Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucis spune:
Monicuta, Felicitari! sa va traiasca fata si sa va aduca numai si numai bucurii, alaturi de fratiorul ei! Hai ca urmez in curand si eu, ce emotii am!
Imi pare bine ca te-ai intors Luana, asteptam sa scrii mai multe!
arleena spune:
monicuta felicitari pt micuta aylin. f frumos numele. sa creasca mare si sanatoasa
am intrat repejos sa va intreb daca are careva scaun auto cu fixare isofix? daca da, de care?si daca este pana la 36kg???vrem sa-i schimbam la alex scaunul si tot caut pe net, dar nu prea gasesc din astea cu isofix.....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
neda spune:
Monicutza- felicitari pt bb.Intradevar frumos nume.Sa fie sanatoasa !
Arlenna- ce-o mai fi si acel isofix?
Doroti- m-am distrat cind am vazut ca a ta papusa va musca de degetele de la picioare.Al meu imi pupa picioarele de cite ori ma vede desculta.Tot incer sa ii explic ca nu e frumos , dar el saracu nu intelege.Nu stiu ce e in capusorul lui.
Neda
Lya spune:
Felicitari Monicutza pt printesa mica!!!
Mai fetelor,va rog eu nu va mai laudati cu mancaciosii vostrii!Al meu mananca rau de felul lui si acum ca tre sa-i mai dea un dintisor(se vede,dar nu are de gand sa iasa)mananca ffffff rau,tzatza sa traiasca.Dar macar arata bine,nu crede nimeni ca manca asa rau.Mai sunt nemancaciosi ca al meu??
Fetele plimbaretele pe la Moeciu,va rog sa-mi recomandati si mie niste pensiuni de pe undea-ti umblat.Sau si din alta parte,dar la munte sa fie .
Luana,ma bucur si eu tare mult c-ai revenit si astept sa intri ca pe vremuri.
miti2004 spune:
MONICUTZA_BB FELICITARI ! sa va traiasca micutza ! sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti !!! 

26octombrie m-am intrebat de multe ori daca o sa ne mai scrii...si cu mare bucurie vad ca nu ne-ai uitat ! asteptam cu mare nerabdare sa ne mai povestesti din nazdravaniile Horei !
vivighe sa fie intr-un ceas bun cu clientii si sa aveti tot timpul de acum inainte coada la cabinet ! Ce multe progrese a facut Ingrid...cum mai e cu bona ? pana la urma v-ati adaptat ?
luc2 si Alex al meu ma vrea aproape numai pe mine daca sunt in aria lui vizuala, insa daca dispar e ok. La straini cateodata plange ( in mod special la barbati ) cateodata nu.
ralucis f frumoase pozele cu fetitza si burtica !
Eu m-am mai linistit, pt ca i-au trecut bubitzele lui Alex de duminica si ieri i-au luat analize de sange sa vedem care boala a copilariei a fost.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Monicutza, sa-ti traiasca printesa mica!
Lya, eu la Moeciu am fost la Craiasa Muntilor.O alta locatie draga mie e Pastravaria Albota din Judetul Sibiu, la capatul dinspre Transilvania al Transfagarasanului.
Miti, bine ca ati scapat de bubite.
Si Victor face fitze cand intalneste o persoana.Se uita pe sub sprancene de parca ar impunge, nu degeaba e taur.
Doroti, eu sunt bine.M-am odihnit timp de 10 zile cat a fost Victor la bunici.L-am adus acasa duminica un picut mai rasfatat, dar si dezobisnuit de biberoanele de peste noapte, mai mancacios si parca mai mare.E fantastic sa vezi cat cresc si evolueaza in cateva zile.
A, Lya, nu-ti mai face griji ca-i nemancacios.Asa e el, eu sunt impacata cu gandul asta si nu mai imi fac griji pentru Victor.
Noapte buna!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
DANUTU spune:
monicutza sa va traiasca printzesa.sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

AYLIN
PROASPATA MAMICA DE BB2
mami de danutu si monica.noi
LYLY809 spune:
Monicutza, sa va traiasca!
Sa va aduca numai bucurii![]()
Fetelor, as vrea sa stabilim de principiu o intalnire la o cafea sambata la Plaza, pe la ora 11.00 dimineata. Sunt invitate: miti, Roxaniciu, PuiuDana, Mihaela lui Papadie, Vivi ( ca sta aproape) si orice alt copac din livada doritor sa mai schimbe o vorba de duh cu noi![]()
Lya, eu stau la niste rude prin alianta la Moeciu, dar, cand nu ma duc la ele, prefer sa stau la Cheile Gradistei. Cinstit vorbind, nu prea ai ce sa faci cu copii mici la Moeciu, chiar daca e vreme faina... o zi-doua poti sa mergi cu ei spre Padina, sa culegi fragi si sa-i lasi sa se tavaleasca prin iarba, dar mai multe...![]()
Luana, asteptam povestile tale nebunesti, bine ca ne dai cu ele pe la nas si apoi ne lasi cu okii in nori( ca soare zilele astea nu prea avem). Si eu regret nespus moartea lui Motu'.![]()
Am rezolvat problema zvarcolelii de foame a Razaciosului astfel: la ora 20 bea un bibe de lapte, la ora 24 ii mai dau un bibe in timp ce doarme ( il bea, sa nu credeti ca refuza, chiar daca doarme
) si pana la 7 dimineata suntem linistiti. Eu cred ca Alec e rau de somn, ii era foame dar statea flamand, numa' sa nu-si intrerupa bunatate de somnic. Seamana cu tat-su, nu cu mine.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CamiM spune:
salutare ciresime!!!
iar am dat bir cu fugitii din livada dar bunatate de calculator ne facu figura asa ca sotzu' din dotare s-a executat frumos si mi-a facut cadou de aniversare ( ca tot nu stia ce sa imi ia.. hihihi) o frumusete de laptop toshiba asa ca acum sunt iar pe baricade.. cine stie pana cand ..sper sa nu mai intervina nimic intre mine si forum ca ...
Intre timp Soficu a zis sa ne mai surprinda cu cate ceva asa ca a mai scos la iveala un dintisor si prima maseluta.. lasa ca inca nu avem toti dintii dar sa avem barem acolo macar de samanta si o masea nu..? pai cum!!
si in plus s-a hotarat dumneaei sa inceapa a se da singurica jos din pat de pe canapea si altele asemenea asa ca noaptea uneori, in pofida faptului ca are aparatoare la pat - pe care le ocoleste binisor.., ma striga sa vin la ea si e deja langa pat pe jumatate adormita.. in curand cred ca nici nu o sa mai strige si vine direct la "sursa" dupa snack..![]()
Acuma daca m-am apucat sa povestesc despre Soficu' sa o tin tot asa si sa zic ca desi nu avem un vocabular prea bogat ( mama, tata, bye, hi, caca... , cotcodac, saaaaapte.. astea sunt scarile ..
) ne place tare mult sa ne exprimam cum putem mai ales prin chiote si urlete pe diferite tonalitati adecvate fiecarei situatii: ne cearta foarte serioasa si ne da cate o palmuta, muscatura sau chiar ciupitura..la suparare mare, ma trage de par sa vin sa ma pupe, se mataie in jurul meu roata cand ii e foame..ce mai e o comedie toata ziua..
Bineinteles ca totul se cerceteaza indeapropae si daca nu ajunge la ceva incearca tot felul de metode, tras de fete de masa, ridicat pe varful picioruselor, si la urma cand toate au esuat: chitaituri.
acusica dau fuga sa citesc din urma si sa vad ce imi trece prin cap sa mai zic si eu..
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Monicuta sa va traiasca scumpica mica.. superbe numele, sa creasca mare sanatoasa si cuminte alaturi de voi si de fratiorul mai mare..
Cand mai ai vreme intra si ne povesteste si noua cum te descurci cu amandoi si ce mai face Alex. 

Ildiqo la multi ani fericiti !! Trimitem si noi ganduri frumoase !!speram ca ai petrecut super alaturi de cei dragi tie!!

Mijlocu' toamnei bine ai revenit!! Trista tare lumea asta fara Motzu'..
intr-adevar..si cuvintele nu fac dreptate orcicat am vrea.
Hai lasa gandurile triste si vino mai bine si ne povesteste despre Hora.. 
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme