Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
Messa spune:
Cata, sa vezi ce ma schimb eu la fatza cand ma uit in coshu' de rufe, ca-i plin oki 
Fetele, sunt obosita-frānta, da' ce conteaza, acuma ma imbrac sa ma duc la taticul proaspat acasa sa-i duc un maldar de tzoale 
Catalina spune:
Messo, sa ma bati dar in prostia mea n-am inteles unde te duci????
Nadia, o fi de la presiune, mai stii ?
conchita spune:
Cata, Messa se duce acasa la Ame.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Catalina spune:
Aaaaaa Conchita, multumesc de luminare. Ma gandeam io in prostia mea ca taticul Ariannei este proaspat si pe undeva ramas fara tzoale si ma intrebam cum de am putut pierde o astfel de poveste.
Gata, acu' am inteles, multumesc. Si am mai inteles ca tre sa ma misc in pat la culcare, sunt mult prea obosita.
Ame, felicitari si sa iti traiasca minunica, sa fie sanatoasa!
Messo ... petrecere frumoasa!
Hai gata fetili, noapte buna, mai e si maine o zi. :)
conchita spune:
si io tot asa am inteles initial, Cata, mi-a luat juma de ora sa ma prind cine e de fapt proaspatu'. radeam ca am vazut ca nu-s singura incurcata in rebusu' lu Messa. :-))
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
alinuk spune:
auleuuuuuuuuu
va vad cam daramate cucuietelor, haideti fugutza la nanel
Cred ca daca va arat un desht acu'.... va intrebati ce e ala!? 
pe maine
fug si io
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Catalina spune:
Alinuko, sa indraznesc sa zic ca depinde de ce desht ne arati?
Auleeeeeu. Gata, am fugit ca ma ia careva la goana.
Gud nait!
alinuk spune:
Danaaaaaaaaaaaaaa
fata nu fug la nanel inainte sa te pooooooooooooop separat!!!
ne era dor de voi!!!!
bravo de Lucas, baiet dashtept, stie sa profite de vacanta!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Cata io zic ca tie nu-ti e totusi somn.. esti asa de obo ca ti-a trecut ha??
Marybeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll ce mai faceti? vrem vesti de la voi!! Daca nu apari, maine te sun sa stii!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
mihacarm2002 spune:
Dana, bine ai venit in patria natala! Ne bucuram ca si lui Lucas pare sa ii priasca aerul romanesc de zici ca doarme mai bine ca acasa.
Catalina, parca Dana zicea ca e din Hunedoara.
Messa,
pe Ame (ca tare curajoasa a fost) si pe bb Katia-Maria din partea noastra! Sa ii traiasca si sa fie fericiti impreuna!
Alinuk, mie nu mi s-a parut deplasata urarea ta la botezul Robertzicai. Si eu le doresc sa fie fericite impreuna.
Aveti dreptate ca e ceva in aer care agita copiii. Azi pe faleza o gramada de plozi unul mai galagios ca altul. Si urlau, nene, nu se jucau. Bine ca fii-mea n-avea nicio treaba si dormea ca valiza.
De cateva zile Eva e tare vorbareata. Toata ziua sporavaie zicand: zta-zta-zta. Mie mi-e tare draga si imi vine sa ma uit la ea non-stop. Partea cea mai 'frumoasa' e ca face balonase din saliva pe barbita si se uda leoarca pe bavetele. Le schimb intr-o veselie. Cred ca se anunta dintisorii.