Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 27
anis spune:
Diana ce ma bucur pt voi..e bien ca ai gasit calea..
E..si eu aseara am lasat-o singura in camera si noi am fugit in living sa dormim.Prin urmare s-a culcat pe 10..pe la 11.30 a mancat zdravan si am zis ca gata...Mi-am luat o teapa pe la 3...m-am dus la ea si a supt 3 guri si a adormit.Pe urma pana dimineata la 7 nu am m-ai bagat-o in seama...A mai auzit-o de cateva ori gangurind dar adormea.La 7 a papat si a adormit...
Prin urmare , va trebuii s a gasim o solutie ca sa nu mai stea cu noi in camera..ca ea ma simte pe mine si pe mine ma vrea...
Repetam figura si diseara sa vedem..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nadiutapm spune:
Ana, ma bucur ca puiul e mai bine,
Diana, bine ca te-ai refacut un somn bun face mult, si Lidia mai doarme ziua cate 4-5 ore asa legat si noaptea nu am probleme dar sunt zile cand zic ca o dau spre adoptie
nici nu doarme si e maraita.
Anis, la noi Lidia doarme de la 3 saptamani singura, cand am avut musafiri s-a dormit si in camera ei nu vreau sa-ti zic cata frichineala si treziri dese a avut in noptile acelea cum s-a eliberat camera ei si s-a vazut singura a dormit fara intreruperi si fara frichineli. Parerea mea e ca ei simt ca le este invadat teritoriul.![]()
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
eli1977 spune:
BUNA BUNA
ce bine ca n-ati mai scris asa de mult, ca eu de 2 zile am curent electric doar in juma de casa
, si prin urmare n-am avut calc si ma gandeam ca va alerg azi..
Robertuta s-a crestinat..a fost o slujba emotionanta, parintelul batraaan, ii cam tremurau mainile cand a scufundat-o pe micuta in apa, ea s-a cam speriat si a inceput sa se agite
, multi prieteni , rude, o bisericuta de tara..si o plintesa cu palalie si rochita de voal, cu bretele
din pacate, la 2 ore dupa ce a ajuns acasa, m-a sunat Alina, Robertuta facuse febra 39 si..a chemat salvarea, i-a dat dr de pe slvare o reteta..i-a pus novocalmin..a mai scazut, seara iar i-a crescut.am vorbit cu doctorelul meu si s-a dus la ea si a vazut-o..are otita, i-a intrat apa rece la botez in ureche..avea corpul rece si capul ardea..i-a dat tratament, i-a dat Alina tot ce trebuie si e spre bine.nu mai are febra.
apa din cristelnita a fost rece, a mai incalzit o galeata, dar deja era plina cristenita si n-a mai avut loc sa puna apa aia calda..preotu a cam tinut-o in apa, i-a intrat in urechi..la intoarcere au mers cu masina cu clima ..nu stiu de la ce exact dar..
ei, gata, acum e bine.
Alina a fost tare incantata ca am fost acolo, va multumeste tututror pt tot, va pupa pe toate, probabil ca va intra si ea sa va spuna personel...
maine , marti, are proba sportiva, la care e fff speriata..se antreneaza cat poate, dar tot ii este frica..punem niste majorete maine???
Dana. ce ma bucur ca va prieste acasa!si Lucas e bine, brava..
si noi am fost si smbata seara si aseara in oras fara bebe..aseara am fost in Salsa..moama ce frumos a fost, am venit pe la 2, pt ca lui tat dupa dantuiala i s-a facut foame si am cautat tot orasul un loc non stop, cu mancare...pana la urma a mancat acasa, ca peste tot era inchis..pana am mancat, pana una alta![]()
se facu de 3...ce daca azi la 6 ne-a trezit sa plecam la munci..?viata e frumoasa!
Messa, mi-a zis Aliuk ca erai emotionata ca nastea prietena ta..felicitari, sa-i creasca mare minunea Katia!
sa va zic ce i-am facut lui Pisoi de papa pt saptamana asta si e f incantat..
PIURE DE CARTOF CU DOVLECEL
am fiert cartofii, dovleceii, 3 catei de usturoi, un piiic de sare
le-am blenduit cu patrunjel taiat fin si cu o felie de unt groasa de un degetel mic si un pic de boia dulce, am pus si pieptul de pui
si a iesit un fel de ciulama..moama, era sa-i mananc copiluli mancarea, e buna rrau.Pisoi e f incantat.
am zis sa va mai dau o idee..
si am mai facut ceva pt dimineata, ca ne-am cam plicti de fructe:
1 mar , 1 piersica, 1 portocala, 1 para mica, 2 lingurite branza de vaci si 2 de biscuit milupa, blenduite toate gramada...la fel, succes total.
