Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
DANUTU spune:
salutam livada.ne e tare dor de voi.nu am avut timp sa citim din urma,ne_a atras o atentie deosebita faptul ca a nascut monicutza,restul o sa recuperam ....
am mai terminat si noi din treburi
asa a iesitcamera piticilor.e micuta si atat am putut facemami de danutu si monica.noi
neda spune:
Danut- super ti-a iesit camera.Se pare ca ciresixca ta deja se bucura de pe personajele de pe pereti mobila.Chiar mi se pare o camera COOL. Nu mai e o camera pt bebei ci chiar pt copii maricei.Super!
Cami-multumesc pt intrebare.Mihai o duce bine...ar zice el.Ma ingrijoreaza tare mult ca la virsta aceasta el inca nu papa mincare adevarata.E tot la capitolul borcanele.Oricit de marunt ii tai bucatele de carne sau altceva el se ineaca si varsa tot ce a papat in ziua respectiva.Chiar il vad ca se forteaza sa isi goleasca stomacelul.Deja suntem cam disperati din punctul acesta de vedere.Chiar si cu brinzica se ineaca indiferent ca e Cottage or Farm Cheese el varsa.Piinea in schimb ii place si o papa usor.Mai papa macaroane cu brinza(brinzica de aceea uscata /praf).
In rest e un copil tare cumintel.De la 4 luni doarme singurel la el in camera.Il pun in pat la 8 unde se mai joaca cam o jumate de ora si apoi adoarme pina dimineata la 7-7.30 .Al meu ne striga asa de frumo Tati si mama de ne topim
..Mi s-a spus ca atunci cind sunt la servici ma cam cauta prin casa si ma striga....saracutul.
NU pot sa parasesc camera in care el se joaca ca e jale.Trebuie sa ii spunexact ce am de gind sa fac si asa mai coopereaza.Adica vine dupa mine fara sa plinga.Chiar si la WC ma urmareste.Asa ca de cite ori merg la baie el vine dupa mine zicind PISSSSS si ride..Ma scuzati ca va dau atitea detalii. Dar asta face.Apropo-MA uimiti cind imi spuneti ca ai vostrii fac la olita.Mi se pare cea mai grea misiune .Noi nu putem sa il invatam.Sta imbracat pe olita dar cind ii dau papersul jos e jale.
Vorbeste mult, adica spune multe cuvinte.Mai nou a invatat cuvintul -mustatza. Are o carticica in care Moise poarta barba si mustata.Intotdeauna imi arata mustata lui...
Am sa va pun curind niste poze si poate un filmulet sa vedeti cum ne jucam cu numerele.
Eu ma simt bine.Unpic obosita.Mai ales seara cid vin acasa de la job, de multe ori atipesc citeva secunde in timp ce Mihai se joaca pe linga mine. Cu sarcina aceasta sunt extrem de ingrijorata.Am cam inceput-o cu stingul.Am avut ceva lucrari dentare pe cind eram in sapt 4+.Nustiam pe atunci ca sunt insarcinata .Si uite mi s-a facut anestezie si toate cele
.Nici nu indraznesc sa ma pling sotului.Asa ca am mari emotii.Sper ca bb sa fie OK.
Saptamina viitoare merg la Dr.Nu vrem inca sa aflam ce v-a fi, fata /baiat.Asa am facut si cu Mihaitza.Cel putin nu inca.Poate prin luna 7-8.Mai vad eu.
Am sa incerc s amai revin in weekend.
Neda
wapi spune:
Buna,
Revenim si noi dupa o lunga absenta. Speram sa fim mai activi si aici pe forum, pentru ca in rest Stefy este un mic demolator.
Am fost la mare anul acesta si el a fost superfericit pentru ca s-a putut tavali in nisip, in apa ii placea doar dimineata cand era apa rece. Se pare ca are inclinatii spre ecologie pentru ca aduna toate mucurile de tigara de pe plaja ( le aduna si de pe strada), scopul nu este foarte nobil pentru ca intentioneaza sa le manance 
La mare am luat un steamer cu noi si am incalcat putin regulile hotelului - i-am pregatit in fiecare zi legume, iar carnita i-am dat gratar de pui. I-am dat si inghetata si cand ma vedea ca mananc eu venea spre mine cu limba scoasa, daca primea un cornet gol - dupa cateva mici bucatele protesta ![]()
Am fost si la munte week-endul trecut si de atunci mananca fara oprire ![]()
A crescut foarte mult in ultimele doua luni(cel putin asa mi se pare mie), a trebuit sa schimbam incaltamintea cumparata in luna mai.
Noi avem 6 dintisori gata crescuti, si vreo 5-6 masele care vor sa creasca toate odata, nicio urma de canini sau incisivi.
Legat de preferinte : a zis doar tati timp de doua luni, acum a inceput sa spuna si mama, dar doar pe tati il striga prin cuvinte, la mami foloseste gesturi sau scancete ; de preferat ma prefera pe mine ( si pe plaja cand mergeam dimineata la 6:30, la intoarcere dormea si nu vroia decat la mami si nu are decat minim 11 kg
)
Nu sta o clipa locului, de cand se trezeste pana cand adoarme, a invatat sa deschida usile din casa, urla daca mananca cineva iaurt in fata lui si nu-i da si lui, a ramas la fel de atasat de paine.
A invatat sa faca figuri, adica daca mami sau tati nu-l "asculta" se pune jos si plange, a incercat sa dea si cu fata de covor, dar dupa prima incercare a renuntat ![]()
pentru toate ciresele din livada.
Wapi
Scuze pentru un mesaj atat de lung
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
DANUTU spune:
neda multumim de aprecieri.in legatura cu faptul ca micutul tau papa doar pasat,iti spun(daca asta o sa te mai ajute putin)ca am o nepotica care abia acum la 1 an si 10 luni a inceput sa pape bucatele mai mari.facea exact ca si fetita ta,daca papa mai mare varsa tot.a lasat_o in pace,nu a mai insistat si acum isi ia singura de pe masa si papa asa cum poate
ralucis mi_au placut fotografiile
si fetele si burtica
lui ingrid cea isteatamami de danutu si monica.noi
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Miti...e in militari pe Bulevardul Timisoara...uite aici : http://www.plazaromania.ro/contact_plaza.php?page=accesViviana si
Ingrid
Fetelor eu vreau sa vin. Fac tot posibilul.
Duminica trebuie sa merg pana la aeroport, chiar la pranz, iar sambata era ziua "libera" a mamei, cand vroia sa se duca la cumparaturi cu tata. Sper sa fac cumva si sa o conving sa-si schimbe programul. Altfel ar trebui sa iau si cireasa in dotare cu mine...si nu prea am chef sa fiu singura cu copchilul in poala...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adib
ce s-a intimplat cu fontul meu?!?!
probabil din cauza "quote".
si inca ceva.
Voi mai dati copiilor vigantol?
DA, PANA LA VARSTA DE 2 ANI SE DA
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Adib, multumim pentru urare. Cica la varsta asta copiii sunt extrem de sensibili la raceli si, de la o simpla raceala, lesne pot ajunge la o aprindere la plamani. Deci, trebuie mare atentie, copilul se "cerceteaza" indeaproape foarte des, daca e transpirat se schimba imediat, etc. A propos de cele povestite de tine, in mod sigur copilasul este dependent si atasat de ambii parinti doar ca NU O ARATA.
Va spuneam ieri ca Alec ma cam ignora, iar cand cand apare sotul parca nici nu as mai exista. Ei, sa va povestesc cele intamplate asta seara... ma intalnesc cu niste fete in Club Pirahna, cu Moaca dupa mine, pe care il expediez dupa 5 minute cu sotul in Politehnica (clubul e chiar in incinta Politehnicii)... Il rog pe sot sa-l duca acasa, sa-i dea sa manance, sa-i faca baie si sa-l culce. Stau eu cu fetele in club, beau ceva, mananc, povestesc...dupa vreo 3 ceasuri o iau spre casa. Fetele rad de mine, imi spun ca Alec oricum nu-mi simte lipsa, si, pesemne ca deja doarme fericit in brate la tati.
Ajung acasa...descui usa...liniste...ma indrept spre dormitor si...aud un chiot! Sotul statea pe marginea patului amuzat la culme iar Alec facea ture prin dormitor, se invartea ca leul in cusca...ma vede si se repede glont in bratele mele
Desi era mort de oboseala, nu a vrut sa adoarma cu tati! Am facut dus in cinci minutele, si, cand sa ies din baie, in pragul usii statea Alec cu manutele in sus ( cred ca batuse la usa)cu o privire miloaga
Mami l-a adormit in 5 minute, i-a cantat, l-a pus usurel pe pernuta lui, i-a dat un pupic de noapte buna, si, asta a fost!
Cat despre orele nedormite...mi se pare curios ca ai atat de multe lipsa...sotul meu are foarte putine! Ei, totusi Miss R e fata tatii
, asa se explica![]()
Danutu, felicitari pentru reusita decorarii! Si pe mine ma bate gandul sa schimb camera lui Alec.
Miti, ne vedem sambata la Plaza la ora 11.00, iti trimit nr. meu pe PM. Eu vreau sa-mi caut si o rochita pentru o nunta care e la Valcea peste 10 zile. Daca nu gasesc, o imbrac pe cea de la botez, sa o mai "amortizez", a fost foarte scumpa.
Neda, Alec daca nu are mancarea pasata fin de tot in lingurita o scuipa. E drept ca nu are decat 6 dintisori si nu prea poate sa mestece. Am observat ca el incearca sa mestece dar nu reuseste sa o marunteasca. Eu nu ma ingrijorez deloc, nici tu nu trebuie sa o faci
Wapi, bine ai revenit, ecologisti suntem si noi, ba' chiar gunoieri ne putem spune
Si gustam tot ce culegem de pe jos
Bine ai revenit!
Alec nu sta cu oricine, este foarte selectiv, mai uita sa ceara olita... azi imi zice: "kaka"! iar eu il pun pe olita. Ma intorc cu spatele pentru 3 secunde si...dumnealui se ridica de pe olita in picioare si face pipi pe covor, apoi imi surade fericit
Nu e banc, chiar asa s-a intamplat![]()
In rest, mama lui Alec spala, calca, gateste, plimba copchil, face cumparaturi![]()
Macar am fost la intalneala in seara asta, hihihi. Iar tati i-a facut pentru prima data baie SINGUR lui Alec.
Cred ca ar trebui sa o faca mai des![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adib spune:
buna dimineata
din nou sint
intre orele 1 si 4 am avut show.
multumim de raspunsuri.
Lyly, fi si tu mai modesta. a prins si Alec un moment de respiro cu tata, ca de la barbat la barbat, s-au simtit si ei bine si profitau de lipsa ta pina sa apari acasa si gata, ai impresia ca fara tine nu s-au descurcat.![]()
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Cred ca ar trebui sa o faca mai des
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Si eu tot asa cred.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
wapi spune:
Am o intrebare : ce le-ati mai introdus in meniuri cireselelor ? Eu am incercat sa-i dau pui cu orez si legume dar nu ii place orezul deloc. I-am dat pastrav si ii place, dar vreau sa-i variez "garnitura" de la masa de pranz.
Multumesc.
Wapi
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Viviana si