Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
Lya spune:
Abibrinza,Lyly,mersi de raspunsuri cu privire la cazare.Deocamdata vrem sa cumparam un apartament mai mare cu 4 camere,apoi sa-l vindem pe-al nostru si abea apoi mergem sa ne relaxam putin.
Doroti,am incercat toate variantele posibile.Aserara ma minunam de el cum casca guritza ,sper sa se repete cat mai des .
Danutu,felicitari pt camera!Abea astept sa ne mutam sa le fac si eu camera lor.
Luana,mai poftesti pe la noi sa ne povestesti despre Hora.
Lyly,te invidiez ca faceti la olitza.cred ca ma apuc si eu sa vad daca am succes.
Neda,multa putere!Cu servici si burtica,cred ca nu-i usor deloc.
Monica,ce zice Alex de surioara??
Azi baiatul meu a repetat dupa noi primul cuvant si care credeti ca e acela???CAFEA,se chinuia saracul sa-i iese si scotea niste sunete tare asemanatoare.De cate ori ma vede cu cafeaua vine si cerseste si el o guritza.
Vivi,dar te relaxezi nu gluma.Eu nu stiu ce-i aia sa pleci fara copii dar nici nu cred c-as putea pleca fara ei sa ma relaxez desi tare bine mi-ar prinde macar un wek-end,dar nu am cu cine lasa copiii,Erik nu sta fara noi.
De preferat,ne prefera pe amandoi,desi uneori trage spre mine,ca doar la mine gaseste sursa lui de fericire,linistire(stiti voi care)
Ma bucur tare mult ca Erik adoarme singur,acum tre sa-mi iau inima-n dinti si sa incerc sa-l dezobisnuiesc de suptul noaptea,dar de fiecare data-mi spun ca-s prea obosita si tot aman.
Vreau sa va intreb ce peste le dati la copii?Si cum il gatiti??
wapi spune:
Eu i-am dat doar pastrav proaspat, preparat la cuptor in folie de aluminiu, cu garnitura de legume bineinteles.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
DANUTU spune:
multumim tuturor pt aprecieri
mami de danutu si monica.noi
DANUTU spune:
wapi ...snitele piept pui,piftele,musaca,.....ardei umpluti,
miti2004 spune:
Danutu super camera copiilor. Dar de fapt cine o sa doarma in patul de o persoana ? sau ai si patutul fetitei ? Mobila e facuta pe comanda ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
fetelor ? nu ziceti nimic de intalnirea de maine ?
Cine mai vine ??? 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oana.iat spune:

Salutare!
Am revenit si noi pe acasa. Pot zice ca suntem mai obositi decat cand am plecat.Alex a fost intr-o verva continua, cu program vraiste. Nu manca la pranz mai nimic, nu dormea la pranz deloc...offff, ce bine e acasa. Acum e fomista rau, ma scoala dimineata la 5.30 sa-i dau bibe cu lapte, dupa care se culca iar pana pe la 8. Eu nu sunt obisnuita cu trezirile astea, a mea a dormit de la 3 luni pana dimineata la 7.30-8.
Monica, sa fie sanatoasa fetita si tu sa te refaci repede sa poti face fata la 2 bbei. Ce nume frumos ai ales...deosebit.
Lacra, asa e...nu prea ai ce face la munte atatea zile...raman la pasiunea mea pt mare. In schimb ca sa ne umplem timpul, ne-am plimbat mult prin Poiana, Busteni, Predeal, Sinaia. Am fost si la Peles...distractiv cu Alex in muzeu...
DANUTU spune:
miti multumim.
mobila e facuta de sotul meu
arleena spune:

tot incerc din sa-mi intru in ritm si numai nu reusesc...nu mai apuc nici sa citesc tot ce atri scris....mai mult asa pe diagonala
.....
plus ca alex doarme fff rau noaptea....si azi noapte s-a trezit plangand, de abia am putut sa-l linistesc...defapt el dormea si a inceput sa planga, s-a ridicat in picioare...dar el dormea....dupa ce l-am luat in brate, am aprins lumina, si s-a trezit de tot s-a cam potolot, dar nu de tot....si atunci a inceput sa-si bage mainile in gurita...deci cred ca e de la dinti....desi in timpul zilei nu face deloc scandal....doar noaptea....sper sa fie de la dinti si sa nu dau aiurea nurofen la copil. pt ca are somn aiurea noaptea diminmeta se trezeste pe la 11-12...deci tot programul e dat peste cap.....desi aseara la 10 a picat rupt de oboseala......offffff
neda, vad ca ti-a raspuns vivi in legatura cu sistemul isofix. peste o sapt ne vine masina si dealarul ne-a recomandat sa luam un scaun cu isofix pt ca masina permite si pt a avea siguranta maxima oferita de masina. pana la urma o sa iau un chicco key1 isofix e la 950 ron, desi acelasi model de scaun mi-l poate aduce un prieten din italia la 750 ron dar sotul nu vrea sa mai astepte 2 saptamani
. de ce naiba is la noi asa de scumpe toate???
danutu tare faina a iesit camera, felicitari.tu intrebai de tricou cu cirese...eu pot sa ti-l fac la cluj, dar costa cam mult, vine imprimatul undeva la 25 ron plus tricoul, care e cam greu de gasit culoarea rosie si fara nici un model pe el, daca vrei, sa-mi zici
luc2 tot nu apuc sa-ti raspund...daca mai vrei detalii despre casele din baciu trimite-mi un mail sau PM cu un nr de tel si te suna sotul sa-ti dea detalii. la anu facem si un bloc in zona campului-manastur, asa ca oferta avem pt toate buzunarele.
ma duc sa adun de prin casa pana nu se intorc baietii mei acasa...
un weekend cat mai placut urez tuturor!!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Lya spune:
quote:
Originally posted by arleena
tot incerc din sa-mi intru in ritm si numai nu reusesc...nu mai apuc nici sa citesc tot ce atri scris....mai mult asa pe diagonala.....
plus ca alex doarme fff rau noaptea....si azi noapte s-a trezit plangand, de abia am putut sa-l linistesc...defapt el dormea si a inceput sa planga, s-a ridicat in picioare...dar el dormea....dupa ce l-am luat in brate, am aprins lumina, si s-a trezit de tot s-a cam potolot, dar nu de tot....si atunci a inceput sa-si bage mainile in gurita...deci cred ca e de la dinti....desi in timpul zilei nu face deloc scandal....doar noaptea....sper sa fie de la dinti si sa nu dau aiurea nurofen la copil. pt ca are somn aiurea noaptea diminmeta se trezeste pe la 11-12...deci tot programul e dat peste cap.....desi aseara la 10 a picat rupt de oboseala......offffff
luc2 tot nu apuc sa-ti raspund...daca mai vrei detalii despre casele din baciu trimite-mi un mail sau PM cu un nr de tel si te suna sotul sa-ti dea detalii. la anu facem si un bloc in zona campului-manastur, asa ca oferta avem pt toate buzunarele.
ma duc sa adun de prin casa pana nu se intorc baietii mei acasa...
un weekend cat mai placut urez tuturor!!!de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Arleena chiar vroiam sa te intreb cum mai doarme Alex,nu-i mai dai noaptea san,nu??
Cu casele eu eram.Sau era si Luc2????Din pacate inca un an trebuie sa mai ramanem in Bucuresti sa-si termine sotul masterul,acum ne cautam ap cu 4 camere(stie cineva unul intr-o zona bunicica?? )si la anul sper sa ne mutam in Cluj,sa nu mai apara nimik.Poti sa-mi trimiti tu un mail cand o sa te aduni,nu e nici o urgenta.