Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetelor! sunt la cafea, cine mai e?

LOREMUNTEANU- dupa ce a inceput thea sa pape lapticul a scazut MULT DE TOT... de credeam ca nu mai e deloc. aveam sanii normali, ca inainte, nu simteam nimic prin ei asa... atunci am incercat sa ii dau si eu lapte praf pe care nu l-a vrut nici sa o picatura, am mai zis eu. si ce sa fac... am tot pus-o la san sa ia ea de unde nu-i... si asa mai mult de o saptamana si uite ca acu e iar la loc. cred ca e iar puseu din ala de crestere . plus ca papa mai putin la alte mese, tre sa se regleze altfel. lasa , sa stii ca e foarte bine ca bea si formula, ca sa fii sigura ca nu refuza mai tarziu. uite a mea nu vrea si pace. las ca sa iti fie mai usor . poti incerca sa tii masa de dimineata cu laptic de la tine doar. ca atunci bea mai mult. oricum sa stii ca daca vrei vine la loc laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am pus cateva poze cu PUIUTII MEI DRAGI .

Pupici...acum plecam spre mandra noastra!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,
pt cele interesate, pe mailul comun am trimis Mama si copilul a lui Capraru

roandre simpatici foc puii tai!

Cata sa stii ca si Horia are cateva zile agitate. am pus pe seama unui bum de crestere pt ca a si mancat mai mult decat de obicei. sper sa ii treaca pt ca nu sunt obisnuita cu el asa. de felul lui e f linistit si sper sa ramana asa

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Amaya, ce surpriza, n-am stiut ca esti la grupa asta! wow, pupici multi si bucuroasa de revedere!

Loredana, incearca metoda Messei, sa le pui "condimente" gen boia dulce, oregano etc ca sa dai gust la mancare, dar nu sare.

Crishtinuta, uite la baloane m-am gandit si io, dar am crezut ca e prea devreme. ideea ta sa le umflam doar putin e excelenta, multumesc mult! te rog sa mai povestesti despre cum va jucati, ai idei super, vreau si eu sa ma inspir de la tine!

Roandre, ai niste copilasi absolut superbi, sa va traiasca. si tu ai slabit super frumos dupa nastere, felicitari!

Cata, creca e de la dinti, asta e timpul lor. ne inarman cu rabdare, ce sa facem...

Loredana, laptele nu ar trebui sa iti scada daca nu inlocuiesti total unele mese. ar trebui sa alaptezi la fiecare masa, inclusiv alea cu hrana solida. eu am inceput de trei zile diversificarea, deci n-as putea sa-ti raspund din experienta daca scade sau nu. dar eu o alaptez si la masa solida de la 10.

Helenutza, eu m-am intors la munca dupa 6 saptamani de la nastere, dar lucrez part-time. aici nu exista CIC de 2 ani, e la latitutinea firmei cat liber iti da dupa nastere si cel mai mult am auzit de 3 luni. daca s-ar fi pus o secunda problema sa o ducem pe Sonia la day-care sau sa aducem bona, nu m-as fi intors la lucru cu nici un chip. dar noi avem grija de ea pe rand si impreuna, cum s-ar zice. cand vine tati de la munca petrecem 2-3 ore impreuna si apoi plec eu pentru 4 ore. pana acum a functionat ok, sa vedem de acum incolo, ca se inchide compania in curand si nush daca o sa mai gasesc ceva atat de convenabil. a fost greu? super greu in prima seara, m-am intors de enspe ori s-o pup, am condus plangand spre job. a doua seara am plans mai putin, a treia am iesit valvartej pe usa uitand sa-i pup pe-amandoi (Sonia si tati).

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by loremunteanu

Mi-am mai adus aminte de ceva...
Alinuk, Katy, Megbeng de voi stiu sigur ca ati alaptat exclusiv pana acum, aproape... De cand ati inceput diversificarea v-a scazul lapticul la titi? La mine a scazut considerabil; e adevarat ca in deplasare ma cam refuza, dimineata nu mai mananca deloc laptic... Stiu ca e normal sa scada, dar chiar asa... Acum nici o masa fara supliment 90-120 (cand papa numai bibe, papa 180-210ml - apa la care adaugam lapticul si cat rezulta ca nu m-am uitat...)

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Lore sa stii ca dupa cele 6 luni de alaptat exclusiv, odata cu diversificarea am inceput sa-i dau mai putin lapte ..la inceput dim, seara, la masa de orez si completare, iar mai apoi fara completare la mesele de fructe si legume... si ce sa zic... cum are bb solicitare tzitzi asa se programeaza...

Daca-ti zic ca ma gandesc ..auleu..tb sa pape bb, imi pun mainile la sani vad cam cum se prezinta si apoi bag doua cani de lichide in mine, iar peste o juma de ora/o ora am cat sa-i fac orezul spre exemplu (ca la masa asta stiu ca am de muls cat sa fac min 180ml). Mi se mai intampla uneori sa uit sa ma concetrez sau sa beau lichid (apa si fresh uri de portocale sau greph) si nu-mi mai iese figura...dar completez cu apa plata (de doua ori doar mi s-a intampalt asta). De la san pare ca se satura, nu stiu cat papa - probabil undeva pese 150ml.

Asadar, acum la aproape o luna de la diversificare estimez ca laptikul se prezinta asa:
masa de dim: min 150ml
masa de orez: 180ml
masa de seara: min 150ml

adica, domnishorul Teo mai bea cam 500ml laptik pe zi!!

Vreau insa sa o raresc...asa incat pe la 9 luni - cu parere de rau pt amandoi..sentimentul e minunat... sa punem in cui activitatea aceasta de bebe!!!

ca o concluzie, tzitzi de vacutza de Alinuk fonctioneaza pe baza de concentrare si lichide

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by alinuk
ca o concluzie, tzitzi de vacutza de Alinuk fonctioneaza pe baza de concentrare si lichide

hahahaha, ce simpatica ai fost la faza asta.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Conchi fata vreau si io sa vad poze cu printzesa ta...
adicateleam Teo cica vrea sa vada o Sofiutza..

nu ma pricep unde sa le gasesc...sunt pe undeva?

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna la mamici de baieti si de fetite,
Cata, Lidia face la fel ca Mateiutu, cum o pun in pat urla zici ca e pe arici de mare iar daca o ridic in brate zambeste cu gura pana la urechi si asta de cateva zile parca ar fi un alt copil zici ca mi l-a schimbat cineva.
Conchita, Cristinutza, fte interesante activitatile voastre si noi mai citim dar mai mult rupem revistele si cartile decat sa le rasfoim
Roandre frumosi copii tai si m-am amuzat ce dragoste cu nabadai e intre ei doi, iar pt tine jos palaria

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinuk - de cand ne ameninta conchita cu pozele Sonieeeeei, am albit io! Poate daca nu insistam ne pune poze/filmulete cu activitatile lor zilnice, fara sa se prinda ca noi abia asteptam

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by nadiutapm

buna la mamici de baieti si de fetite,
Cata, Lidia face la fel ca Mateiutu, cum o pun in pat urla zici ca e pe arici de mare iar daca o ridic in brate zambeste cu gura pana la urechi si asta de cateva zile parca ar fi un alt copil zici ca mi l-a schimbat cineva.
Conchita, Cristinutza, fte interesante activitatile voastre si noi mai citim dar mai mult rupem revistele si cartile decat sa le rasfoim
Roandre frumosi copii tai si m-am amuzat ce dragoste cu nabadai e intre ei doi, iar pt tine jos palaria

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

aoleeeeuu, exista cineva care schimba copii si nu am stiut . pe al meu sigur, sigur l-a schimbat sau i-o fi bagat niste bazdaci in fund. oricum ceva e.

fetele azi am reusit cu piureul, nu a fost succes total dar a fost muult mai bine ca ieri. adica a papat un 60g fara prea mari strambaturi. deci am fiert un cartof+o felie groasa de dovlecel+o feliuta de rosie fara coja si seminte, decat pulpa (ma gandeam sa ii schimbe un pic gustul). asa, pe urma le-am dat la blender (nu le-am mai pus la sita), am pus o bucatica mica de unt, vreo 3 linguri de lapte zuzu fiert vreo 4 minute, 3 fire de sare si apa din aia in care a fiert ca sa iasa un pic mai moale.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput