Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am uitat;Camelia La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi. Sper ca sunteti bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, nu prea e in regula cu umflatul mainilor / picioarelor, nu ma pricep si nu vreau sa te sperii dar imi suna a preeclampsie. Medicul tau ce zice, ai facut analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutam si noi Colectia de acasa ... in sfarsit!

Dragele mele va multumesc din tot sufletul meu pentru ca ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut! Telefoanele voastre m-au emotionat tareee mult si m-au imbarbatat !
Lui Joy ii multumesc pentru vizita si pentru telefoane!!

O sa revin mai tarziu cu povesti despre noi! Suntem binisor, doar ca tusim si mucim la greu!

Va multumesc si pentru urarile de LMA!

Ilenutza, felicitari! Sa-ti traiasca baietii sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii !
Tie iti doresc refacere rapida si laptic din belsug!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.

Aseara l-am adus acasa pe Kriszti de la mama fornaind, iar azi dimi avea nasul infundat saracu' , abia respira. Chiar mi s-a parut ca are febra.Nu am apucat sa i-o iau ca s-a trezit chiar inainte sa plec la job. E clar ca a reusit sa raceasca.Da' nu ma mir...ca de la 40 grade afara la noi s-a ajuns la 18.

Reteta de spaghete ...nu e o reteta, am folosit ce am avut acasa. Adica am taiat o vanata in felii si apoi in cubulete-cu coaja cu tot, am pus o ceapa la calit in ulei, am pus vinetele si un pic de apa, mai incolo am bagat si ciupercile si mai la urma sosul de rosii si mirodeniile. Simplu si rapid.Si bun. Ca noua ne plac vinetele f tare.

Camelia, iti dorim si noi La Multi Ani! si numai bucurii in viata.
Am citit ca Daria este bolnavioara, dar pentru ca nu am apucat sa citesc ce ati scris cat timp am fost in co nu stiu ce a patit saracuta. Imi spune si mie cineva?
Vroiam sa va mai intreb si de contul comun de poze...pana la urma unde este acum si cum se intra,dat-mi si mie un PM, ca am ramas in urma cu toate.Mersi frumos.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Eu am pus supa pe foc. Fac si spanac cu pulpe si ardei umplut. E racoare afara, am inghetat de frig....noaptea au fost 10 grade.
Am dormit toti tunnn.
La 12 merg sa-mi fac ecocardiografie ca tot aman si acum gata...merg!

Miha
, ma bucur ca v-ati simtit bine si conditiile au fost pe masura. Sigur am sa-i cumpar la steff chiloti huggies.
joy, sa-ti faci analizele ca nu e bine cu umflatul asta de maini si picioare.
Pe Zombi l-am primit din fericire din germania si nu stiu d eunde a fost cumparat.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

La multi ani, Camelia!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Lasa ca o sa treceti cu bine si peste episodul cu raceala
Te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cami, bine ati revenit acasa!
LA MULTI ANI CAMELIA!

Mandy, m-ai lamurit acum cu spaghetele. Pupam pe Kriszti sa se faca bine

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joy04
inca ceva, am nevoie de ajutor: l-am certat de cateva ori pe Vladu' ca a facut pipi prin casa. m-am zburlit binisor la el, am vb cu ton destul de dur. si i-am zis ca-s suparata pe el, sa numia vb cu mine...bla bla bla. rezultatul??? cand face pipi si este fara pampers arata locul si incepe sa planga, daca ma vede pe mine pe wc ma trage de mana de acolo...asa i-a facut si lui mama ieri.
ACUMA EU CE FAC??? nu m-am gandit niciun pic ca astea vor fi consecintele.

Joy, eu cred ca ai putea sa dregi situatia aratandu-i ceva pozitiv inloc. Adica el s-a speriat de f. ca a facut pipi, nu mai stie ce sa faca, poate il scoti in dilema daca ii arati si ii explici cum e bine sa faca. Sa-l lauzi de progrese, sa va distrati... In nici un caz sa-l invinovatesti pentru esecuri...

Altfel, si Cristi a devenit ff sensibil la aspectul mancarii, e curios ce e prin oale, ar gusta direct din ele... Ii mai dau in lingura sa puna cate un degetel sa guste . Asa i se deschide pofta si apoi papa...

Dordia, sanatate multa lui Stefan, lasa ca va papa el cand va simti ca-i cade bine. E ff bine ca se hidrateaza. Si ca tu esti asa de curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Hello!

Am intrat sa va anunt ca la Tg=-Mures sunt 15 grade. Mor de frig suntem cu geci si pulovere pe noi.

La multi ani Camelia! Multasanatate si cat mai multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MANDY pozele s-au transferat de la YAHOO la PHOTOBUCHET, cu acelasi user si aceeasi parola.

doar ca numai este loc acolo de pus poze. eu una, nu am reusit sa pun nicio poza.
vb fetele sa faca un alt cont, in care sa punem pozele de la intalniri, ceva de genul intalnire_nov_dec_2005. dar nu stiu daca s-a concretizat.

MARIA_ALEXIA imi pare taaaare rau ca m-am ratoit la el. asa l-am mai dojenit si ii explicam frumos si ii aratam, doar ca atunci ma scosese din papuci ca am stat pe jos in 4 labe prin toata sufrageria dupa el sa dfaca pipi si sa-l prind cu olita ca sa inteleaga si cand colo el a fugit in dormitor si pana sa ma ridic eu sa ma duc dupa el, deja-i daduse drumu.

cu picioarele umflate..ce naiba sa zic. nu ma umflu mereu. eu cred ca are legatura cu vremea mai mult cu umiditatea si presiunea atmosferica.
chestia e ca m-am dus sa-mi caut de incaltat (ca am coborat in papuci) si ca sa-mi intre piciorul trebuie sa-mi iau papuci care imi sunt mult prea mari la lungime...

hai ca numai am mult nici eu. sunt curioasa cine naste mai repede, eu sau Tania .

HILDE ce analize sa-mi fac???

aaa...si inca ceva cu umflatul. am facut sumarul de urina si mi-a ioesit ceva bacterii pe acolo, dar idiotii astia nu lucrau si urocultura asa ca nu stiu ce am.
si abia ieri am terminat antibioticul pt E.Coli, asa ca mai astept vreo 10 zile (sau mai mult?) si sa fac si o urocultura.

ma duc sa-mi fac dovlecei cu usturoi.

Joy 32+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput