Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mandy, spor la bucatareala..dar ce gatesti acolo???

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hilde, nimic deosebit. Am facut niste spaghete cu vinete, ciuperci, sos de rosii si mirodenii. Am mai luat separat niste vinete si dovlecei sa le fac la grill, dar nu stiu daca mai apuc in seara asta ca imediat ma duc dupa pitic la mama.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mandy, hai nu fi modesta...auzi la ea ce bunaturi face!
Da, vintele cu spaghete... cum sunt astea?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Dar RIXOS Antalya nu este hotel de 5*, ca eu asa stiu. Singurul hotel de 7* este in Dubai.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca am revenit din parc. Titi e in crize, iar io vreau sa ma mut din bucuresti. Spre deosebire de voi, mie mi-e mai usor, ca am rude in Bistritza.

Scaun de masina- inamicul nr 1!!!! Sarah nu numai ca nu e mai cooperanta, ba e din ce in ce mai rau. Pe drumuri scurte prin oras e ok, dar la drum lung e dezastru. Daca urmeaa ora de somn - de regula asa plec incat sa-i prind macar o ora de nani - e ok ana adoarme si cat doarme. Apoi...isi ia revansha!

Mandy- felicitari micului vorbaretz! El vb doar ungureste, nu? Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Hilde- turcii au un pic alt sistm de clasificare al stelelor. Dupa allor, Rixos e de 7, dar dupa cel clasic, de 5.

Gata, ca a luat Adila 2 beri si ma duc sa ma ocup de ele si d eniste fistic!

Somn usor colectiei dragi!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, pai de ce sa aibe alta clasificare daca apre aici la fel:
http://www.iturism.ro/oferta_RIXOS%20BELDIBI%205*%20-%20Antalya_2948.html

in europa nu exista hotel de 7*.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare tuturor si multumesc celor care s-au gindit la mine.
Dupa cum va imaginati, fii-mea nu prea mai are loc central acum in viata mea, asa ca tot ce se intimpla cu ea mi se pare firesc si nu mai dramatizez.
Merge la cresa de trei pe saptamina. Azi a fost a cincea zi. Dar desi acolo se simte f. bine si toata lumea a fost foarte placut mirata sa vada ca din prima zi nu a plins decit la nani-nani si ca interactioneaza f. bine cu toata lumea, emotiile ei rabufnesc noaptea. De cind o duc la gradinita, moment care a coincis si cu vestile legate de mama, se trezeste cam in fiecare noapte si plinge de nu o poti linisti cu nimic. Am avut doua nopti fara scandal, dupa care am mai avut una cu scandal, dupa care azi noaptea iar una linistita. Dar azi despartirea de ea la cresa a fost cea mai dramatica de pina acum. Plingea rau de tot cind ii spuneam ca o sa plec si cind chiar am plecat, a alergat dupa mine urlind si rosie toata la fata. Am sunat peste o ora sa intreb ce face si se calmase. Dar probabil ca iar nu va dormi la noapte.
De cresa numai de bine...Practica ceea ce se cheama verbalizarea sentimentelor si am invatat si eu sa fac asta si citeodata chiar ca ii calmeaza. Adica atunci cind frustrati ca vor ceva si nu pot avea, le spui: "stiu ca esti suparata ca vrei sa te joci cu caruciorul, dar acum trebuie sa mergem acasa si nu mai avem timp. " Si asta e. Cu timpul invata ca e ok sa ai si sentimente negative, e bine sa-ti dai seama de ele, dar situatia nu poate fi schimbata doar ca sa te inveselti tu. It's called life.

Numai bine tuturor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara...

Noi suntem mai bine....adica...nu mai avem mai nik doar ca nu mancam. Stefan s-a subtiat vizibil, de joi nu mananca mai nik dar bea tone de apa din canita lui normala. Nu prea mai vrea canitza cu cioc.
Tb sa lamuresc o eroare. Stefan nu a facut kk apa chioara decat odata...ieri pe la 16.00 dupa care a mai facut unul moale pe la 21.00 si atat. Dimineatza mi-a mai tras unul la litza...asa...semimoale si pana acuma...doar pipi.
Azi a papat asa: o jumatate de covrig, ceva stiksuri, 2 banane si pe seara i-am facut o supa ( morcov,o ceapa, piept de pui, orez, sare, ulei de masline si patrunjel verde) si a papat catevalingurite...mai mult zeama. La culcare imi cerea saracutul..."apte,apte" dar...inca nu ii dau ca nu vreau sa il stric. Aaaasi uitasem ca azi bunicutza mea draga si scumpa i-a administrat si un iaurtel cu fructe (ceea ce nu era in meniu) dar...ea stia ca la ora 17-18 manca iaurt...asa ca...i l-a dat. Slava domnului ca nu a patit nik.
El e vioi...si sper sa inceapa usurel sa pape. Il mai tin si maine pe regim si daca pana maine seara e ok...pot incepe sa ii dau laptic...si poate poimaine un piureut cu carnitza, supica...si cam atat. Incetisor ne ingrasam noi la loc.
Abia ieri mi-a zis sor'mea ca...miercuri seara pana joi a vomat in jet de 7 ori...de i-a facut cumnatul meu metocopramid injectabil...ca nu se mai putea.
Oricum...nu a fost enterocolita clasica...ci un virus pacatos care i-a pus pe toti sa vb cu WC-ul inclusiv prietenii veniti in vizita la sor'mea.

