Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
DANUTU spune:
neda...ati colorat voi ochisorii?
zici ca nu sunt reali, ce albastru frumos

gabi ce ai cu fata?ce dak ea e mai deosebita decat toata familia ta?ia nu te mai lega de ea.poate sa ia si plapuma cu ea nu numai perna
camelia.t nu stiu cat de repede o sa scapi de "codita" care vine dupa tine...ca al meu are acus 3 ani si tot asa face

mami de danutu si monica.noi
camelia.t spune:
Doroti m-a dat gata Guguta.Ce scumpica e!!!
Am vazut si intalneala de la Brosteni.Stiti cum se spune: in poze toti copiii sunt cuminti.Imi place tare mult sa vad copii care au sansa sa se joace la curte.Si eu visez o casa........
Daca tot vorbeati de nume si de nik-uri....uite ca nici eu nu sunt Camelia...sunt Adela.Camelia e al doilea nume al meu, nume pe care nu-l folosesc niciodata cu exceptia situtiei de fata.
Legat de "codita" umblatoare.....eu nu ma agit prea tare de treaba asta.Exact la fel a fost si cel mare.Problema s-a rezolvat usor cand a mai crescut putin.Dupa ce a inceput gradi, mi-a spus inca din prima zi: da de ce-ai venit asa repede dupa mine! Bucurati-va de "codite" cat se mai tin de voi, ca le veti duce dorul mai incolo.
Adi si noi suntem in perioada de maselute si canini, asa ca va inteleg perfect.La noi parca ajuta 3-4 ml de nurofen luati seara.Nu am facut figura asta decat de 2 ori pana acum, dar pot spune ca a fost mare diferentra in noptile alea.Prefer sa nu-i dau nimic, dar cand deja eram foarte obosita si era musai sa mai adun cateva ore de somn legate, i-am dat.Eu stiu clar ca e de la masele agitatia, pt ca in rest, Ardeiu doarme beton pana dimineata.Multa rabdare cat mai tine perioada asta.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
camelia.t spune:
Am uitat sa va spun ceva important. De aseara nu mai avem patut.Oricum deja de o luna statea doar pt decor in camera, asa ca aseara l-am desfacut si i l-am inapoiat unei prietene care mi-l imprumutase. Gogosarul meu nu mai vrea in patut sub nici o forma, asa ca, de vreo 3 saptamanai doarme in pat cu Fini.Sunt nopti cand dorm amandoi fara nici o treaba pana dimineata, dar mai sunt si nopti cand Andrei se maraie din cauza maseleleor si atunci il trimit pe Fini langa sot si merg eu in camera lor langa Andrei.In timpul zilei doarme singurel la ei in camera in patul mare.Cand se trezeste, coaboara din pat si vine singur la usa camerei.Mai sunt cirese care au gasit pioneze prin patut?
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Gabi sa stii ca nici eu nu credeam ca poate sa fie asa ceva.Vecina lu soacramia are doua fete, pai una si acum nu se desparte de paturica(are 5ani), dar numai noapte.A mea avea pasiune de un urs, apoi a aparut un iepure exact asa doar ca avea urechi, daca il uitam pe undeva pe unu il inlocuiam cu celalalt.Acum pernuta si mai are una de alta culoare da nu o iubeste asa, si nu adoarme cu ea, asa ca nu o uitam nicaieri ca e jale, tati are grija de asta.
Danutu noi inca nu avem petitori, dar ne bagam noi in nurori pe la baieteii cu ochi frumosi.
Adi ce faina intilnirea Ralucai cu Raluca.Sa stii ca sormea cind era in spital odata a facut cunostinta cu o fata care avea acelasi nume si prenume si chiar si numele tatalui ei era acelasi cu a lui taticu. Am ramas si noi impresionati.
O zi buna la livada.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DANUTU
doroti... ce zici?dai fata?
mami de danutu si monica.noi
O dau, da sa stii cai rea, da rea de tot!(neo placut ochii)
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
arleena spune:
http://www.funcafe.ro/view_video~o_lume_fara_romania~9~130.html
http://www.funcafe.ro/view_video~how_to_shower_-_men_women~5~134.html
enjoy!!
vreau sa-l intarc pe alex si nu prea stiu cum sa procedez(teoretic stiu dar nu reusesc practic
).....si sunt cam cu nervii la pamant ca nu doarme noaptea calumea....nu stiu daca de la dinti, sau dece???se trezeste din ora in ora pt tzitzi
...ii tot marait ca nu se odihneste calumea...nu vrea sa pape
, mi-a facut iar ragade

carmina
mai lasa tzigara!!!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
adib spune:
arleena
acum o saptamina am avut si noi aceleasi manifestari.
au culminat in ziua de simbata cu 7 pampers "colorati". am dat vina pe canini. cel mai groaznic e ca nu se odihneste nimeni si toti sint nervosi (copii si parinti). vezi ca si Camelia.t si OanaRusu au avut experiente asemanatoare, descrise mai sus.
la noi acum e ok. va dorim si voua aceeasi stare.
am vazut un "pitic" pretendent la Natalia
. incepeti iar tirguiala? cu licitatii deschise sau ...? ca am pus si noi ochii pe citiva feciori p'aci.
numai bine.
camelia.t spune:
Si cum tot nu ne-ati vazut de cand am aniversat un anisor, va prezentam www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL de Maramures! .
Am fost de dimineata in parc, era cam innorat, dar a fost ok pana la urma.
ralucis spune:
Salutare, salutare! Ce mai faceti, dragelor si dragilor? Am citit si eu acum din urma, mi-era dor de ciresele, recunosc...
Noi suntem relativ bine, ieri si azi Ilinca a avut febra, 38,1, nu stiu de la ce, poate sa fie dintii si la noi, desi am tot verificat-o in gurita si n-am simtit nimic in plus. De mancat mananca bine, sunt multumita, am trecut aproape complet la laptele de vaca, cel cu 3,5% grasime, dar e musai sa pun cateva masuri din milumilul ei in el pt ca nu i se pare dulce si nu il bea. Incet, incet o sa ne obisnuim si cu gustul clar de lapte. Are si ea o papsua favorita luata de la Miniblu, o chema Julia si de fapt e pt pus in cada odata cu copilul, dar Ilinca a luat-o cu ea peste tot prin casa, incat biata papusa n-a mai apucat sa se spele si e cam murdarica acum. O pupa de zor si o strange in brate de ne amuza pe toti.
carmina, hai ca sigur m-ai mai vazut pe mine in poze, ca eu am mai pus
, si chiar tin minte ca o data ai spus ceva dragut si de ilinca, pe care o zarisei intr-un filmulet, dar nu-i bai! tu cand afli ce o sa ai? cate saptamani ai acum? eu la ambele sarcini a aflat la 12+ sexul. Eu am 25 de saptamani si multe emotii pt ce urmeaza.
lyly, tare as fi vrut sa ma intalnesc si eu cu voi, dar cum eu plec din bucuresti vinerea mi-a fost cam greu. poate la iantalnirea din septembrie cu diana sa vin si eu. ce mai face alec? cand plecati in antalya?
neda, cred ca eram datoare cu un mare felicitari si pt burtica ta, nu-i asa?
adi, ilinca mea se pupa de mama focului in oglinda si rade de se sparge cand isi vede figura, adevarul e ca are o fata cam hazoasa, cred ca si-a dat si ea seama...
oana, sa stii ca si eu cand merg la baie o am in permanenta pe ilinca lipita de usa. ba chiar apuca diferite obiecte si bate cu forta in ea, doar-doar i-oi deschide.
adela, deci amandoi dorm ijn aceeasi camera. ca si eu ma gandesc inca de pe-acum la cum o sa le aranjez pe fete. probabil ca o sa vad ce program de somn au si ele, oricum pe cea mai kica o sa o tinem o perioada cu noi, ca sigur o sa o deranjeze pe ilinca pana pe la vreun an.
am vazut si admirat pozele frumoase pe care le-ati postat de la nunti, intalniri provinciale, camere renovate, ochi frumosi si alte cele, astept sa mai strang si eu ceva instantanee in aparat sa va arat si eu.