Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Prietena mea AME a nascut AZI la ora 12:00 o fetita, Katia-Maria , 2900, APGAR 10, natural, fara epidurala (brrrr!). Fug, ca am treabaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Nadiuta, multumesc frumos.

Alinuku si Lilicu, am sters mah albumu, am vrut sa vi-l arat, dar... fac altu, promit, ca mi-au trecut bazdacii. :-))

Messa, felicitari prietenei tale si bun venit pe lume Katiei-Maria, ce nume frumos are.

azi mancat avocado, stop. juma de castron pus in cap, stop. dat lingurita la gupil, gupilu ros lingurita, lins avocado din castron, ros castronul, lins babetica, stop. mami+tati lesinat de ras, maine repetir, stop.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Loremunteanu si eu am alaptat exclusiv pana la diversificare...si da mi-a scazut productia de lapte , dar si dintr-un alt motiv de care nu sunt in stare sa vb.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Messa, sa fie sanatoasa Katia- Maria si lui Amee refacere rapida
Helenutza, daca il prind pe ala care ne schimba copii il trag rau de urepchi,

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetili,ce mai faceti????N-am citit nimic din urma ca abia am scapat la un mesaj.
Acasa e super,super parca nici nu am copil.E atat de cuminte Lucas si sta cu toata lumea,aproape ca nici nu mai stie cine-i ma-sa sau ta-su.
E tare vesel si se simte bine,ceea ce-mi da mai mare incredere sa-l las cu cind vom pleca la mare.
Drumul u el a fost tare lejer,a dormit,mancat,jucat ca la el acasa.Parca nici nu era in masina.Am avut noroc ca a fost racoare si de cind am venit e tot asa aici.
Suntem multumiti de concediu pina acum,doar ca la ultima masa imi cam refuza laptele.Pur si simplu nu mai vrea lapte.Dimineata il haleste bine,dar seara nu.Vrea ceva cu lingurita sa fie dar la lapte se stramba.Inca nu stiu cum il voi pacali,ca nu-mi convine deloc ideea ca bea doar 300ml de lapte.Desi in rest mai papa iaurt sau gris cu lapte sau cereale care au lapte.Oare sa insist sa bea din sticla?E putin 300ml?
Hai ca mai citesc din urma si poate-mi raspunde si mie cineva.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mda,am nimerit prost duminica.Toata lumnea e plecata,cred.
Am citit cite ceva dar nu mai am chef sa continui azi,stiti voi de ce.

Alinatxa,felicitari pentru botez si sa va fie de bine.Sa-ti traiasca micuta crestina. pe amandoua.

Mary,imi pare tare rau de voi,sper sa ai numarul de tel in lista sa te sun astazi.

Aelita,concediu placut,daca nu ne mai auzim si sper sa fie si la voi macar atat de frumos ca la noi.

Fetele sa va mai spun ce facem noi?
Aseara am fost in club ca in vremurile bune si bb a dormit cu buni.Ne-am simtit super...Alinuk povestea mai bine ce a simtit ea la nunta.Cam asa si cu noi.Tare frumos a fost.
In rest Lucas doarme mai mult comparativ cu acasa si e tare linistit.Sper sa ramana tot asa ca avem de gind sa stam inca 4 saptamani.

Fetele va pup pe toate si sper sa intru mai des,ca in prima saptamana e plin la noi de musafiri si vizite.A,ca spunea Liuda de spalat pe maini la neamuri...chiar n-am insistat,adica l-am dat la toata lumea sa faca ce vrea cu el si pina acum e bine.adica el se bucura de orice chip nou.Sper sa fie bine si in continuare,ca eu tare curajoasa sunt.

Am iesit,paaa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pupam fetele, ne-am intors si noi. Eu sunt stoarsa ca o lamaie, la cumnatu' la curte unde am fost era invazie de viespi. Si cum nu era decat la vreo 200km de casa nu prea puteam sa plecam acasa asa ca ... . Am stat toata ziua cu ochii cat cepele pe Matei, am mai curatat un cartof, am mai auzit niste certuri, am mai dat de mancare si schimbat copil, incercat sa potolesc bazdacii de copil care inca se manifesta ... ce sa mai, o distractie in toata regula, sunt franta.

Dana, bine ai venit prin Romanica, ma bucur ca e totul bine. Proasta de mine nu a retinut. Nu esti in Buc? nu? parca stiam ca vrei sa te grataresti cu Cristiana. Sau am visat?

Hele, Nadia ... sa ne luam de mana cu copiii bazdacoshi.

Conchita, chiar, ia prezinta matale poze.

Mai fetili, ati auzit ca a murit si Motzu Pittis? Bai, ce se intampla anul asta? Dumnezeu sa il ierte!

Hai ca ma duc acu la programul de seara care include bonus curatenie dupa ce ne-am intors de la tzara. :)
Vedeti ca maine e sarbatoare, Schimbarea la fata, sa nu spalati, calcati etc. Decat la plimbare cu voi. :)). A, si pt cine tine post se mananca peste. :)

Gata, am terminat cu buletinul religios si necroloagele, va pupic si poate ne mai vorbim mai pe seara.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off..sunt terminata..desi dimineata fetele au fost ok..chiar ne-am dus si la restaurant cu amandoua...Iarina dupa amiaza mi-a urlat nene de m-a capiat..eu zic ca de la dinti...in sfarsit....daca nu o fac sa nu ma mai scoale de 5 ori pe noapte o i-au razna rau.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Anis, imi pare rau ca e asa agitata micuta. Bai chiar o fi ceva in aer cu bebelusii astia. Ca ia uite cati sunt agitati.
Hai noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Cata, vreau sa zic ca si bebelusii de la mine din parc unde sunt vreo 6 toti au prezentat acelasi comportament eu zic ca nu le prieste schimbarea asta brusca de temperatura o fi si presiunea atmosferica nu stiu dar toti sunt plangaciosi, maraiti si alte alea.
Dana, concediu placut in continuare ma bucur ca Lukas e vesel si comunicativ.
Anis, poate are vre-un puseu de crestere, zic eu pt ca si Lidia asta noapte m-a capiat s-a trezit de 3 ori si asa se trezea numai atunci cand erau caldurile mari de sete, acum mananca si iar somn, si azi la fel din 3 in 3 ore vrea sa manance la noi cred ca e puseul de la 6 luni.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput