Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Inca una si ma duc

CamiM, vezi tu ce seamana copii astia ai nostri? Si la Paul tot asa, pe sarite, i-au iesit dintii si maselele...
la dintoasa intreprinzatoare

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Iaca am aparut din nou

Arleena...noi avem scaun auto cu sistem isofix,de la BabyRelax.L-am luat de la baby-expo,a costat 1000 Ron si ne-au zis ca merge pana pe la 3-4 ani(15 kile parca).Inclin sa cred ca Ingrid nu va avea mai multe pana atunci avand in vedere ca abia are 10,7 acum.Se poate inclina pe spate ca sa doarma mai bine la drumuri mai lungi...e ok si chiar iti inspira siguranta.Se prinde si in bara dintre pernele banchetei din spate si in portbagaj de un carlig.se poate prinde si cu centura destul de tzapan in caz ca il mut la mine in Matiz unde nu am sistem Isofix.

Neda...sistemul Isofix e un sistem special creat pt sigurantza copiilor si costa intr-un sistem de prindere al scaunului auto asa incat sa faca oarecum corp comun cu masina...Ca sa aibe rost sa iei un scaun cu Isofix trebuie sa ai la masina Isofix...E mai scump dar zic ei ca e mult mai sigur.Sincer nu vrem sa avem ocazia sa vedem cat e de sigur.

Cami...Miti...multumesc de urari.Intr-adevar sper si eu sa mai vina pacienti...macar ca pana acum si o sa fie ok.Cami,sigur ca va primesc si pe voi.Oricine din livada e binevenit...atat copacel,cat si ciresica.

Lacri...multumim de invitatzie.Te sun vineri sa-ti zic daca vin.E cu copii sau fara?

Monicutza...felicitari pentru bebelina.Sa-ti traiasca!

Ralucis...bine v-ati intors din vacantza.Mare curaj pe voi sa plecatzi si cu Ilinca atata cale.Bine ca a fost ok.Uite asa ar trebui sa mai prinda si altzii curaj sa plece cu copilul...macar p-aci pan tzara.

Luana....bine ai revenit si tu!Te asteptam mai des

Mergi la inceput

Sa va mai zic de Ingrid...de 2 zile stie sa ne arate ca are un an.O intrebam"Ingridutz,catzi ani ai tu?" si ea ne arata cu degetzelul 1.

De ceva vreme bona incearca sa o invetze cu olitza.Cred ca incet incet vom reusi si chestia asta...a reusit sa faca o data pipi si o data kk la cerere.In concluzie cu bona ne-am mai linistit.Nu exista om perfect. femeia e bine intentzionata si o iubeste foarte mult pe Ingrid.Se poarta frumos cu ea si o invatza multe lucruri(daca reuseste si faza cu olitza chiar ca nu mai zic nimik de ea)

Sunt putzin suparata ca Ingrid se arata din ce in ce mai atashata de tati.Asa sunt si celelalte fetitze?Il striga tot timpul prin casa,are momente cand vrea sa sta numai cu el(cel putzin cand e in prejma strainilor numai la el vrea).Mai nou ma striga si pe mine tot "tati".Asa ca sunt geloasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

VIVIGHE m-a apucat rasul citind despre dezamagirea ta in legatura cu atasamentul lui Ingrid fata de tati....la mine amandoi copii au fost asa, in plus Rares ne-a strigat "tati" pe amandoi mult timp......matza asta mica e si mai si ...il striga doar pe tati. Deci, la 1 an si 2 luni nu vrea sa spuna mama...stie dar daca o pun sa spuna....se uita la mine, rade si, ori incepe sa spuna "papa, apa, tete...." si altele...ori da ochii peste cap si imi arata cate chestii si boscorodeste pe limba ei....nu vrea si pace.
Faza ca pe tati il cam calaresc amandoi eu pun pe seama faptului ca eu sunt cu ei toata ziua, pe cand pe el il vad mai rar....deci e si cu pedepsele pe ei mai rar, de aia dragostea pare mai mare....dar nu e chiar asa.
Apropo de dragostea copiilor fata de parinti....am interzis categoric tuturor sa intrebe pe Rares pe cine iubeste mai mult din noi doi

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly unde e Plaza ? eu vreau sa vin.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Miti...e in militari pe Bulevardul Timisoara...uite aici : http://www.plazaromania.ro/contact_plaza.php?page=acces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Miti, vaz ca ti-a raspuns Vivi. Eu abia acum am reusit sa intru. Alec e foarte marait, mi-a racit de la joaca prin baltoci de marti...
Desi Alec e baiat, tot de tat-su e mai atasat. Cred ca gabi are dreptate, motivul este acela ca pe tati il vede mai rar si ii face toate chefurile. Insa ei nu-si dau seama ca tot pe noi, mamicile, ne iubesc mai mult. Putem face si o proba. Fugim in lume cateva zile si-i lasam cu taticii...sa vedeti voi la intoarcere!
Azi Alec a facut kk pentru prima data pe el in parc. I-am dat azi dimineata prune si la apucat... Eram si cu el si cu husband. Pe cine credeti ca a strigat, pe mine sau pe tatsu? E? Ghiciti? Si cand am ajuns acasa si era lesinat de foame, de al cui tur de pantaloni s-a agatat cu disperare? La cine se uita ca milogu', poate o zari bibe mai repede Lasand la o parte nevoile astea de baza, intre noi si copchilasi exista deja o legatura mult mai stransa decat intre tati si obraznicaturile pomenite.
Pe maine, caci pic de somn.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Sunt putzin suparata ca Ingrid se arata din ce in ce mai atashata de tati.Asa sunt si celelalte fetitze?Il striga tot timpul prin casa,are momente cand vrea sa sta numai cu el(cel putzin cand e in prejma strainilor numai la el vrea).Mai nou ma striga si pe mine tot "tati".Asa ca sunt geloasa...

Viviana si[/blue] Ingrid[/font=Comic Sans MS][/b]

:))))
mi-e greu sa cred ca o mamica a ajuns in situatia asta. de cind te mai poti intelege cu Raluca, eu ma aflu in situatia tot mai acuta de a fi ignorat total. la orice intrebare despre persoane raspunsul este invariabil "mama". de strigat o striga doar pe "mama", in brate vrea mai mult la "mama" (daca ofer ceva foarte interesant vine si la mine). pina si bunicu' e mult mai interesant decit mine (ceea ce ma ).
deci stai calma. situatia e aleatoriu stabilita din punct de vedere al preferintelor.
noi ne mai plingem de somn. cel putin noaptea. faptul ca de cind s-a nascut miss R eu personal am acumulat o restanta de 1250 ore de somn (pe calculate) nu are nici o relevanta, dar s-au cam adunat nopti de dormit pe apucate. se trezeste, tzipa, toata casa e in picioare. doarme 30-45 min si o ia de la capat. dupa o ora si ceva acelasi episod. imi sunt suficiente 2-3 nopti de astea pe saptamina ca sa fiu . dupa noptile de genul asta ea doarme pina pe la 9 dimineata. cind eu ajung acasa, dupa inca un somn bun de la 13 la 15 ma ia de bun si ...
dar probabil asta e viata de tatic.

lyly insanatosire grabnica lui Alex.

MONICA FELICITARI. SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!

numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ce s-a intimplat cu fontul meu?!?!

probabil din cauza "quote".

si inca ceva.
Voi mai dati copiilor vigantol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ADIB te inteleg cu nesomnul....of, sa mai creasca putin si o sa fie mai bine....doar in privinta somnului . Cu urlatul noaptea nu stiu ce sa spun....Rares facea ca Raluca ta.....dar matza asta mica are program de urlat tare aiurea....si nu e pentruca vrea lapte/apa/suzeta/pernuta.....ba chiar daca insist cu cele doua din urma (care sunt marile ei iubiri) le arunca si tipa...prin somn. Eu pun accesele astea pe seama durerilor de gingii.....of, la cat il booganeam pe Rares din cauza asta....dar el macar urla cu rezultate de la 1 an si 1 luna pana la 1 an si 2 luni i-au iesit toti 4 caninii si 3 masele....pe cand la ea e chinul de vreo 2 luni pentru o maseluta....care nu iese si pace. Din cauza ca o dor rau gingiile baga in gura mai multe prostii decat de obicei (asta e si cauza multor scaune moi....si dese - 3 pe zi) vrea doar chestii reci, tari .... etc.
VIVIGHE of de ce nu esti tu aproape de mine ca poate asa m-a mobiliza sa merg si eu la stomatolog....am o fobie legat de asta.....prefer ginecologul .

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput