Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanici spune:
Mady, sper sa nu aiba Razvanelu nimic, sa fie doar o pasa mai proasta...
Cine e mamica din albumul de 5 luni? ca io nu am recunoscut 
Kmi, ce lunguta e Timi, adevarat fotomodel....io nu va mai arat poze cu raresu ca o sa ziceti ca e umflat cu pompa, asa are niste copanele![]()
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Asa care va sa zica...sper ca nu ne purtam una alteia ranchiuna pentru ca nu ne aprobam mereu...doar Ceausescu era mereu aprobat si ati vazut cum a sfarsit
.
Io nu vreau aprobarea nimanui.Imi pare rau Iunita ca am zis de 1 luna si nu de 2 saptamani (drept e ca nustiam exact ci cu aproximatie); esenta mesajului era alta:oricum am face daca lui bebe ii e bine inseamna ca procedam bine pentru el.iar daca procedam rau e treaba noastra ca noi tragem cu el nu forumul.
Cand vi de la vaccin sa intri sa ne spui cat are lunguta ta si cum sa comportat la vaccin.Bate vantul cam tare asa ca azi nu iesim iar maine s-au anuntat ploi.
Aliona iti sta bine tunsoarea iarfelul in care esti vopsita e tare fain.M-as face si eu dar nu am o coafeza a mea in care sa am incredere.De aia ma tund scurt pe unde apuc (in genere la frizerite de barbati)![]()
Loradin va pup mama.Sa stai linistita ca si VIctor a inceput sa-si suga mana in detrimentul suzetei.E mereu rosu pe mana sibalos
Tu pasezi si ceapa si rosia? La rosie scoti samburii inainte sau dupa fierbere?
Doina dupa ce ca ma termnat cu gropitele din obraji mai are si o privire sugubeata.Uite aici un
pentru Radu.Tu faci suc din toate fructele sau combinatii de cate 2? Cu ce ai inceput?.Cum era kk la Radu cand ai inceput si cum a reactionat? Sa schimbat ceva?
Ela fa-ti curaj si tine-o pe jos sa se desfasore fata.
Diana bine ati revenit.M-am topit vazand pozele si filmuletul cu "povestitorul" tau.Si m-a distrat faza cu puisorii de numa....
Tare mie dor de Apuseni
Roxanici drum bun.Sa va intoarceti cu bine.
Sivma esti din Bucuresti? Trebuie sa te duci la Directia generala de ocrotire a mamei si copilului din sectorul in care locuiesti.Daca nu esti-cred ca la primaria orasului exista un departament pt asa ceva.Trebuiesc doua 2 dosare unul pentru alocatie si unul pentru indemnizatia de concediu.In ambele trebuie copie dupa certificat de nastere bebe, certificat casatorie, in cel de indemnizatie mai trebuie 3 formulare si o adeverinta din care eiese statutul de salariat si data incetarii concediului postnatal pe care le iei de la Directia respectiva.
Dezbracat -NU ca face fantana arteziana
.Daca sta pe burta il mai las cate 10-20 min max ca de, asa e la baieti
Invelit- NU ca nu sta;da din picioare asa ca il tin in body cu sau fara maneca si atat.Probabil de maine daca se racoreste ii pun un pantalon subtire.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
iuliana_2007 spune:
Imi da si mie cineva parola pt albumul de poze?![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
kmi78 spune:
Loradin, la restul de mese ce fel de lapte foloseti? mersi de reteta de branzica
Roxana cat timp vei fi plecata la mama ta? vacanta placuta! pupici lui Rares
noi mancam asa:
~ 7 sau 8 - 120 ml lapte Nan
~ 10 - suc din fructe sau piureul dintr-o piersica(sapt asta)
~ 13 - 150 lapte
~ 17 - legume pasate suntem la morcov telina si cartof cateva lingurite dupa care lungite sa curga prin bibe
~ 19 - 120 lapte
~ 22 - 180 sau mai nou 210 lapte
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
martutza spune:
Laina felicitari pentru performanta Antoniei.La cat mai multe realizari.
Mihael@ foarte util articolul.Si Dr mea a zis sa-i dau apa chiar daca il alaptez caci temperaturile au fost record pt tara si nu se stie cumva reactiona.Din pacate pt mine Victor refuza cu ostentatie biberonul si doar noaptea in somn cand maraie il mai pacalesc dar nu cu apa ci am reusit sa-l fac sa bea noaptea ceai de fenicul.Mai incerc cu apa peste 3-4 zile poate am noroc.
Iuliana Imi pare rau ca a facut febra.Sper sa se simta mai bine si sa aveti o calatorie placuta la munte.
Am ras citind modul de desfasurare al mandrei; de ce ? si Victor face la fel si tocmai de aia il pun pe jos ca sa poata avansa fara pericol si sa invete sa se coordoneze.Mai tragic e ca si in carut incearac sa faca acelasi lucru si cum nu-i iese se pune pe marait.
Loradin ai mojar de pisat usturoiul? Incearca in ala sa pisezi.
Gabi78 mersi de pontul cu razatoarea de plastic.In jurul meu nimeni nu folosea decat de sticla si ma fixasem si eu pe aia; acumvoi lua ce gasesc.
Mady si Victor mai are zile din astea.Cel putin decand cu caldurile astea a mancat la 3 ore si pt ca e lacom mereu baga si aer si se oprea din supt si plangea:il ridicam si il mangaiam pe spate pana ragaia;cel mai ades iesea si cu laptele di esofag;apoi il puneam la celalalt san si mai sugea;daca nu adorme si se intorcea pe burta (pozitia preferata) incepea joaca cu albinuta si la 30 min varsa puternic zer (de la laptele branzit) si apoi se linistea si dormea.Asa a fost de cand l-amnascut; dar destul de des avea momente d'astea plus sughitul de rigoare;asta nu-l impiedica sa fie vesel si sa aibe la 4 luni jumate spre 8 kg (nu stiu exact pt ca nu-l cantaresc decat lunar la cabinet).
Asa ca
Razvanelu si pe mami si sper sa va linistiti.
Roxanici sunt grase copanelele lui Rares? Sunt bune pe varza?
Ca eu la Victor asa i-am promis ca daca ramane mami fara bani face copanele de Victor pe varza.
Aliana ai plecat la Slatina sau te-ai suparat pe noi?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
elyanne spune:
Pe aci sunt ![]()
Scrieti prea mult pt. timpul meu liber
Da' va citesc, chiar si asa... pt. ca e boala grea dependenta asta si imi sunteti dragi toate... asa ca nu vreau sa pierd nici o discutie...
Vad ca iar s-au incins spiritele... sper sa va treaca repede... nu mai zic nimic... io am tot zis ce am avut de zis, mi-am spus parerea despre diversificare, cand, cum, in ce fel ... si despre mare sau nu... despre radiatii etc.
Sunt atat de obosita, nedormita, nervoasa (si nu din cauza copiilor, din cauza volumului de lucru din ultima vreme)... incat nu sunt in stare sa mai scriu ceva coerent ![]()
si multumesc Roxana ca m-ai chemat la apel... lenea asta si timp putin... Cat timp sunteti plecati? Mai intri pe net?
Pupam Raresu' tipator... face si el vocalize...
Iunita mi-era dor de tine... imi esti draga, asa ca fa bine si scrie incontinuare, altfel ne suparam...
Martutza pe mine nu m-ai suparat cu nimic... mai ales ca in multe privinte avem aceleasi pareri.
Ne-am intalnit, in parc, zilele trecute cu Paxela si tot familionu' ... e o scumpa motata mica
si o zambaaaaaaaaaareata 
Am vizionat pozele noi... ca sa nu aveti impresia ca le puneti degeaba... dar n-am cand sa incep sa scriu ce si cum... pt. ca sunt destule poze ![]()
Cat, cum, ce mananca ai mei baieti... pai acelasi lucru: lapte de la mama lor + lapte praf... cam jumate, jumate... poate ceva mai mult lapte de-al meu... Au 4 mese mari si late (foooarte rar 5). Dar in total cred ca mananca intre 700-800 ml/zi (nu mai tin socoteala pt. ca m-am saturat... dar cam asa mananca).
Nu stiu cand merg cu ei la revizia de 5 luni, ori maine ori miercurea cealalta... sa vedem ce parere are si tati...
Altceva... nimic nou sub soare, mananca, se rad si dorm...
Suntem bine toti... ma simt si eu mai bine ca s-a racorit, nu suport caldura deloc... Iar in seara asta am program de aerobic ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
loradin spune:
tot eu,
cred ca deja ati inceput sa va dati seama cand este Ana cuminte si cand nu!!!
Martuza-am insa m-am gandit sa cumpar unul nou.Oricat l-ai spala tot se mentine mirosul de usturoi.Cat despre supitza eu nu ii pun deocamdata rosia si ceapa.Le fierb dar nu le bag in blender .Nu am avut un motiv anume.Pur si simplu nu i-am pus.Poate unde mie nu imi plac .Eu nu mananc ceapa si rosie fiarta.(doar daca este f maruntita sau in varianta bulion)
Kmi 78-eu alaptez inca.Deci celalalt lapte este tzatza.Insa din ce am studiat se pare ca cel mai bun lapte praf ar fi bio pre in varianta 1,2 .. de la topfer(nu stiu daca am scris corect,pe cutie scrie lactana 1,lactana 2)).Din ce mi-au spus medicii si din ce am citit se pare ca se apropie cel mai bine de varianta materna.Eu il am in caa pentru orice eventualitate.(l-am luat de la farmacia Dona.
loradin
poze cu albinuta mea