In rest...nik nou sub soare...abia astept concediul...asa ca pe 8 plecam la mare pt 2 saptamani.

VA poop si sanatate multa copilasilor bolnaviori.

Aaaaa era sa uit::

Camelia sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi Sper ca sunteti ok...si ca veti sarbatori pe cinste...maine...adica azi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata.

CAMELIA LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI IUBITA, SA AI TOT CE-TI DORESTI IN VIATA !!!

TANIAAAAAAAAA numai dai niciun semn??? ce-ti fac baietii?? eu una iti spun ca sper din tot sufletul sa fie bb mic exact ce-ti doresti tu. (baiat, na)

GABITACO frumos asezate pozele. mi-a placut f mult. si Mateea chiar ca a mai crescut.

MIHAELUTAT se vede ca v-ati distrat in vacanta. sa va fie de bine.

HILDE de unde l-ai luat pe zombi?? ca vreau si eu...poate se sperie vladu' de el.
next time sa iei aparatul cu tine.

FELI ti-am vazut si tie mica chitaitoare in piscinuta...si mi-am dat seama instantaneu ca puteam sa-i iau si eu lui vlad pt la tara... ar fi fost o super balaceala pe el.

MANDY de-ai sti tu ce emotii ma curpind cand ma tooot intreaba unii altii cat mai am...si-mi dau seama ca scad saptamanile una dupa alta.
mi-e o frica de numai pot. dar sunt si nerabdatoare, recunosc.
ce bine ca Kristi vb...al meu...ciu-ciu

nu bagi tu reteta aia de ce papa faceai acolo??? spaghete cu vinete...

BIC m-ai emotionat cu masajul tau. sincer.
te si sunt alaturi de tine.

DORDIA of of of of...saracutu Stefanel. bine ca poate sta in picioare...vlad a vomitat de 2-3 ori si nu a mancat mai nimic vreo 2 zile si cand vroia in picioare ii tremurau "casmalele".
si sa se faca repede repede bine.

Vlad nu mananca la tara!!! nu vrea din castron, din farfurie...ieri l-a tinut mama in brate langa aragaz si direct din cratita i-a dat sa manance. si cica a mancat..o gramada!! un ardei umplut, cam un polonic de ciorbita, o bucata maricica de paine is niste ficatel.
asta pt ca mai toata ziulica nu a vrut mai nimic. adica a papat laptic, suculet, fructe...grisine, chestii de astea.
il tine in funduletul gol...si ii place de numai poate.

inca ceva, am nevoie de ajutor: l-am certat de cateva ori pe Vladu' ca a facut pipi prin casa. m-am zburlit binisor la el, am vb cu ton destul de dur. si i-am zis ca-s suparata pe el, sa numia vb cu mine...bla bla bla. rezultatul??? cand face pipi si este fara pampers arata locul si incepe sa planga, daca ma vede pe mine pe wc ma trage de mana de acolo...asa i-a facut si lui mama ieri.
ACUMA EU CE FAC??? nu m-am gandit niciun pic ca astea vor fi consecintele.

aseara am stat cu comprese cu apa rece pe labele picioarelor. credeam ca-mi va plesni pielea atata erau de umflate. si ma dureau de nu puteam indoi talpa. niste arsuri dar si dureri inauntru pe undeva.
si-mi sunt si amortite, iar cand merg imi face carnea ca la piftie. asa se vede.
m-am trezit cu ele cat de cat binisor si acum iara au luat proportii

ma duc sa-mi fac dus si sa ies si eu azi din casa.

Joy 32+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Hilde scutecele de apa si-au meritat toti banii. Miri merci de pot. Eu nu am putut sa il las pe Titi fara scutec ca daca am plecat cu diarie care a tinut tot concediul era extrem de riscant sa il bag in piscina cu fundul gol. Deci scutecele s-au dovedit indispensabile pentru noi. Daca nu face kk in ele, se pot scoate, spala putin si se usuca si se pot refolosi. Daca face pipi nu prea ramane in scutec ca na, e facut sa nu retina apa, asa ca mai iese si nu se umfla. Eu le-am luat de la Sensiblu, un pachet de 10=40 Ron.Marimea a fost L=peste 12 kg. parca.
In ceea ce priveste hotelul a fost absolut demential. A meritat fiecare euro pe care l-am dat. Oficial este catalogat de 5 stele, oricum am inteles ca in Belek sunt toate hotelurile clasificate la 5 stele, dar umbla vorba, ca ar avea mai multe servicii si de aia se spune ca are 7. Eu una am fost absolut incantata, indiferent cate stele zic astia ca are. Noi in Turcia am mai fost dar in Bodrum, nu in Belek. Zona asta, adica Belek, este insa mult mai misto decat ce am mai vazut eu in Turcia. Este extrem de multa verdeata, care tine racoare, ziua la 13 nu au fost mai mult de 33-34 de grade. Soarele nu arde, eu cel putin nu am folosit nici o crema de protectie si nu m-am ars.Ce sa mai, merita toti banii. Piscina intr-adevar este superba, este foarte mare, si nu era deloc aglomarata, desi hotelul era plin.
Singurul lucru care nu prea mi-a placut era numarul mare de rusi pe metru patrat... cam 90% din turisti erau rusi, si devenise foarte agasant ca toata lumea sa ni se adreseze intai in rusa si abia cand vedeau ca nu pricepem nimic sa incerce in engleza.
Hai ca m-am lungit ca o zi de post.
Fug la treaba
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput