Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
mai ce atmosfera
noi am avut un w-end cam plin. simbata nu mai putin de 7 kk. record absolut. dam vina (deocamdata) pe canii de sus, care ne mai lipsesc.
si sintem tare nervosi. toti trei. probabil tot pe motiv de canini. am incercat sa mergem la cumparaturi. cit p'aci sa ne vedeti la stiri. scandal prin magazine. urlam unii la altii. dar asta e. am plecat rapid de acolo.

Carmina si eu am greturi (la servici) si tot asa le linistesc. nu e o metoda tocmai buna, dar ...

cam atit despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

oooooooooooooffff....am scris un mesaj mare mare si mi_s_a sters

il scriu din nou.......
adib noi am ajuns azinoapte cu numaratoarea doar la 4
dar la noi e probabil de vina locul de joaca in care am prestat ieri,nisipul gustos,manutele murdare bagate in gurita.....ce mai....mama denaturata.
spuneam ca o sa va povestesc despre intalnirea dintre ciresica mea si cea a luigabi25....pai...nici nu s_au bagat in seama...nici nu s_au pupat...nici nu s_au batut...,in schimb baieteii s_au jucat frumos impreuna si s_a terminat cu lacrimi...tare ar fi vrut sa stam impreuna ambele familii
ce stau eu prost cu nervii...dar 8 intr_un apartament...o luam razna
aaa...faza simpatica...barbatii hranind 4 copilasi cu sarmalute si mamicile servind cafeaua la bucatarie....
ar trebui sa se intample mai des
a fost frumos...chiar m_a bucurat revederea cu gabi
vreti mai amanuntit?uitatiaici

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata la livada.
La noi merge netu foarte prost.Asa ca eu repede azi, poate miine o merge mai bine.
Am fost la nunta vineri poze cu guguta la semnatura in albumul 8.
Ma bucur ca doamna mijloc de toamna o revenit si tocmai cu citeva mesaje, mai des sa intri te rog.
Carmina ma bucur ca e bine la tine si cu sarcina si cu Mihnea, ai fost la mare?
Lyly, Roxana e plecata la mare, mi-a zis ea cind era in febra pregatirilor.
Miti bine ca sa terminat boala.
Gabi ce-i frumoasa mita ta, si sa stii ca suntem cu gusturi totuna, deci si noi iubim pernuta si suzeta, daca o sa te uiti la poze o sa vezi acolo in spate una rosie cu motiv de craciun, era scandal ca ne ducem la nunta fara pernuta da totu(suzeta) l-am luat, mai tirziu iam luat-o din mina si a ramas fara.
Danutu e foarte frumoasa camera, bravo sotul.
Cam asta asa repede intru miine si va mai povestesc ce-o facut guguta la nunta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8

www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

am si uitat sa va povestesc de intilnirea Ralucai cu Raluca.
serios! fara oglinda! mai mult, pe mama celeilalte Raluca o cheama tot Ela. me-am intilnit intr-un parc. cele doua (Raluca) s-au observat de la distanta, s-au apropiat, s-au pupat, s-au plimbat de mina, ...
am ramas uimit de stilul degajat al fiicei mele la intilnirea cu un copil de vista ei. Raluca (cealalta) e nascuta pe 30 mai 2006.
distractia a culminat cu momentul in care una dintre mame a strigat "Raluca". comanda a fost executata in grup de doua Raluca simultan.
pacat ca parcul cu pricina nu este foarte aproape sa ne putem intilni mai des.
asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

fetelor de la Vatra Dornei,
ce poze frumoase de familie!! Tare multa distractie se pare ca ati avut pe-acolo - ce dor mi-e, n-am mai fost pe la Vatra Dornei de-un veac!

si sa va creasca mari si sanatosi pruncii

ps: cine gabi, nu-i gabi si cine nu-i gabi e gabi .....
Adica, Gabi25 e, de fapt, Camelia, iar Danutu e Gabriela... ufff... eu una m-am zapacit!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

oana rusu....ce ma distrezi

e gabi..... nu e gabi
explicatie:pe gabi25 o cheama camelia_gabriela.....iar piciul meu mare e danut!capischi?
ce dulce ai fost...
fotografiile sunt facute la Brosteni!TE ASTEPTAM CU DRAG
PUPAM SI NOI OCHISORII ALBASTRI

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Aia cu Danutu mai venea de-acasa, da' sa va cheme pe amandoua Gabi .... tare mare coincidenta in facultate aveam o prietena - statea un camera cu alte 2 Gabi - si ea Gabi, la randul ei, si era tare greu sa precizezi la un mom dat pe care Gabi o apelezi....

Adib, pe Ralucutza si speram sa iasa dintii - noi azi am avut 3 (kk) la apel, ca de, asteptam caninul IV (de-ar veni odata!!!)

Adela deja m-am obisnuit sa fac PP cu Paul lipit de usa (pe exterior!) daca nu-s acasa e ok, da' cand intru pe usa e gata, musai coada dupa mine, insa ma ia in brate si se lipeste de mine de nu-l pot certa macar ca e greu sa ma descalt, schimb etc cu el atasat de cate un picior...

Va doresc o seara super

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Vad ca v-a povestit DANUTU de distractia noastra de ieri. Baietii chiar s-au jucat frumos....si a mea dupa ei...acum era la apa, acum facea plaja pe gramada de nisip, acum il manca, acum mirosea florile.....si domnisoara Mona-scumpica statea pe scaunel cumintica si papa. Ptiu-ptiu...copil cuminte cum nu ati vazut....da nu e boala molisitoare....am probat si nu se ia frate sub nici o forma. De fapt daca nu s-a luat de la maternitate ca au stat in patuturi alaturate....nu se mai ia neam.
DOROTI si la noi e nenorocire cu pernuta......de fapt era un set de bebe cu pernuta mica, plapumioara si cearsaf. Pernuta aia a purtat-o la greu...de cateva ori i-am dat-o uda din masina ca nu m-a lasat sa o pun la uscat. Acum cateva luni am pierdut-o.....mama ce jale...nu a dormit fata mea decat dupa cate un ceas de urlete. I-am taiat o bucata din plapumioara....nimic...asa ca am taiat o bucata mai marisoara (cam cat era cealalta) am pus in ea melana si am cusut-o la loc....i-am lasat pana si un varf de ata la un capat.....abia cand a dat de ala si s-a gadilat la nas s-a calmat. Am mai pierdut de atunci vreo 3, dar stiu si tot fac cate una de rezerva....sper sa termine cu dependenta asta ca indata termin eu materialul.....rosu cu iepurasi. La mare s-a obisnuit sa se gadile cu ea si pe talpisoare si pe burtica.
Noi de azi-noapte avem primul canin (dreapta jos) si a treia maseluta langa caninul proaspat iesit.
M-am lungit ca o girafa....ma tarasc sa fac curat ca azi am zacut la pat si cum piticii au misunat singuri prin casa....va dati seama ce am de strans.
OANA ai fost tare simpatica cu numele noastre

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Gabi-m-am distrat vazind ce creativa ai fost si cum i-ai improvizat o noua perna micutei.Faza cu ata m-a distrat rau.
Asa e si al meu atasat de paturica lui.Intr-o zi a varsat in pat si nu i-am putu da paturica.Am spalat-o si am lasat-o in baie.Cind sa mearga la culcare a observat-o in baie si deageaba am incercat sa ii distrag atentia sa il iau de acolo a stat lipit de usa de la baie plingind sa ii dau paturica.Pina al urma i-am dau un ursulet pe car eel il iubeste tare mult si asa s-a dus saracutul la culcare.

poze de la zoo daca vreti sa le vedeti
http://good-times.webshots.com/album/560251482fmYgbS

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Neda, pupam ochisorii albastri . Sa stii ca ata aia era toata chestia...ca o cauta si prin somn sa se gadile la nas cu ea.
Pentru mine chestia cu atasamentul de un obiect e noua...nici eu cu fratii mei nu am avut chestii din asta si nici Rares.....Cand auzeam alti parinti povestind ma gandeam ca e o tampenie....cum sa nu miste copilul fara jucaria/paturica/pernuta preferata....na ca acum stiu

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput