Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

whow luana, bine ai revenit...chiar daca intr-o zi trista....imi placea vocea lui pittis de cand urmaream teleenciclopedia cand eram mica....ma fascina....si cum am crescut am inceput sa ascult cu mare placere muzica lui....dumnezeu sa-l odihneasca in pace
sa revi cu vesti despre Hora..si poze normal....ce mai face lungana??

eu stau cam prost la capitolul timp liber pt mine de stat pe forum si nu stiu cum sa faca sa-mi reintru in rutina de dinainte de concediu, de cand am venit din concediu sunt asa picata din luna....imi sta capul tot la zilele petrecute acolo. a fost super.....nici nu stiu ce sa va povestesc....am ramas placut impresionata de tara de la soselele lor, la oameni, peisaje, curatenie, serviciile oferite....totul a fost pe gustul meu. dupa cum va spuneam la alex i-a placut la nebunie apa nisipul si mersul cu masina. o sa pun poze intr-o zi...cu chef si timp....

sper sa am vreme sapt sa citesc si din urma , sa mai vad poze ca mi-e dor de ciresele
va doresc o saptamana frumoasa

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna, dragele mele ciresele si mamici de ciresici! Iacata ne-am intors si noi dintr-un minunat concediu. Au fost doua saptamani tare frumoase, am mers la munte in Slovenia, la Bled, va recomand din toata inima acest loc, e super, intrati pe bled.si ca sa va convingeti, pana reusesc eu sa va pun poze, plus vizitat imprejurimi si cateva orase medievale de pe langa, si in Italia, unde am fost la Padova, Venetia, la mare, Udine si alte cateva locuri la fel de frumoase. Ne-am descurcat destul de bine pe drum cu Ilinca, am mers cu masina noastra, la dus parca a fost mai usor decat la intors, a dormit destul de mult, dar recunosc ca atunci cand nu mai avea deloc stare in scaun o mai dadeam jos langa mine pe bancheta din spate, pt 10-15 minute, se mai juca pe acolo si o puneam la loc. Am avut si jucarii cu noi si cel mai de succes au fost Cutiutele muzicale pe cae le-am invatat si noi pe de rost, dar ne-au ajutat la papa si somn. Bine, am si oprit ca sa mancam si sa ne golim vezicile, dar nu am stat cu nemiluita prin parcari sau benzinarii. Cand opream o lasam si pe Ilinca sa alerge pe afara si era tare fericita. Eu am fost un pic cam greoaie la munte, ca am mers ceva pe jos si drumurile fiind in ascensiune ma cam lasau fara suflu, dar nu a fost ingrozitor. Pt Ilinca am luat de mancare si borcanase la noi, desi erau cu muuult mai ieftine in Slovenia si destul de ieftine si in Italia, dar i-am dat si mancare gatita, in Italia am stat la matusa mea si acolo s-a putut face mancare calda, proaspata. Fructe, iaurturi si alte cele luam mereu, chiar mi-a mancat destul de bine, sunt multumita. La mare i-a placut la nebunie, ar fi stat numai in apa, nu era chip sa o scoti de acolo, radea de mama focului cand venea vreun val pe mal si a plans ingrozitor cand a trebuit sa plecam.
Am prins si perioada reducerilor in Italia, dar reduceri, nu gluma, asa ca m-am rasfatat, de fapt ne-am rasfatat, si ne-am luat toti trei o gramada de lucruri extrem de convenabil, n-as fi gasit acasa nici la soldarea finala la banii aia. Plus ca acolo e o varietate asa mare de produse si magazine, incat e chiar relaxant sa faci shopping. De-acuma stiu cum e cu perioada de reduceri acolo si pe cuvant ca ma mai duc si in alti ani! Partea proasta e ca nu ne-am mai fi intors de acolo, tare mare diferenta mi s-a parut la intoarcere, desi am fost si noi plecat de o gramada de ori, Slava Domnului, parca acum mi s-a parut urat de tot cand am venit acasa, fara suparare. Nu spun asta doar din lipsa curateniei de la noi, dar cred ca oamenii fac diferenta si ce am vazut in ultimele zile de cand am venit acasa mi-a lasat un gust amar. Asta e,poate copiii nostri vor avea parte de o alta viata…
Alte noutati ce sa va mai zic, o sa botezam doi bebelusi in decurs de o luna, o fetita si un baietel, dar cred ca o sa ii tina sotul in brate ca eu ma fac din ce in ce mai mare si imi e cam greu.
Pe 1 august, cum am venit, am si fost la o eco la sanador, fetita noastra e bine, se scarpina pe gat, ne-a zambit si a inceput sa isi suga degetul mare de la mana, ne-a facut si poza dr, o sa incerc sa o incarc sa vedeti, plus poze din concediu. Va pup, mi-a fost dor de voi si incerc sa termi de citit ce am pierdut, am recuperat doar o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata la livada!
Ce fain ca a aparut Vivi si Luana!!Bine ati revenit, dar si Adriana a esit din umbra.
Vivi ce multe stie Ingrid si ce bravo ca le zice, guguta mea tot stie multe, dar le zice cind vrea ea, sa nu mai zic ca la capitolul vorbit nu avem chef, o singura data zice cuvintul si mai mult nu vrea, cica astea cind se apuca de vorbit nu-i poti opri.Vacanta placuta si sa ne povestesti cum a fost.
Doamna mijlocul toamnei, imi pare bine ca nu o sa mai trebuiasca sa va ciufulesc, si va multumesc ca in toata nebuneala care sunteti ati dat un semn de viata pe forum.Dar va mai rog sa mai treceti si sa ne povestiti despre Hora cea lunga si incepatoare de cresa cit de curind.
Arleena, imi dau seama cit de greu trebuie sa fie ca sa te incadrez in viata de zi cu zi dupa o vacanta faina(nu stiu ce o sa faca vivi dupa doua vacante ), dar te rog sa ne povestesti mai multe, eu am de gind sa string informatie si sa imi pac un plan pe viitor cam unde am putea sa mergem in vacanta.
Lili saracuta de tine, acum cind is mici nu putem sta noi linga ei mai mult, si cind cresc nu pot sta ei linga noi.
LA MULTI ANI IDIQO.SA FII FERICITA, IUBITA, SA AI DOAR BUCURII DE LA CEI DIN JUR.
Danutu spor la treaba, sa termnati repede(sa stii ca eu simbata si duminica nu intru pe forum ca nam permisiune de la domnul sot, cica ai toata saptamina sa stai inafara de we).
Va doresc o saptamina frumoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

si la progrese raportam modest ca Ilinca bea si din cana si cu paiul, mananca aproape tot bucatele destul de mari, are 6 dinti, stie sa pupe, arata burta mea cu degetul cand o intrebi unde e bebe, mangaie jucarii, pe noi, spune si face pa, pune telefonul la ureche si zice un fel de alo, danseaza de mama focului, cam atat, nu e prea grozav, dar ma multumesc cu faptul ca intelege f multe din ce ii spunem. a, face gimnastica cu mainile la indemnul unu, doi, faceti toti la fel ca noi, si da vehement din cap la nu.

Mergi la inceput

Ralucis bine ati venit acasa.
Eu asa de tare ma bucur cind vad ca va odihniti, macar voi daca eu nu.Si bravo Ilinca ca a fost cuminte. Ilinca si fetita din burtica.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

cateva poze aici
http://community.webshots.com/album/560176887mwmLVX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Fetelor,

Am venit de la munte si sunt foarte suparata.
Petru al meu nu vrea decat la mine in brate, e mereu sacait si sta agatat de piciorul meu pana il iau. Sunt sigura ca am gresit cate ceva si noi in "educatia" lui si acum e cam greu sa-l schimbam.Ca sa plec dimineata la birou e musai sa-l scoata mama afara, altfel e imposibil sa ma-nbrac, spal, etc.
Astept sfaturi de la voi pentru a obtine rezultate in schimbarea lui.Practic orice iesire cu el in lume e un calvar ptr. noi in loc sa fie o bucurie.Plange la toata lumea si se agata cu disperare de gatul meu.Nu am mai trecut prin asta, celalalt baiat al meu era atat de sociabil cand era mic...Deasemenea daca nu ii dau ce vrea urla de ne sparge timpanele..Voi ii lasati sa planga sau ati rezolvat mai demult problemele astea si am ramas eu in urma..

Luc2

Mergi la inceput

doroti, ca tot vorbeai de odihna, la matusa unde am stat am stat intr-o camera care avea obloane si se facea intuneric complet. Nu-ti zic ca am dormit toti trei ca niste valize, pana pe la ora 9.30-10, n-am mai dormit asa de dinainte de a naste, deci chiar ne-am odihnit! Voi nu puteti sa plecati macar cateva zile in concediu? V-ar prinde bine, sa stii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

doroti, ca tot vorbeai de odihna, la matusa unde am stat am stat intr-o camera care avea obloane si se facea intuneric complet. Nu-ti zic ca am dormit toti trei ca niste valize, pana pe la ora 9.30-10, n-am mai dormit asa de dinainte de a naste, deci chiar ne-am odihnit! Voi nu puteti sa plecati macar cateva zile in concediu? V-ar prinde bine, sa stii...

Of Ralicis chiar nu ne permitem anul asta sa plecam nicaieri, in Ucraina nu am pe nimeni la care as sta sa ne tina mai eftin, iar spre Romania ni s-a pus viza care am probleme cu luatul din cauza de documentele noastre.
Deci anul asta nu putem nici cum.Dar macar o sa am un coltisor al meu mai repede, adica peste vri-un an, doi.
Si asa te cred cai bine sa dormi mai mult, am dormit si eu intro simbata pina la 10.00, Doamne ce fericire, mamica a luat mita de cum sa sculat si eu nici n-am simtit-o.
Dar mi-a cazut bucuria cind am iesit afara si am vazut ca venise socrul la noi, mai dimineata sa ma vada cind ma trezesc(asa obisnuieste el sa mai verifice).

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luc2

Fetelor,

Am venit de la munte si sunt foarte suparata.
Petru al meu nu vrea decat la mine in brate, e mereu sacait si sta agatat de piciorul meu pana il iau. Sunt sigura ca am gresit cate ceva si noi in "educatia" lui si acum e cam greu sa-l schimbam.Ca sa plec dimineata la birou e musai sa-l scoata mama afara, altfel e imposibil sa ma-nbrac, spal, etc.
Astept sfaturi de la voi pentru a obtine rezultate in schimbarea lui.Practic orice iesire cu el in lume e un calvar ptr. noi in loc sa fie o bucurie.Plange la toata lumea si se agata cu disperare de gatul meu.Nu am mai trecut prin asta, celalalt baiat al meu era atat de sociabil cand era mic...Deasemenea daca nu ii dau ce vrea urla de ne sparge timpanele..Voi ii lasati sa planga sau ati rezolvat mai demult problemele astea si am ramas eu in urma..

Luc2

Am scris un mesaj cit casa si so inchis fereastra, mam enervat, dar il mai scriu o data.
Deci Luc2, eu cu mita mea am avut asa probleme dar de durata scurta, nu vroia sa-mi dea drumul, fie ca raminea cu mamica mea fie ca raminea cu bona, dar ii spuneam asa "Mama pleaca, da un pup" (asta traditie cu idee de la Amonar) si ea intinde gurita, o pupa mimi si da "pa,pa" din minuta, la inceput nu vroia, plingea, apoi o lua bona si mergea si-i arata ceva, sa ajuns ca ea deja nu avea rabdare sa ma alunge facea pa,pa si parca imi zicea pleaca mai repede sa pot eu sa-mi fac de cap.Dar numai cu mine, cu taica-su se alinta inca.
Cit priveste persoanele straine, si a mea plinge daca vrea cineva sa o ia in brate, dintii tre sa faca cunostinta vreo 10minute, sa pipaie, sa mirose, si numai dupa aia se duce la altcineva.Asa dint-o data se sperie si plinge.
Astea pot eu sa-ti spun din experienta mea, sa vad ce mai zic fetele cu mai multa experienta.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput