Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
CamiM spune:
DianaR bine ai revenit.. chiar ma gandeam ce mai e cu voi..
fata dulce.. auzi draga de ea .. cerceteaza tot.. pai cum altfel..hihihi!! Abia astept sa te intorci din concediu cu povesti si poze faine tare.
Vivi bine ati revenit si voi..spor la treaba cu cabinetul.. la cat mai multi pacienti.. poate ne inscriem si noi pe lista cand venim in tara ..daca ne primesti. Distractie placuta in plimbari..
Danutu gata treaba? Cum mai merge?
Doroti aici mi-s!!
vezi ca mi-ai ramas datoare cu povesti despre Gugutza..
Gabi bine ai revenit.. superbe pozele de la mare.. ce frumosi sunteti voi..!!
Ralucis suna excelent concediul vostru..si pozele..
rau de tot!!
gimnasta mica..![]()
Luc si Sofia are momente cand e mataita si nu vrea decat la mine in brate si am mai observat ca daca e asa si o iau in brate apoi asa o tinem toata ziua aceea daca o ignor de multe ori merge si dupa ce plange un pic ii trece si isi indreapta atentia spre altceva. Nu stiu daca e acelasi lucru la voi dar merita incercat zic eu. 
Neda intri asa scurt? Ce mai face Mihaita? Tu cum te simti ? Ai aflat ce este bb nr 2? banuiesc ca isofix e ce se numeste aici "latch system"
Miti ma bucur ca i-au trecut bubitele lui Alex.
as mai tot scrie dar imi cade capul de somn asa acusica ma opresc si promit sa revin curand..pana atunci salutare tuturor si o dimineata insorita.. dar nu prea calda..![]()
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by neda
Doroti- m-am distrat cind am vazut ca a ta papusa va musca de degetele de la picioare.Al meu imi pupa picioarele de cite ori ma vede desculta.Tot incer sa ii explic ca nu e frumos , dar el saracu nu intelege.Nu stiu ce e in capusorul lui.
Neda
O fi mai pupacios din fire.A mea o prins o smecherie, ca noua ne place sa o pupam si daca face vre-o nebunie vine singura si cere pup de la noi, si daca vrea ceva sa-i dam tot asa, deci deja stim ca ori o facut ceva ori cere ceva.
la Mihaita.Si daca tot a scris Neda mi-am adus aminte de Nastad, sunt sigura ca ne citeste, mai intra si ne mai povesteste ce face Dorulet si cu Onuta.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lya
Felicitari Monicutza pt printesa mica!!!
Mai fetelor,va rog eu nu va mai laudati cu mancaciosii vostrii!Al meu mananca rau de felul lui si acum ca tre sa-i mai dea un dintisor(se vede,dar nu are de gand sa iasa)mananca ffffff rau,tzatza sa traiasca.Dar macar arata bine,nu crede nimeni ca manca asa rau.Mai sunt nemancaciosi ca al meu??
Lya sincer eu ias da din ceea ce maninc eu si in momentul cind maninc eu, nu ai incercat? Poate asa se va apuca de mincat?
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem
gabi25 spune:
Mai...apar si copaceii si cu cireselele din dotare.
CAMIM scumpica tare Sofia......daca nu ar fi asa...of,of. A mea daca nu ajunge la masa/dulap/birou....cauta cate ceva pe care sa se catere, infiferent daca asta e o cutie de la lapte praf, o ruleta
sau o boxa
.
DOROTI sa stii ca astia mici sunt tare smecherasi......si a mea dupa ce duminica mai ca m-a imbolnavit de inima cand am gasit-o fugita din casa si se balacea in mijlocul drumului intr-o balta
, doua zile a tot venit si m-a pupat....dar dupa asta a trecut la jumulit florile mele si a reusit sa cheleasca o biata violeta si era asa de plina de flori.....si dupa cearta de rigoare iar a trecut la pupici.
ARABELA bine ca ai reusit sa te odihnesti....aveai nevoie din plin. Pe de o parte vreau si eu sa am macar o zi pentru mine, dar dupa aventura de la mare unde s-a reusit "stricarea" copiilor cu mine de fata....nu indraznesc sa ii las niciunde. Asta mica inca mai e la faza cand se da usor pe brazda....dar cu asta mare...........of, macar de mine asculta, dar din moment ce am fost contrazisa in legatura cu ce are voie si ce nu, de fata cu el s-a dus tot. Mor, asa nu-mi place ca trebuie sa trec la educatia prin pedepse.....si reactioneaza urat....si normal ca acum eu sunt bau-bau
.
DANUTU sa le arati si la fete ce frumoasa a iesit camera piticilor.....a meritat oboseala.
LYA sa stii ca eu acealeasi probleme cu mancatul, dar cu Rares....ma consolam doar cu faptul ca mananca de la san si ca e sanatos si, la fel cum spui si tu, cine se uita la el nu ma credea ca pana la 1 an si jumatate manca, in cel mai bun caz, o masa pe zi....daca nu una la 2 zile. Si sucit la mancare a ramas....mananca haotic, dar mananca. Eu nu il indop cu vitamine, i-am dat asa odata la cateva luni cate ceva cu supliment de calciu si propolis.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Monicutza, sa va traiasca!Sa va aduca numai bucurii
Fetelor, as vrea sa stabilim de principiu o intalnire la o cafea sambata la Plaza, pe la ora 11.00 dimineata. Sunt invitate: miti, Roxaniciu, PuiuDana, Mihaela lui Papadie, Vivi ( ca sta aproape) si orice alt copac din livada doritor sa mai schimbe o vorba de duh cu noi
Am rezolvat problema zvarcolelii de foame a Razaciosului astfel: la ora 20 bea un bibe de lapte, la ora 24 ii mai dau un bibe in timp ce doarme ( il bea, sa nu credeti ca refuza, chiar daca doarme) si pana la 7 dimineata suntem linistiti. Eu cred ca Alec e rau de somn, ii era foame dar statea flamand, numa' sa nu-si intrerupa bunatate de somnic. Seamana cu tat-su, nu cu mine.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Sa faceti multe poze la intilneala, sa va mai vedem ca vedem acum doar copilasii, dar eu vreau si pe voi sa va vad.
Si sa stii Lili ca te inteleg.Dar la mine sotul e mincacios, chiar daca e slab de numa, dar el daca ii e foame nu doarme si poate sa se scoale si la 1 si la 2 sa manince, inca ma mai scoala si pe mine sa-i tin comnanie, dar in deosebi sa accentuat cind eu eram insarcinata, eu duceam sarcina dar el minca, si cel mai rau e ca pe mine se punea dar pe dinsul nici un gram.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
DOROTI sa stii ca astia mici sunt tare smecherasi......si a mea dupa ce duminica mai ca m-a imbolnavit de inima cand am gasit-o fugita din casa si se balacea in mijlocul drumului intr-o balta, doua zile a tot venit si m-a pupat....dar dupa asta a trecut la jumulit florile mele si a reusit sa cheleasca o biata violeta si era asa de plina de flori.....si dupa cearta de rigoare iar a trecut la pupici.
Eu nu il indop cu vitamine, i-am dat asa odata la cateva luni cate ceva cu supliment de calciu si propolis.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Gabi foarte smecheri, a mea inca n-o prins sa se catere, cred ca as face si eu un soc, dar sa-ti zic cum avea sa se opreasca inima mamicai mele.Eu faceam curatenie in casa, iar mamica pe afara cu asta mina, sa urcat pe o scara sa culeaga nise visine sa-i dea, asta inca cind erau visine.Taticul meu are iaz si acolo a crescut niste cini foaret mari si avem unul care permanent vine acasa chiar daca e departisor.Deci mamica pe scara, ciinele ajunge acasa si intra inograda, si asta mica cind il vede il apuca de urechi cu amindoua miinile si il trage si il pupa... iti dai seama socul mamicai, ciinele e de trei ori mai mare ca fiica-mea si asta il anina si il pupa.Evident mamica nu a strigat sa nu sperie nici copil si nici ciine.Mie mi-a spus acum ceva timp cica cum era sa faca infarct.Si acum stai si te gindesti, asta era al nostru ciine si e blind, nu musca, dar daca era unul strain...
Cit despre ce "au voie" copii de la altii si "nu au" de la mama, eu deja i-am educat aproape pe toti ca doar eu hotarasc ce au si ce n-au voie si daca vor sa ma contrazica sa-mi aduca argumente serioase, de genul "e copil si vrea si el" la mine nu merge, eu am argumente mai puternice "eu cunt mama si stiu ce-i trebuie si ce nu".Plus ca eu de fire is alergica, iar sotul de fire e rau la dinti, asta chiar e un argument sa nu-i dau copilului de toate si s-o las peste tot.Apoi vine argumentul cu "avem un program pe care nu-l incalcam, daca vreai sa-l incalcam te angajez bona la copil sa-i faci toate mendrele" dupa asa cuvinte crede-ma nu li-i a face pe desteptii.Si daca se mai intimpla sa zica "eu am mai crescut copii" eu le spun "tu ai crescut lasa sa cresc si eu".
Soacra-mea la inceput mai zicea cite ceva, acum nu zice nimic, stie ca daca nu-mi place ceva pot sa nu mai apar un timp pe la ei, nu apar eu nu apare nici copilul, nu-i interzic sa-l vada, dar ii mai greu sa vina ea la noi decit sa mergem noi la ei.
Eu am mai spus, am avut o disputa la un verisor de-al sotului in casa, unde era pediatra fetei si fata avea 7 luni si cica de ce nu-i dau lapte de vaca, sarise toti in cap la mine, dupa ce am explicat ca nu e bine pentru intestine, ca nu se digera acolo o proteina ceva, pediatra zice "pai toti au fost hraniti cu lapte de vaca de mici" si eu i-am spus ca de asta e asa mare numarul oamenilor care mor de intestine, si chiar daca nu e asa eu asa vreau sa-i dau copilului si gata.Apoi am cautat informatie in internet si i-am dus-o doamnei medic, si acum cica nu mai sfatuie, chiar interzice lapte de vaca la copiii pina la un an.
Asta e iarasi un argument in fata la cei mai mari ca eu stiu mai bine ce-i trebuie copilului meu.
M-am intis, dar sincer eu nu-s deacord ca cineva sa-mi indice ce si cum sa fac cu copilul meu, sa fie buni si sa se limiteze la sfaturi, iar eu o sa hotarasc sa le urmez sau nu.
Si uitam, am inteles ca propolisul e foarte bun pentru imunitatea copiilor, se recomanda, dar fiti atenti pot fi copii cu alergii la propolis, miere, nectar, trebuie intii de facut test si apoi de dat.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Cami eu am mai scris de atunci de fata, dar promit ca "ma string"(adica ma adun, pentru cine nu a inteles) si pe luni sau marti scriu o poveste in detalii despre docica(asta inseamna fiica).
Felicitari pentru cadou, sa tina mult.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
Monicutza, felicitari, 

Sa-ti creasca mare printesa, si la Alex 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
OanaRusu spune:
Ralucis, tare frumoase poze
si
la printesa si la burtica - tare bine-ti sta asa 
Oana Rusu - mamica de
Am implinit un an
OanaRusu spune:
Luana, tare frumos ai zis de Pitis
sa stii ca si eu sunt tot din veacul tau
drumul printre stele mi-l inchipui mereu cu vocea lui Motu' in fundal - chiar si cand citesc carti SF. Si asta se trage, desigur, de la teleenciclopedia.
Haide, spune-ne de Hora, poze, cum mai sunteti?
Oana Rusu - mamica de
Am implinit un an

Sa va aduca numai bucurii