Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Buna!
Am reusit sa citesc ( scrieti chiar foarte mult nu stiu cum de aveti timp de toate ) eu abia ma descurc. Sia sa parca sunt mereu pe fuga si nu am timp de nimic.
Roberta in continuare papa numai san, de cate ori vrea ea, nu i-am facut nicioadat un program, nici nu pot sa stiu care-i programul ei cate mse are? cat mananca la o masa? chiar nu imi fac probleme atat timp cat ia in greutate, e o grasunica e vioase s-ar juca tot timpul , rade la toata lume care vorbeste cu ea deci e bine.
NU va mai certati nu are rost, fiecare face cum vrea pana la urma aici doar ne expunem niste pareri, nu impunem nimanui nimic.

Intreba cineva cum e cu banii de la primarie- pai e simplu, te duci acolo cu copii dupa toate actele care le ai- buletine -tu si sot, certificat de casatorie, certificat de natere bebe, livret de familie- de prefereinta sa ai mai multe copii din fiecare. Acolo o sa te plimbi pe la mai multe " birouri" , unde o sa-ti ceara diverse copii si o sa le confrunte cu originalele, o sa ai de completat si niste cereri.Trebuie sa iei asa - trusou pt nasterea bebe ( 1, 5 mil)
- alocatie de nastere ( 2 mil)
- alocatie pt copii ( 2 mil)
- indemnizatie pt cresterea copilului ( 6 mil)

deci pentru toate astea trebuie sa depui cate un dosarel separat.... iti mai trebuie si o adeverinta de la servici in care sa reiese data la care ai intrat tu in concediul pentru cresterea copilului ( au si ei niste modelel tipizate)..si cam atat. Daca reusesti sa depui toate actele asta dintr-un singur drum - e f bine si te felicit eu m-am intors de 3 ori !!!
Banii or sa se dea dupa cam 2 luni de cand depui actele..
Bafta

Diana si Roberta ( 13 mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ditu biscuiti fara gluten am vazut si pe la Carrefour, dar mai demult acum nu stiu daca mai au. Incearca si la farmaciile Sensiblue.

Laina sunt invidioasa Vladut al meu nu vrea deloc sa se intoarca, isi ridica picioarele in aer se intoarce pe o parte dar pe burta nu vrea si pace.

Gabi si noi tot cu nan1 dar eu il aduc din Germania si ala se schimba la 4 luni. Cel de la noi se schimba la 6 luni.

Fetelor nu va mai certati atat. E clar ca fiecare are dreptul la o opinie si fiecare face cum crede mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna ziua stup.
Vad ca pe aici v-ati luat la ciondaneala pe baza diversificarii.Dati-le mamici dragi tot ce credeti voi ca este bine si bun pt bebeii vostrii.Nu trebuie sa faceti ce spun alte persoane pt ca dupa cum s-a mai spus fiecare copil este unic si are ritmul lui de crestere.I-am dat si eu ieri lapte cu cereale,l-a papat pe tot si astazi nu a vrut sa mai inghita nici o picatura,ce era sa ii fac.Are si ea zilele ei.

Ieri am fost la vaccin.Mi-a facut febra dupa,m-a naucit.A plans o gramada,era suparata pe mine ca m-a vazut ca am tinut-o eu la vaccin,este putin speriata dar cred ca o sa uite pana la urma,sper.
Mi-a plans si azinoapte,deabea am impacat-o

Azi m-am chinuit cu ea tare mult,nu a vrut sa se atinga de nimic.
Maine plecam la munte sa ne relasam la aer curat si sa ne odihnim la racoare pe Transfagarasan.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ela

reteta branzica din lapte praf bebelac

La 90 ml apa se adauga trei masuri(masura de plastic din cutie) de lapte praf.Eu fac in felul urmator:Pun apa la fiert si in acelasi timp adaug cele trei masuri.Amestec pana da in clocot.Separat pises o pastila de calciu lactic pe care o pun in ploaie peste laptic.Pun din nou pe foc si las sa mai dea o data in clocot.Veti sesiza cum se separa serul(acum nu amestecati).Pun compozitia intr-o strecuratoare si las sa se scuga.Iese cam o lingura de branzica.De ce Bebelac? Am inteles ca este mai grasut.Este foarte bun.Am luat bebelacul simplu(cutia este rosie).Ii dau asa cam vre-o 2 saptamani dupa care maresc cantitatea(maxim 200 ml apa)Am avut emotii ca nu o sa-mi iasa insa se face foarte repede.Mai tare ma omoara pisatul pastilei.(nu prea am unelte)

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Fetita mea se intoarce pe burtica si nu ma mai inteleg cu ea daca incerc sa o intorc.Face galagie si pe burtica,trage tot de pe pat,isi baga picioarele sub ea si se ridica in genunchi cu fundul in sus si cu mainile trage de cearsaf de pe pat.E amuzanta cand isi intinde picioarele perfect si sta cu fundul in sus si mainile tot in pozitia ei si incearca sa impinga si tipa ca nu ii iese miscarea,se enerveaza.

In fundulet sta daca este rezemata de ceva,singura inca nu poate,dar de tinut in brate culcat nu mai incape vorba.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna din nou....of cand ziceam ca este bine bb al meu iar papa prost,adik max 80ml la 3-4 ore...mor de ciuda dra ce m aingrijoreaza cel mai tare e ca mereu da pe afara (uneori mai mult alteori mai putin) si ca mereu dupa masa plange si chiar si in timpul mesei...am citit despre refluxul gastric si cam asa se manifesta!!!OFFFF o dam din una in alta...nu mai stiu ce sa mai cred...abia astept sa vad dak a luat in greutate la 3 luni,dar mai e pana atunci....
Va jur ca imi vine sa plkang cand vad ce fel papa si cat plange,iar cand papa bine imi vine sa dansez de bucurie...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

revin

iuliana-imi pare rau ca micuta ta a facut reactie dupa vaccin.Nu te necaji! Avantajul cel mai mare este ca ei nu sunt ranchiunosi! Si eu am tinut-o si am crezut ca ma va tine minte insa m-am inselat.Dupa 10 minute radea cu gura pana la urechi.Este adevarat ca am avut norocul ca nu mi-a facut reactie! La vaccinul de patru luni am crezut ca va plange mai tare si ca va fi suparata pe mine.De unde! Nu a plans decat ca a fost imibilizata si parca a trecut mult mai bine peste moment.Sa vedem ce facem la asta de sase luni...

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mady si Vlad a avut o perioada cand dupa fiecare masa dadea afara mai mult sau mai putin, apoi sughita de numa. Sa il tii ridicat dupa masa sa dea afara aerul bine. De cand am inceput sa ii dau suc de mere nu mai vomita sper sa il tina. Eu nu spun sa ii dai suculet, eu spun cum s-a intamplat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutareee am aterizat si noi acasa dupa 2 saptamani de bantuit prin tara respectiv mare si munte. La mare a fost destul de bine mai ales ca am mai avut in gasca un copil mic dar la munte nu prea destul de haotic.Insa programul de masa s-a respectat cu sfintenie dar nu l-a mancat pe tot de fiecare data .
7-160ml Humana
10-suc de mar +100ml Humana(am mai facut si de caise sau nectarine de morcov nu pt ca iese o zi da si una ba,si am inteles ca se constipa)
14- 160ml lapte
16- 120ml Lapte
21.30- 120ml lapte
Despre ceai sau apa NU SI NU nu vrea sub nici o forma, i-am dat intr-o nopte prin somn ca se foia si mieuna si s-a culcat la loc, era destul de cald.
Un bebelus la Costinesti aici

Mergi la inceput

Si eu ma gandesc ce o sa facem la 6 luni ca asta este la fel ca ala de la 2 luni.Si atunci a facut febra dar nu a plans,a fost cuminte si a trecut peste usor dar acum nu s-a inteles nimeni cu ea.
Ne facem noi mari.

poze

Mergi la inceput