Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
martutza spune:
Poze noi cu Victor aici
si un album cu ceva poze de la botez..cam tarziu ce-i drept...
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
loradin spune:
Cria bv-delicios piticultul tau.Am ras de m-am spart.Ce viteza are frate.Si Ana a inceput sa faca asa in cada insa mai baga si cate o pauza. Tare faza cu cascatul.Obosise nu? Sa-ti traiasca ,e adorabil!!!
Roxanici-o sa ne fie urat fara tine!!!! Cat stai? Ce sa-ti urez? Drum bun si baga somn la greu!!! 
loradin
poze cu albinuta mea
roxanici spune:
asa....deci stau pana vinerea viitoare la mama, daca rezist departe de casuta mea
. O sa am net si acolo de citit sigur o sa va citesc, de raspuns nu stiu cum o sa reusesc....
Eliana, munceam si io...pe langa sa fiu mama si sincer iti zic ca am clacat, a tb sa renunt la o parte din vol de munca ptr ca efectiv nu faceam fatza, era si nivel de stres mare, pe langa volum. Acum imi e un pic mai bine si mai muncesc inca, dar mai putin. Poate poti sa iei o pauza, prinde bine.
Rares, da, e bun de pus pe varza sau de facut racitura sau piftie, cum se zice pe la voi
...tremurici
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
loradin spune:
am uitat ,inca ceva,
Gabi78-apropos de capitolul Vigantol.Noi(printre care si eu) am postat atunci acele date despre vigantol pentru ca asa am fost sfatuita de trei medici.Acum...daca toti trei au mintit ,pacatul lor, insa am stat si am cumpatat si am ajuns la urmatoarea concluzie: pentru cei 50.000 pe luna cat costa vigantolul nu are sens sa risc.Asa ca...si acum...procedez la fel.La fiecare luna schimb sticluta.Sunt sigura ca si celelalte fete au scris tot in urma celor spuse de doctori deci...chiar nu avem nicio vina.Ideea este urmatoarea :toate venim si transmitem ceea ce ne sfatuiesc medicii.Dupa cum probabil sti "cate bordee atatea obicee".Eu una citesc ceea ce voi scrieti si aplic ce consider ca mi se pare mie ok.Cam atat! Nu te supara pe noi! Eu iti trimit multi pupicei cu speranta ca ai inteles ce am vrut sa scriu.
loradin
poze cu albinuta mea
Rebiana27 spune:
Am pus cateva poze de la cununia religioasa!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
kmi78 spune:
Rebiana, multa fericire si casa de piatra!
Roxi, in albumul de 5 luni este GhibuAdina cu Alexia; si vrem poze cu grasunelul Rareselul, parca era si el odata la fotomodele, asa avans a luat? cum asa o schimbare , ai zis tu ca mananca in jur de 800 parca, ce curioasa sunt, hai numa una!
Loradin, eu ii dau Nan si de aceea ma gandeam daca sa fac branzica din alt lapte, poate incerc tot cu Nan; de Tofer am auzit ca e bun, da titi e si mai bun!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
martutza spune:
Rebiana CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI IMPREUNA.Frumoase poze si frumoasa rochie ai avut.Luca nu are poze cu voi la nunta?
Sper ca a tort te-ai gandit si la noi, nu?![]()
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
doina.todor spune:
Am revenit
Roxanici vacanta placuta !
Martutza ii dau constant banana + portocala iar al treilea element difera : morcov, mar etc
KK e muuult mai ok adica face singur in fiecare zi una-doua ori, iar culoarea nu s-a schimbat doar mirosul pfuiiii - cand ii dau supica cu mai mult morcov atunci devine mai portocaliu.
Dezbracat pe paturica absorbanta numai supravegheat ca altfel udam toata casa![]()
pusi ca ma cheama sefu'
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
doina.todor spune:
L-am pus in scoica si se pare ca e ok asa ca revin cu o intrebare Credeti ca e mult daca ii dau 200 ml de lapte la o masa? accept orice raspuns chiar si rosii
intreb asta pentru ca vad la voi gramaje mult mai mici si problema e ca Radu ar manca si mai mult daca i-as da dar mi-e teama sa ii dau ca laptele praf nu e ca tzitzi adica lapte de mama poate sa manance cat vrea si 2l pe zi ca nu-i face rau dar lape praf... nu prea cred ca e bun asa mult.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu

de