mea (ma pupa). Dupa asta isi pune capul la mine in poala ca sa-l mangai sau ca sa-l iau in brate, timp in care plange si zice :AAaauuu, auuuuu, aaauu. De parca ar zice: Ma doare rau mami.
mirandolina spune:
Mey, e ceva in aer, sigur, temperaturile astea sau explozii solare sau ceva, ca prea ni s-au skimbat copiii! Pina si Maya are zile in care nu pot s-o las singura neam, noroc ca nu vrea neaparat in brate, dar cel putin in fund trebuie sa stea, si atunci - cine mai face treaba? N-am gatiti de o saptamina!!! 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
mirandolina spune:
(Am glumit cu exploziile solare)
Ella
adela2006 spune:
dana ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca lucas e asa cuminte , na se vede ca l-ai crescut bine
( ca mie imi zice toata lumea ca prea am rasfatat copilu si din cauza asta nu vrea sa stea cu nimeni
) ; sa sti ca nici alexia nu mai vrea lapte in timpul zilei nu vrea deloc mai manca dimineata si seara cand e prea obosita si mai manca maxim 100 de ml are zile cand manca si 200 ml de lapte/zi dar nu-mi fac griji ca papa bine fructele si legumele mai papa si cereale deci manca ; eu zic sa nu-ti faci nici tu griji daca in rest papa bine 
ana eu zic sa mergi pana la doctor totusi daca nu ai fost parca e prea mare febra sa fie de la dinti
sa va faceti repede bine 
ce rau imi pare de bb roberta ca a facut otita din cauza botezului ; pe noi nu ne-a bagat cu capul in cristelnita , sper sa se faca si ea repede bine
lilica hai explica-mi si mie cum e cu dormitul ca la carte ? ca si alexia doarme tinuta de manuta si inca doarme cu noi in camera ; sper sa-ti iasa scosul figurilor din capsorul lui bb adam
eu mai astept putin cu chestia asta ca maine vine sora-mia din italia si o prietena buna de-a mea si-mi vor rasfata copilu ( carat in brate si alte figuri de genul ) si nu ar avea rost
liuda eu m-am hotarat nu voi face vaccinul ala de varicela
catalina cum mai e cu bubita de la gurita lui matei ? a trecut ? are si alexia una la inceput a fost un punc rosu apoi era asa ca un cos copt apoi s-a spart si e din nou punct rosu ; mi-e si frica sa o dau cu ceva ca-si suge buza de jos si mi-e sa nu mance si crema
mirandolina cum esti ? cum mai stai cu pregatirile si cu emotiile ?
nu mai stie nimeni nimic de marybell ? cum e bebe erik ?
nadia sigur e puseul ala de crestere de 6 luni ca l-a avut si alexia manca ca sparta de ma speriam ; acum a trecut ; aveti chilotel ortopedic acum ? eu inca nu i l-am pus ca nu-l suporta 
trimit asta si revin
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
ylilimic spune:
Prezent! zic si io "cu o mana la chipiu" ...
merge netu' prost. copii adormiti. mami vrea nani si ea.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
kateryna spune:
Ello, mie imi cam miroase a parfum de dinti la copilasii astia. Ca Anelin asa mi-a facut si la restul. Da vezi tu, atunci nu avea un program stabil. Acum avea si se vede diferenta imediat. Pana si noaptea de la 2 treziri pe noapte cate avea, acum are vreo 6 cel putin.
kateryna spune:
Lili, credeam ca doar la mine merge netul prost. Da vad ca si la tine si la Mirandolina e la fel.
Catalina, se poate si mai mult de o saptamana. Sincer mie mi-e dor de atmosfera de la odisee si prefer sa incerc sa o readuc aici, ca de bantuit iar pe la vreo odisee...mai e mult si bine pana atunci.![]()
ylilimic spune:
katy - ar cam fi cazul, nu? e varsta lor, a dintilor...
conchita - mi-a placut episodul diversificat
mai vreau!
merg sa ma intind, merge greu netu'
si voi (multe) nu intrati mai multe la bb Darius sa ii urati sanatate...![]()
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2