Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
Ana_Alx spune:
Buna fetelor.HELP
Are febra 39 .Ce sa ii dau ? ca ii dau supozitor insa stiu ca nu e bine sa abuzez de ele,mai ales ca acum ultima data cand i-am pus a facut kk imediat.De 24 de ore are febra insa numai aseara si acum la 3 dimineata a urcat febra la 39
Sa ii dau siropuri de copii?
E inca alaptat insa primeste si in completare formula,si sipica si pire si cus de fructe
Sa fie dintii??? nu are gingia umflata,,,
31 Ianuarie 2007+
Mimishoru'(07 aprilie 2004)
Catalina spune:
Ana, imi pare rau ca nu ti-a raspuns nimeni azi noapte. Sper ca fie a mai scazut febra, fie ai mers la medic. Poate era rosu in gat. Am inteles ca ala face febra mare. Tine-ne la curent!
dianamizzi spune:
neata!
ANA_ALX - pune i supozitor fara grija! fa-l pe jumatate ca sa ramana inauntru! si la thea intreg iesea imediat. dar jumate ramane. si pune-i de 2 ori daca e febra foarte mare. eu zic mai bine supozitor, decat siropuri . la a mea i s-a facut scarba si n-a mai mancat. incerci si vezi cum merge. si de ce sa nu fie bine cu supo... ce abuz faci tu acuma cateva zile pana isi revine... mare chstie. stai linistita si fa orice sa scada febra. trebuie mers la doctor ca nu se stie de la ce e. doamn ajuta sa fie ceva usor...
nadiutapm spune:
Ana, pune supozitor cu paracetamol, iar daca e mai mare de 39 si nu scade cu paracetamol punei un sup de novocalmin pt sugari, mie asa mi-a zis dr si noi sapt trecuta ne-am confruntat cu un rosu in gat din fericire a fost ceva viral si nu a necesitat antibiotic si neaparat dute la dr ca noi asa de capul nostru suntem bune la sfaturi.
puiu mic.
aa vad ca a zis si Cata si Diana.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Ana_Alx spune:
acum e maio bine..nu a mai facut febra decat pana in 37.7
Am dat de dimineata si sirop Panadol ca scrie de la 3 luni ca se da
Ziceam de supozitoare ca nu prea e bine sa bagi acolo asa tot timpul supozitor ca cica irita pe acolo colonul.Scrie si pe containdicatii la ele
Stiu ca si siropul e aiurea ca poate da si diaree de la dulceata
Ufff...fir-ar sa fe...speam sa fie dintii-desi stiu ca de la dinti nu depaseste 38-,isna si fetita are un 37.5 si deja e a doua zi de scaun moale si la ea 
Ideea e ca de mancat mananca cel mic,daca ar fi avut rosu in ma gandesc ca nu ar fi mancat..Asteptam sa vedem evoluti si apoi mergem la medic in functie ed evolutia bolii
Si nici nu am apucat sa facem vaccinul de 6 luni
,iar acum trebuie amant destul de mult pana isi revine complet
31 Ianuarie 2007+
Mimishoru'(07 aprilie 2004)
dianamizzi spune:
fetele sunt ODIHNITAAAA! mi-am revenit azi noapte. sa va zic cazilele trecuta am fost zombi...aveam un ochi rosu rosu, mi-a plesnit vreun vas de sange acolo ca parca eram injectata cu rosu. brrrr..... de nesomn ca thea mea se treza pe la 3 fara sa mai adoarma, cu frichineli bla bla...
era din cauza de SOMN PREA LUNG DUPA AMIAZA! se trezea dupa 2 ore jumate si ii dadeam sa suga normal. si apoi iar vroia sa adoarma. si am lasat-o, am zis ca daca e obosita saraca...si mai dormea pana la 4 ORE IN TOTAL! si de aici cosmarul noaptea. au numai nenica ...ieri n-am mai lasat-o. chiar daca casca ca toate alea am tinut-o treaza dupa alea 2 ore jumate. si uite ca azi noapt a dormit de la 9 pan la 7 jumate. doamne ajuta, multumesc... s-a trezit sa pape la 1 si la 4. dar asta e.... e in limitele bunului simt...ce sa mai zic. macar a dormit la loc.
ANIS - saraca de tine... fa-i ceva daca se poate , ca si tu cred ca esti terminata. o dormi si ea prea mult ziua?? fata si pana la urma cumpara naiba o suzeta si vezi daca o vrea noaptea. o ia noaptea si gata c mare chestie... decat sa o iei razna. poate vrea. si doarme la loc. incearca! numai, ca e serioasa treaba asta cu trezitul noaptea. te termina de tot...
si a mea urla de zor acum seara si dupa amiaza, vrea numai cu mine. de cateva zile. m-a inebunit, nu stiu de ce... e agitata . o fi de la dinti.
DACONST - fata ce norocoasa cu lucas baiat !
bravo ca sta cu toti si voi clubariti ca-n vremurile baby-free 
NADIUTA-PM - cred ca ai dreptate, e de la vreme cu copii astia, prea de tot, sunt multi cu aceleasi chestii...pana si fata vcinei mele care doarme tun 12 ore pe noapte fara treziri acum se trezeste pe la 4 aiurea asa. e ceva. luna, stele, nu tine de noi ...
dianamizzi spune:
mai mai ziceti ce dati de mancare la bebei... tre sa vad retetele de la messa.
SEARA in afara de cereale ce mai dati? thea papa 4 cereale cu apa si o lingurita de caise (de la borcanel, de gust ca sunt preferatele ei) . am incercat sa ii pun lapte in cereale... ioc, nu vrea si pace oricat de infometata e... deci merg numai cu apa. si inca ceva? ce cantitate de cereale se papa la masa asta? cat scrie pe cutie? cu 180 de ml. de apa (sau lapte?) ca mie mi se pare mult rau...un castron intreg...
ALINUK la voi asa papa Teo?
CATALINA- te-ai odihnit? 
va pup si o zi minunata tuturor. ma duc sa prepar fructele ca iesim afara pana nu se face prea cald.
ylilimic spune:
Ana - sirop sa nu se repete mai devreme de 6 ore intre doze; supo e f bun (oricum il folosesti DOAR in perioada asta, paracetamol desi (din experienta) Novocalmin e mai bun. pntru scaune moi ia Enteroseptim de la plafar, 2 picx3 ori/zi; lichide multa sa se hidrateze; sosete ude in picioare. totusi, nu exclude o vizita la medic, febra facuta e destul de mare!
diana daca ai sti ca la tine ma gandeam! La thea si plansetele ei... mare noroc ca nu ai decat una...
fetele, am o problema! Adam se invata tot mai mult in patul mare!!!
suntem vinovati, caci de frica sa nu-l trezeasca pe Matei il iau in patul mare
Apoi il iau la alaptat si daca adorm ca valiza in gara
bb doarme f bine. Dar daca spre dimineata ne impiedicam de el acolo si vrem sa-l mutam, protesteaza si incepe sa urle. Ma gandesc sa il chinui vreo cateva zile, poate nici nu mai ies cu el afara sa il adorm "ca la carte"...ce ziceti? de adormit stiti ca vrea sa doarma doar tinut de mana, deci implicit cstau cu el...offf, cand m-am prostit asa tare?
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Ana Alx, ma bucur ca e mai bine. Si eu acum ma pregatesc sa sun la pediatra sa vad totusi ce e cu temperatura asta constanta peste 37.5. Ma gandesc ca totusi sa ii fac o intrebare. Daca zice taci fa nebuno, inchid. :))
Lili, nu cred ca e o idee rea sa faci nitel efort sa il dezveti. Ca tre sa privesti in perspectiva ... daca se obisnuieste asa cu adevarat, ati festelit-o. Si nu cred ca te-ai prostit deloc, incerci si tu sa faci ce e mai bine pt ambii copii. POate reusesti sa gasesti ceva sa ii placa lui Adam sa faca in patut fara galagie ... Nu prea stiu ce sa iti zic. Daca am nitel timp azi caut in carte despre dormitul cu parintii. Nu promit insa ca toate alea e cu curu in sus si n-am mancarica. :)
Diana, ma bucur ca te-ai odihnit, eu sunt asa si asa. Avand in vedere ca vremea ma influenteaza f mult si afara e o vreme de kko, sper sa trec cu bine ziua.
Azi ma declar scarbita de nesimtirea unor oameni. Ne-am gasit masina lovita in parcare. Ma rog, mai greseste omul, dar sa nu lasi tu un bilet, un nr de tel acolo, sa fugi ca nesimtitu' ... asta nu mai pricep. Parca il impuscam ca ne-a lovit-o. Ma rog. Cum v-am zis, vremea ma influenteaza.
Va pup si va doresc o zi f buna
anis spune:
Ana....sa-ti zic ce dau eu la ai mei copii.Cand e febra peste 39, supozitor novocalmin.Cand nu atinge 38 ,nimik ..intre 38 si 39 nurofen.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."