Azi intra in program seara D-L IAURT.pleaase, idei de combinatii cu iaurt.cred ca ii voi ua Prodlacta si Napolact, cel numa bun, cel zdarvan mi se pare un piic cam gras si .nu stiu, voi ce ziceti, ce le mai dati?
Lilisoru, cum mai esti? a mai trecut oboseala ..?hai, sa-ti treaca, stii ca vin peste tine vineri, nuuu?
va pupic
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Catalina spune:
Eli, iti multumim si tie de detalii. Offfff, ce rau imi pare ca Roberta a facut otita. Speram si fie bine si majorete cat cuprinde maine la Alina!!!
Super retetele tale. Noi azi incercam ficatelul cu piure de cartofior. Sa vedem.
Liuda spune:
bai neata!
am revenit... am citit.
Multumesc pentru raspunsurile cu vaccinul antivaricele, care la noi e planificat intre 9-11 luni, nu la 1 an, e optional.. mai astept sugestii!
in rest, Dumna mea Diana sambata a stat cu bona, ca eu am fost plecata si am ajuns dupa ora 23, franta, cu peste 600 km facuti doar de mine. A luat-o femeia la ea acasa unde Diana s-a destrabalat cu 5 oameni straini pentru ea, dar vad ca nu o mai intereseaza, maini sa aiba, ca nu mai conteaza strain - nestrain. Eri a fost o vecina pe la noi pentru prima data si Diana din primele 3 sec. era la ea in brate. sper s-o tina asa ca mie imi convine sa se duca la toti decat sa-mi boceasca.
noaptea asra m-a cam batut la creer dumna mea, ca de la 3 se trezeste si se screme, m-am ridicat de 30 de ori sa-i dau suzeta... incep sa cred ca ori e de la dinti..... ori a invatat ea ca daca marai vine mama. Dimineata se trezeste tot la 7 si 10... ora asta blestemata, si incepe sa ma dreseze ea pe mine, adica - ea maraie, eu ma ridic sa-i dau suzeta, dupa 3 minute- ea o scapa, maraie, eu ma ridic sa i-o dau... si asta tot se face cu privirea Dianei prin plasa patului. Incep sa cred ca e o smecherie la mijloc, al unui copil care a prins firul, asa ca o sa o las sa maraie ...
Ylilimic - cu patul vreau sa-ti zic ca diana dupa 3 ile a prins gustul patului mare... eu de oboseala o mai culcam seara sau ziua langa mine in pat, ea se foia pana adormea. si doarme mult mai bine acolo, insa dupa 3 zile a fost cam mult mai complicat sa adoarma la ea in pat, asa ca am schimbat repede macazul si nu o mai las in patul mare. ca dupa asta tot eu o sa plang, ca si cu suzeta de dimineata, ti-am zis eu cred ca ea ma dreseaza ... se uita prin plasa, maraie odata, daca nu e o reactie, mai maraie odata, se linisteste exact in momentul in care ma vede ca ma misc din pat... si radeee!!!
daconst ma bucur ca va simtiti bine, concediu placut in continuare.
ma bucur mult si pentru Alinatxa, acum are o fetita crestinata, sa aiba noroc si multa sanatate!
in rest mancam prost de cand s-a terminat visolul, adica pe timpul zilei mai e cum mai e, insa primul lapte de dimineata este un chin, se trezeste la 7 si abea la 10 si ceva il accepta, mai mult in somn.
messo ci face? primesti nasteri acum? te-ai reorientat de cand cu noua experienta.... ![]()
daca in urmatoarele 2 zile nu iese si al doilea dinte... incep sa cedez...
pa fetele
mai vb ca eu plec repede aici nu departe, sa cumpar niste body ca iar santem in pana, ca iar a crescut cracanata si incep sa le dau de o parte pe alea care ne strang la pasarica...![]()
pa
mai vb
eli1977 spune:
vaaai, cate greseli am in mesaj..tastatuta asta de sef ma seaca rau..
scuze pt litere mancate si alte greseli, intelegeti voi ce am vrut sa scriu..
Lili, mai bine acum , decat sa se invete in patul mare, ma gandesc..nasii dorm si acum cu fetita, de 3 ani jumate, nu pot sa o mai dezvete, face urat tare, istericale..din cauza ca au luat-o in pat cam la 3 sapt, n-au folosit deloc patutul...(ca dovada ca mi l-a dat pt Andrei si am ramas masca cand l-am vazut, era nou nout..daca ea nu l-a folosit..)
Amaya, bine ai reveniiit!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
laura ionescu spune:
Buna fetelor,
Am deschis forumul azi dimineata si imi venea sa cant " cu bucurie azi venim" cand am vazut cate fete au scris! Cate un
pt Amaya si Mihaela (Roandre) care cu copilashii pe cap au avut timp sa ne scrie si noua ce ma fac.
Alinuk - multumesc pt povestea botezului. M-a impresionat.
" La un moment dat, cand am felicitat-o pe Alina cred ca am facut o gafa: I-am zis sa ii traiasca, sa creasca mare si am mai zis...sa fiti fericite... Am auzit din spate un murmur (nu stiu daca se referea la ce am spus eu, dar ce nu mi-e pe plac stiti voi ca nu aud)... ceva de genul..de unde atata fericire... sau poate am interpretat gresit nu stiu si nici nu conteaza. Eu le doresc asta si sper din tot sufletul sa fie fericite!!!" Urarea asta e cea mai frumoasa urare pe care putea sa o primeasca Alina! Sa dea DD sa se implineasa!
Mirandolina - mi-am pus reminder! Pe 10 seara incep
! Ai nevoie si in noaptea nuntii?
Helenuta23 - moamaaa ce tema ai propuuuus
si eu cred ca incep serviciul, nu stiu exact cand si refuz sa ma gandesc la asta ca incep sa plang instant.
sa ne luam de mana, poate ne vine mai usor 
sraluca- sa inteleg ca ai mai mult timp de ti-ai aratat nasucul?

Messa - felicitari si sa-i DD micutei sanatate, sa fie fericita si iubita, sa pape frumos si sa n-o supere pe mami.
Dacost- concediu placut in continuare. Ma bucur ca Lucas e bombonica si nu va face probleme
HAAAA ! E SARBATOARE AZI SI EU AM SPALAAAAT PROSOAPEEE! 

Ba, da' tampita sunt! 
Anis - si fie-mea face niste crize, le-am descris eu la un moment dat, si eu ziceam ca e rasfatata. Da' vad ca si Matei, si Iarina, deci e ceva cu ei. Au draci,le ies dintii, nu stiu...
Ana_ALX- ce ti-au zis fetele de supozitor cu parcetamol si Nadia de novocalmin, ti-as fi zis zi eu aseara. Imi pare rau ca nu am intrat. Noi am avut febra 39,7 si asa am scos-o la capat. In plus am facut impachetari ca sa scadem temperatura. Oricum e de sunat dr. ca la febra mare copiii fac convulsii. Sanatate!
Dianamizzi - bravo! bine ca i-ai dat de cap! Acum te odihensti si tu ca oamenii noaptea .
Eli - bai, ce nasol cu otita aia! aste le mai lipsea fetelor!
Eu bag maine majoreteeeeee! Noi iaurtul il papam cu banana.
pup feetele,
ylilimic spune:
va sa zica Adam a intrat in programul de "pedeapsa"...a plans cam 40 de min, eu ma mai duceam la el si el urla mai tare ca niciodata...pana l-a apucat vomitatul,l-am luat si l-am lasat la joaca, caci deja ii trecuse somnul...Buuuuun! A mai stat treaz cam 1 ora si apoi iar urelete, doar vreo 30 min, pus in patut cu Fizzy (cu care altadata facea nani) si carpa lui; in final am stat putin cu el, si a a dormit relativ repede, in patut.
Sigur ca e deja ora de masa, probabil o sa-ii dau san, ca e fff obo si nu e in stare de lingurita, probabil ca o sa-i dau piureul de legume mai tarziu, dar tot e bine....Sunt pe drumul cel bun, stiu ce am de facut, sa vad cum fac cu tati diseara, ca el mereu e "gica-contra" 
eli - hai fata, ca te astept cu emotii, Messa nu a venit WE asta (felicitari prietenei tale), acum e ramonaa aici, ma voi intalni cu ea 
Imi pare tare rau pt Roberta; dar sa stii ca am auzit frecvent de popi batrani, ca ii baga cu totul (cica in cristelnita si la botez in general nu se imbolnavesc) si nu au grija de urechiuse. Nu e primul caz, si din pacate nici ultimul, cred!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
eli am uitat de mancarea pentru bb...uite aici ceva idei:
dimineata: piure de fructe crude/din compot +biscuiti/cereale
pranz: piure de cartofi cu ardei copti si sos de rosii/supa crema de legume/piure de cartofi cu sos de rosii/ retetele de la messa
seara: iaurt cu banana/cereale/biscuiti/branza calcica sau compot
la culcare: cereale cu lapte la bibe
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
kateryna spune:
Neata...momentan bag recuperari la citit, dar trebuia sa intru sa va anunt ca "In vederea reinvierii atmosferei de pe forum, timp de o sapt conferintele de pe messenger se vor muta la "Stelute de ianuarie-februarie 2007". Asadar, declar deschisa sesiunea de discutat vrute si nevrute ca pe vremea gravideniei. Daca vreti sa participati la "saptamana vesela 6-13 august" please /join our conference."