Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
adriana spune:
Feteloor. eu vreau sa stiu de monicutza ce mai face...
Vreun semn, aveti un tel al ei?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by adriana
Feteloor. eu vreau sa stiu de monicutza ce mai face...
Vreun semn, aveti un tel al ei?
Eu cred ca a nascut, si mai cred ca telefonul ei trebuie sa-l aiba Mikiion, daca poti cumva sa iai legatura cu ea poate iti spune ce si cum.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
monicutza_bb spune:
fetele
Va scriu repejor, ca am ramas singura cu amandoi piticii si trebuie sa am mare grija de Alex ca nu sta deloc cuminte.
Am nascut pe 27 iulie, totul a durat doar o ora si 15 minute de cand am ajuns la spital, nu au apucat sa imi faca epidurala asa ca am nascut 100% natural si a fost chiar ok (nu asa groaznic cum credeam)
. Iubitica este bine, sanatoasa, a avut 3360 gr si 49 cm, Apgar 10. A urlat imediat ce s-a nascut si nu s-a potolit pana nu am pus-o la tzatzica. De atunci papa numai laptic de la mine, spre deosebire de Alex care nici nu a vrut sa o vada si s-a multumit cu biberonul. Eu sunt bine, obosita de la programul de alaptat la 2-3 ore sau uneori chiar tot timpul, dupa bunul plac al printesei.
Pe printesa o cheama Aylin Nicole, ne-a luat mult timp sa ne decidem dar ne plac amandoua numele foarte mult.
O sa pun si cateva poze cat pot de repede si o sa incerc sa mai scriu.
Pana atunci pup toate fetele si cireselele si un
special pentru adriana si pentru mihaela.
Monica
38+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
adriana spune:
Ehehe, bine ai venit! Ce nume dragut![]()
Sa fie sanatoasa si sa pape in continuare de la mamica.. iti doresc multa putere cu amandoi... Nu e asa greu, o sa vezi, trebuie sa-ti intri intr-un ritm, si apoi te descurci tu
adriana spune:
Mikiion, multumesc
..
Te astep si pe tine aici, sa ne mai scrii de ciresel![]()
camelia.t spune:
Buna dimineata la toata lumea. Eu zilele astea am cam stat pe-afara.Vad ca in toata tara e ploaie...la noi e soare si frumos deocamdata....nu stiu cat va tine....asa ca azi tot pe-afara ne delectam.
Cu mare bucurie tin sa urez " Bun (re)venit!" Luanei de la care astept cu nerabdare, dezvaluiri din "casa de nebuni(i).Nebuniile astea sunt o sursa sigura de buna dispozitie.Mai astept deasemenea si cateva exemple din meniul domnisoarei balerine, ca stiu ca la voi este mare provocare cu papica.Sa vad cu ce ne mai uimiti.Abia astept!
Monicuta FELICITARI!!! Ce ma bucur ca poti alapta bebita.Eu pe cel mare nu l-am putut alapta din motive medicale.Imi pusesem toate sperantele ca il voi alapta pe Andrei, facusem toate analizele pe la Cluj sa vad daca voi putea alapta....mi s-a dat verde....si asteptam sa vina mogaldeata sa il simt la san.Dar....n-a fost sa fie asa.Am ajuns tot la botelcuta cu lapte
.Asa ca, iti doresc sa te poti bucura de momentele astea din plin.Sa ai o fetita sanatoasa si mancacioasa.
Am vazut si pozele de la Venetia, cu burtica lui mami cu tot.Foarte frumoase.
Am mai vazut si altele. dar chitaie Ardeiu si fug la el.Sper sa mai pot intra azi!
Va pupam pe toate (toti).

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
gabi25 spune:
Ziua buna livada.
Multumim de laude....pentru ciresica si cele pentru silueta mea
. Cred ca nu e numai de la doi copii atomici ci si mostenire genetica, bunica mea la 83 de ani e slaba (si inalta....dar asta nu s-a prins de mine
), mama la 49 de ani...la fel e slaba.....asta e ce sa fac....dau si la altii din genele mele daca se prind
.
LUANA abia astept poze noi cu Hora si cateva din povestile tale pline de viata. Si em plns cand am vazut stirea legata de Motu....chiar daca nu am prins perioada de care povesteai tu....tot mi-a fost drag si vocea lui....ce mai e de spus doar ODIHNEASCA-SE IN PACE!!!!!
RALUCIS....ce frumos ai povestit de concediu si ai o fetita cuminte tare....pupam pe ea si mamica cu burtica.
MONICUTZA felicitari proaspata mamica.....sa ai copii cuminti si sa te bucuri de minunile tale.
LUC, DOROTI si eu am ceva probleme cu cerutul in brate.....Daria se urca pe piciorul meu, ma trage de haine....etc, la mare, cu toate ca am luat carututl cu noi, a cam fost carata in brate
.....Eu acum cand o vad mornaita....o evit
, incerc sa nu stau intr-un loc pe langa ea, ma misc, o iau cu povesti, dar nu functioneaza tot timpul. E jale cu plecatul....nu numai dupa mine urla....dupa toti, daca o iei in brate si te apropii de usa cu ea e cea mai fericita, preventiv face si pa la toata lumea.....dar daca vrea cineva sa plece trebuie luata sa nu vada usa ca e jale, se tranteste pe jos si urla
.
De mancat mananca orice, fara sa ii tai marunt, daca e putin prea mare bucata pentru ea....de obicei carnita de vitel, o scoate din gura si prinde cu dintii si rupe bucati mai mici. La noi e lege...nu lipseste ciorba si ouale.
Am redus reprizele de somn din timpul zilei la 2, de la 11.30 si de la 16.30 aproximativ cate 2 ore....daca nu se fataie Rares prea mult pe langa ea.
La partea cu vorbitul ... pot spune ca eu o inteleg, stie sa-si exprime destul de bine dorintele (mai ales in legarura cu mancarea)....daca nu prin cuvinte atunci prin semne. Si urmatoarea pe lista preferintelor e APA.....cand vede cada e inebunita striga apa-apa![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bbfetele
Va scriu repejor, ca am ramas singura cu amandoi piticii si trebuie sa am mare grija de Alex ca nu sta deloc cuminte.
Am nascut pe 27 iulie, totul a durat doar o ora si 15 minute de cand am ajuns la spital, nu au apucat sa imi faca epidurala asa ca am nascut 100% natural si a fost chiar ok (nu asa groaznic cum credeam). Iubitica este bine, sanatoasa, a avut 3360 gr si 49 cm, Apgar 10. A urlat imediat ce s-a nascut si nu s-a potolit pana nu am pus-o la tzatzica. De atunci papa numai laptic de la mine, spre deosebire de Alex care nici nu a vrut sa o vada si s-a multumit cu biberonul. Eu sunt bine, obosita de la programul de alaptat la 2-3 ore sau uneori chiar tot timpul, dupa bunul plac al printesei.
Pe printesa o cheama Aylin Nicole, ne-a luat mult timp sa ne decidem dar ne plac amandoua numele foarte mult.
O sa pun si cateva poze cat pot de repede si o sa incerc sa mai scriu.
Pana atunci pup toate fetele si cireselele si unspecial pentru adriana si pentru mihaela.
Monica38+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Bine ai venit pe lume Aylin, sa fii sanatoasa, papacioasa si cuminte, sa aduci numai bucurii parintilor si fratiorului.
Monicutza felicitari mari, deja esti mamica eroina, sa te tina puterile sa-i cresti.
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Ziua buna livada.
LUC, DOROTI si eu am ceva probleme cu cerutul in brate.....Daria se urca pe piciorul meu, ma trage de haine....etc, la mare, cu toate ca am luat carututl cu noi, a cam fost carata in brate.....Eu acum cand o vad mornaita....o evit
, incerc sa nu stau intr-un loc pe langa ea, ma misc, o iau cu povesti, dar nu functioneaza tot timpul. E jale cu plecatul....nu numai dupa mine urla....dupa toti, daca o iei in brate si te apropii de usa cu ea e cea mai fericita, preventiv face si pa la toata lumea.....dar daca vrea cineva sa plece trebuie luata sa nu vada usa ca e jale, se tranteste pe jos si urla
.
De mancat mananca orice, fara sa ii tai marunt, daca e putin prea mare bucata pentru ea....de obicei carnita de vitel, o scoate din gura si prinde cu dintii si rupe bucati mai mici. La noi e lege...nu lipseste ciorba si ouale.
Am redus reprizele de somn din timpul zilei la 2, de la 11.30 si de la 16.30 aproximativ cate 2 ore....daca nu se fataie Rares prea mult pe langa ea.
La partea cu vorbitul ... pot spune ca eu o inteleg, stie sa-si exprime destul de bine dorintele (mai ales in legarura cu mancarea)....daca nu prin cuvinte atunci prin semne. Si urmatoarea pe lista preferintelor e APA.....cand vede cada e inebunita striga apa-apa
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Gabi si la noi e faza cu usa, cind cineva ese noi ne punem pe plins, ca asa ii sta bine unei fetite, dar cu bratele, of, la noi e invers, adica n-o pot tine in brate de loc striga "bu, bu"(asta inseamna jos) si se rupe din miini.
De papat papam si noi tot, numai sa ne dea mami, ca ea e rea si nu vrea sa ne dea de toate, dar aseara am papat pizza, eu cu tati o pizza intreaga, mami a papat dor o bucatica si aceea de pe margina, adica aluat gol, cind o terminat ei amindoi de mincat si am ajuns acasa ii spun sotului ca mie mii foame, si el cica dapoi ai mincat pizza, zic ati mincat tu cu fiica-ta ca mie nu mi-o ajuns, sa mirat ca cica el n-a mincat mai mult de jumate.Si ciorba, zeama, supita, bors e pe primul loc, daca o zi nu mincam asa ceva facem nazuri, si maninca cite o farfurie intreaga, n-are treaba, eu nu stiu unde incape atita mincare in ea, si mai ales unde se duce ca-i cam maruntica.Si ii place la nebunie pestele, chiar daca o doare deja burta de mincare tot mai ia doua trei guri de peste daca apare asta, si poate sa manince in toata ziua, nu se satura.
Eu ii mai pasez, dar nu de tot, ii las si mai mari, ca aici e o problema, daca e prea mascat scuipa.Mai mincam o data in zi lapte Milumil3 cu cereale, daca nu mincam tot e jale, ii place mult, si nu stiu cum o sa o dezvat de el.
Inca nu-i dau lapte de vaca deloc, si dulciuri adica bomboane si ciocolate.
Cu dormitul, pina acum o saptamina dormea doua ori pe zi cite doua ore, am observat ca e prea mult ca la 11 noapte ea inca ne privea pe noi, acum am trecut-o la un somn de 2-3 ore, si acum s-a mirat si taticul meu ca ea se cere singura la patut cel tirziu la 10, de obicei la 9.
Apa nu zicem dar bem foarte multa, si suc tot.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Si am vrut sa intreb unde-i Cami?Cam multe lipse.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem