Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 21
26octombrie spune:
Gabi, ce pisicuta dulce! si cuminte,nu?! fiica-mea poate ramane asa curata poate doar pana la lift...
Camina, m-am lamurit cu citricele malaioase! mie, dupa cata vreme a trecut de cand am condus ultima oara, mi-ar trebui niste lubelite in geam...
SI MAI LASA TIGARA!!!!
Adriana, sa inteleg ca nu v-am naucit inca si mai am voie sa spun cuvinte?! io ma gandeam ca mi-am consumat norma pe lunile lipsite..
mor de ciuda ca n-am ajuns la Politehnica, sa ma vad cu Lacra, abia asteptam. insa a venit un ajutor din afara, sa taiem niste dulapuri, caci eu n-am mai rearanjat/modificat prin casa de aproape 6 luni si .. ma apasa pe creier, trebuia sa o comit. asa ca am stat sa ma joc cu pendularul si bormasina..
ma duc sa rearanjez niste rafturi si vin sa va mai aberez voios, daca vreti.
pupaciuni
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
OanaRusu spune:
copacei povestitori 

Tare ma bucur sa "aud" glasuri consacrate 
Luana, si noi tot cu "HAM" - inclusiv la pisica, la tigru, la leu..... la oi
cam tot ce misca ![]()
Gabi, super pisi 

Carmina, sanatate si sa creasca burtica 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
OanaRusu spune:
Danutu, ce-mi place camera!! desigur, complimente sotzului 
Lacri, daca e asa distractiv cu tata, ia mai lasa-l pe Alec, se se "bonduiasca" barbatzii
mai ales ca ai folosit cat se poate de corect timpul respectiv ![]()
la Alecutz, ne e dor de el, ceva poze??
uh... am uitat ce am vrut sa mai postez... slab neuronu'....
asa ca musai mai revin ![]()
Oana Rusu - mamica de
Am implinit un an
OanaRusu spune:
Miti, ce bine ca a tecut,
convalescentul ![]()
Hello, tiza mea de la iasi, nicaieri nu-i ca acasa, nu? Deja si Paul se bucura cand revenim din weekend acasa,
la Alexutza
Oana Rusu - mamica de
Am implinit un an
OanaRusu spune:
Neda, sanatate multa, cum merge cu burtica? cate saptamani ai?
Ei, cred ca o sa ma bag la mamicute aspirante, sa se ia si de mine ![]()
Vivighe, spor la munca
si pacienti multi 
la Ingrid
Oana Rusu - mamica de
Am implinit un an
miti2004 spune:
fetelor, azi Lyly mi-a inmanat tricoul rosu-rosu cu cireasa !!! sunt super incantata ! maine ii fac poze cu tricoul !
Azi m-am simtit tare bine la un frappe cu Lyly si Vivi si bineinteles Razaciosul si Ingriduta ! sunt niste bombonele cumintele amandoi !
Luana ce rau imi pare ca nu ai venit ! Sper sa ne vedem si noi !
Carmina la fel, imi pare rau ca nu ai venit la o cafea !
Sper ca la urmatoarea intalnire sa veniti mai multe !
Gabi sunt super pozele de la geam ! ce mare s-a facut !
Ma duc sa fac un
! Noapte buna !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
gabi25 spune:
Mai ce de-a laude pentru pisicoasa mea
. LUANA pai tu crezi ca pe a mea o tine tare mult....asa mai la culori deschise si eleganta o imbarc doar cand stiu ca am multa treaba prin oras si o iau din carut doar cat intram pe la banci, magazine...etc....altfel nu sunt sanse....oricum traiasca blugii pentru restul deplasarilor. Cuminte spui....vai viata, eu care ma plangeam de Rares....ete na, cu asta imbatranesc inainte de vreme. Oricum ce-a mai tare faza a fost cand am gasit-o in mijlocul drumului in balta....si acum blochez usile pe toate partile .... ca inca nu stiu daca a fost vina mea ca nu am blocat usa cand am plecat sau ca ea a deschis-o
, nu va doresc sa simtiti ce am simtit eu in ziua aia...mi-am tot inchipui ca, daca nu se oprea in acea baltoaca, se ducea ori la poarta la nasa (care are 3 malamuti - prietenii Dariei) si veneau catei la ea....din joaca o puteau tranti. ori pleca cine stie unde, ori treceau ceva nebuni cu masinile (noroc ca e straduta linistita). Of, ca am imbatranit brusc cu vreo 5 ani. Asa ca faza cu cataratul pe spatarul canapelei, sau pe cutii si apoi pe scaune....si multe altele...sunt deja chestii finute.
Si ne bate.....vine cu palma pregatita si se uita in ochii mei si da.....mama ce mai da....si nu functioneaza frate chestia cu datul peste manute...ca da inapoi mai tare. Odata nu stiu cu ce am suparat-o si cand m-am intors cu spatele a venit si m-a muscat de picior
. De multe ori am senzatia ca sunt depasita....si nu stiu sa ma fi simtit asa de frustrata la Rares. Stiu ca ii sunt gingiile umflate tare....are 8 dinti si doua masele sus si locul la 2 masele jos si cele la canini parca stau sa explodeze...dar asta e de 2 luni si ma termina.
Deci...copil cuminte ![]()
Pup fetele si prichindeii.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
DANUTU spune:
buna dimineata ciresimeeeeeeeeee!
multumiri din nou la fete pentru laudele in legatura cu cameruta
azi o astept pe gabi25pe la mine.abia astept sa vad reactia cireselelor mici care nu s_au vazut de la 2 luni.o sa va povestim si voua
mami de danutu si monica.noi
DANUTU spune:
arleena multumesc mult pentru amabilitate

mami de danutu si monica.noi
camelia.t spune:
Buna dimineata.Inca doarme Ardeiu asa ca scriu repede, poate am noroc si nu se trezeste.
M-am bucurat sa vad ca Luana si-a revenit.Au inceput sa se mai coloreze paginile noastre cu picanterii.
La fel spun si de Carmina careia ii simteam deja lipsa de o vreme.
Danutu super camera piticilor.Sa se bucure cat mai mult de ea si sa o tina intreaga.![]()
Lacri Ardeiul meu nu se dezlipeste de mine.Nu pot misca nimic, nu pot pleca nicaieri fara el decat cu plansete si tanguieli de zici ca-i la mormantare.Asta din cauza ca toata ziua e cu mine.Si daca sta sotul cu el si eu ies din camera, urgent e dupa mine.Asa ca, bucura-te ca poti evada cate un pic si singura.
Am vrut sa mai scriu cate ceva dar s-a trezit domnisorul....dade mai revin azi. Pupici la toata ciresimea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)