Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu pozele din contul comun eu am ramas asa (sper sa nu ma insel):
- ce era pe yahoo a fost transferat pe photobucket, cu acelasi user-name si parola. Acolo e deja full contul, altele nu mai putem adauga.
- exista cont comun si pe gmail (username = novdec2005, aceeasi parola). si exista album comun pe picasa (http://picasaweb.google.com/), acelasi login. Deja sunt doua albume acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, uite aici un subiect despre picioare umflate in sarcina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80165&whichpage=1&SearchTerms=Preeclamsia

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia, iti doresc multi ani fericiti alaturi de Dariuca cea vorbareata, sa aveti parte de noroc, impliniri si bucurie!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna,copii

Intru rapid sa-mi vars off-ul:AM RAMAS FARA BONA!
Dintr-o data nu a mai venit,nici nu mai raspunde,nu stie nici dracu'unde e...poate au prins-o racketii si-au bagat-o-n sac...hihhiii...

Morala e ca:VREAU BONA!
Ajutati-ma plzz cu un sfat,de unde sa-ncep.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna ziua la toata lumea!

Ohh! Nici nu stiu cu ce sa incep!

Am fost mustruluita! Ca nu mai dau pe forum!
Ei bine, iata/ma sa va mai dau niste vesti! Ca prea activa nu cred ca voi reusi sa devin vreodata!
Suntem ff bine! Aron creste, e cuminte...ma rog, exceptie facand istericalele pt. mama, ca doar ea i le asculta.
Am fost la mare, la urma atasez likul cu pozele! A fost super! S/a simtit bine! Si el si noi! Adica sotul meu mai bine decat mine!

Ne inmultim si noi fetelor! Vine "barza" cu o fetita, asa speram noi!
Am doar 12 saptamani si trag nadejde ca am scapat de ce a fost mai greu.

Atat de rau m/am simtit ca nici nu credeam ca se poate si asa. N/am putere nici acum dar parca m/a mai lasat raul. M/am si ingrasat deja pentru ca am bagat tot timpul ceva in gura poate poate imi va fi mai bine.

Ei bine...restul sunt bune toate. Copii mei au un tata super asa ca chiar nu am motive sa ma plang. Sunt norocoasa in aceasta privinta. Ne mai gandim noi ca nu vom incapea in 2 camere de bloc, dar oamenii buni incap si in loc mic, asa ca...va fi bine!

Voi? Sper ca sunteti ok toate! Fericite, sanatoase si puternice! Copilasii la fel? Proaspetele mamici sau cele in devenire sper ca sunt si ele ok. Nasteri usoare? Ahh! Am niste emotii mai ceva ca si cu Aron , dar trebuie sa trec si peste asta cumva.

Camelia, LA MULTI ANI si de la mine! Sa fi fericita, foarte iubita si implinita! Iti doresc numai zile senine si multa sanatate!

Va pup pe toate, nu stiu ce sa zic...cu activitatea asta a mea pe forum stau foarte prost. Nici nu stiu daca voi putea remedia pentru ca daca sunt acasa fac ceva, daca sunt plecata (si weekendurile de ex suntem tot timpul pe la munte...) nu am net. Ei, sunt puturoasa ce mai?

HAi ca va las! INcerc sa trag un pui de somn! Ca asa bleaga sunt! Eu tot dau vina pe hormoni si sper sa fie adevarat.

In curand sper sa va dau un link de site de/al meu care acuma se face. Sper sa nu dureze o vesnicie!

Va pup pe toate! Numai bine!

Daca vreti sa ma intrebati ceva va raspund cu mare placere, asa sunt de habauca ca nici nu mai stiu ce sa va povestesc!

http://www.flickr.com/photos/aroncristian/

semnatura nu mai stiu cum se face??? :(
dar semneaza ionikka , Aron si o samburica! mica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ionikka, bun revenit pe la noi si cu vesti bune si mari!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Sa ai grija de tine!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

IONIKKA pai mai aveai putin si intrai sa ne spui c aai nascut!!!!

felicitari, sarcina super usoara macar de acum in colo, nastere si mai usoara si sa dea Domnu' sa fie fetitza daca asta va doriti.

MARIA_ALEXIA bine ca m-ai lamurit si pe mine cu pozele . asa poate pun si eu pozele de la intalnire.

SILVIA ce veste nasoala. dar totusi esti pusa pe glume...nu am idee sa te ajut.

HILDE multam de link. mie mi-au iesit urme fine de albumina la alanize, poate le mai repet peste vreo 2 saptamani.
nu cred ca este preeclampsie, ca de altfel si dr mea m-a vaazut si este fff atenta la edemele mele.

Joy 32+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ionikka,va pup pe toti,ce dor imi e de voi ,am vazut pozele ,Aron e scump si ce mare s-a facut de cand nu l-am vazut ,sprer sa ne intalnim cat mai curand.

pt semnatura mergi in stanga la PROFIL PERSONAL ,te loghezi faci modificarea la semnatura si trimiti.

Sarcina usoara !

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ohooo... noua...Ionikka sarcina usoara, bb sanatos si cat mai putine kg

Cami sa fii sanatoasa, sa iti cresti copilul mare si sa fii fericita alaturi de toti cei din familie!!!!! La multi ani!

Silvia n-ai reusit sa vb de cresa?

Noi suntem bine, mai putin eu care-s iar nitel ametita..ma duc sa ma bag in pat poate apuc un nani mic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello natiune!

Dupa niste ardei copti si o salata de vinete cu ceapa bag si io o postare pana se scoala bufnitza.

Camelia - LA MUUUULTI ANI, LEUTZA DRAGA!!!!! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa, vesela si norocoasa!!!
Ma bucur ca ati ajuns acasa si ca Dariuca scumpa e mai bine!

Vecina- am bad news - o duc pe Sarah la mama, ca am de facut curatenie mare si un studiu d epiata comparativ la aparatele de Ac in Carrefour. Asa ca ne vedem domani.

Ionikka- io ti-am mai urat, dar iti zic si aici sa ai o sarcina plina de bucurii si oncretizata cu o fetitza frumoasa, desteapta si cuminte!

Silvia- tinem pumnii sa gasesti o bona buna. Ai inceput cu sunat la agentii?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput