Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 23
Mihaelutat spune:
Vecina te rog sa te uiti si pentru mine de un AC asa cum am discutat ieri. Si sa intrebi si de livrare si montare. Si daca tot te duci profit de tine si te rog sa imi iei si mie inca o canuta cu pai, cum mi-ai mai luat. Multumiri infinite si anticipate.
Ionika felicitari, sa ai o sarcina usoara si o fetita frumosa si desteapta.
Mihaela
album dn Titi
crissy77 spune:
Cine doreste aer curat si rece, 20 grade, sa zica ca eu trimit. Ma termina schimbarile astea bruste de temperatura
.
Cami, la multi ani cu bucurii, fericire si impliniri.
ionikka, asta da veste! Sarcina usoara si bb sa fie ce va doriti. Daca iti faci timp, ce-ar fi sa ne povestesti despre Aron?
Joy, nici mie nu-mi suna bine umflaturile astea. Cu tensiunea cum stai?
Silvia, urata veste. Intreaba prietenii.
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Cristina & Elise-Stefania
Noki_Lara spune:
Mda...am treaba garla si trebuie sa plec, deci copilul doarme de aproape 3 ore!

CristnaNegara, sunt habauka rau..am tot vrut sa te felcit pentru job-ulcastigat! Sa-l amortizezu cu placere si daruire!
De Elise..nu ne mai pove cate ceva? Cam sraca la povesti!![]()
Vecina- am uitat sa-t zic la telefon. Ieri a plouat cu vesti despre ravidutze...Si Teodora din parc e gravi.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Silvia, bafta la cautat bona!
Si mie mi-ar trebui dar c esa fac...mai sau un acasa din nov dar fara plata
ca n-am cu cine sa-l las pe stefan.
Si la noi e racoare, adie vantul...acum ma pun la facut ardei umpluti! Mai vreau sa frec chiuvetele, vana si suportul de vase + 1 geam de sters.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Noki_Lara spune:
Hilde, io ce s amai zic, ca am de smotruit TOATA casa dupace duc copilul la mama. Asta dupa ce dau o raita i Carrefour dupa AC-uri.
Si veste mare - mi-am comandat Ac de 9000 de btu in dormitor! 
Mai ramane de luat ala din sufragerie, de 12000. Maaare problema!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Noki, super ca va luati 2 aparate
...noi avem numai unul in casa de 12 btu pus intr-un loc neutru adica holul mic
.
Stef se uita mult la Baby Einstein pe dvd-ul lui...e de rau, e de bine...nu stiu dar ii place, baby mozart, baby noah.
Pe mine m-a apucat curatenia, mai rau, nu suport nimic murdar...cu praf, necuratat, zici ca m-am ticnit.
Auziti am o probelma...imi vine sa merg la socrela la tara si sa fac curat in camerele ei neaerisite.....apai, asta e, nu mi-e rusine. Ea e batrana saraca si o dor picioarele...dar sunt io in putere frate..... Ei nu cred ca i-ar place sa ma ofer la smotru, asa sunt obisnuiti ei la tra. tin camerele alea inchise...si pun mortii in ele, scuze dar asta e adevarul, numai cand moare cineva il baga acolo. Ma enerveaza ca nu tine geamurile la strada deschide....geamurile sunt murdare...ufffff...ce de curat as aface...cu sculele mele evident, n-as pretinde nimic de la ea.As duce multe chestii sa le bag in masina. Ce ziceti, sunt ticnita?
Dar ea e o femeie dificila si cine stie ce ar intelege prin gestul meu
asa ca raman eu doar cu ideile mele
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
catutza spune:
Buna!
Camy , LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, sa-ti traiasca fetita scumpa si sa se refaca repede, 
Ionika , sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos si te asteptam mai des pe la noi. (mi-a parut bine ca ne-am cunoscut personal, cum a fost la nunta?)
Hildegard , hmmmm, i-ti spun ceva, sper sa nu te superi. De ce vb tu asa de soacra ta? E si ea batrana si poate nu mai are putere s-au chf sa faca. Acum nu multa vreme tu cu degetelele tale ai scris ca nu ai mai spalat geamurile dinainte de a naste. Parerea mea e ca daca vrei cava faci!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Hildegard spune:
Catutza, nu ma intelege gresit.
cui sa-i fac curatenie? Ei? Pai ea s-ar simti jignita...de cand o stiu asa are acasa. eu zic ca nu exagerez cu nimic ca zic asa. Ce e murdar e murdar, nu? Dar ei acolo vad curat. De ceea la sotul meu nu-i place sa stam acolo....si nici mie. Data trecuta m-am oferit sa spal pe jos si s-a ofticat, ca cica e curat si ea a spalat.Am cumparat niste pahare sa bem din ele...si le-a pun in camera in spate. Si cand am mai venit mi-a dat sa beau si...nu vreau sa zic...eu le-am cuparata sa bem din ele....si s-a suparat pe mine ca de ce vreau s abeau suc din ele, cu toate ca erau pahare extrem de simplu...si cu cestile de cafea la fel am patit.
Ma rog, nu vreau sa intru in amanunte..si sa zicem ca lasam geamurile la o parte, na ..e vorba si de interior...vitrine, asternuturi, etc.
Pai de ce vorbesc asa de ea?....pai nu cred ca sunt singura cu soacra la tara. Nu? Si cele care stiu de asta ma inteleg, asa-i fetelor? Asa e conceptia acolo...in camerele din spate nu intram niciodata numai la nunta si mort.![]()
Sa mai adaug: unii la tara nu stiu sa-si intretina obiectele si spun ca-s saraci...si considera ca tu care ai totul pus la punct esti bogata. Si ei au dar lucruri neintretinute. La ei este frumos numai ce este nou! Poti fi sarac si curat, parerea mea!
Sunt o fata crescuta la tara si stiu ce inseamna sa-ti realizezi tu cu manutele tale ceva.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Eu la Stefan i-am schimbat tetinele:din latex in silicon. Le-a acceptat foarte usor pe cele noi. Pana acum n-am putu face operatiunea asta
ca n-a vrut nici in ruptul capului, ca alea erau mai moi.Acum am pentru inceput, ca asta am gasit la farmacie aici la noi, baby nova silicon cu ventil.
Voi ce tetine folositi, ce marimi, ce feluri????
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
crissy77 spune:
roxi, cum mai e Alexia? Referitor la intrebarea cu pictatul pe perete: mazgalelile sunt undeva sub nivelul clantei, deci nu foarte sus pe perete. Ea isi deschide usile de pe la 1 an si o luna.
Hilde, habar nu am ce tetine folosesc. Sunt din silicon, nr.2, cred ca de la babynova stau stony angel, cam astea se gasesc pe la noi. Despre curatenie si soacra nu stiu ce sfat sa-ti dau. Daca ei i se pare ca e curat si o deranjeaza cand o ajuti atunci eu zic mai bine sa o lasi asa cum e. Si mie imi place sa fie curat dar recunosc ca nu ma mai stresez cum o faceam inainte, ca doar de asta m-am imbolnavit si mi s-a albit parul in cap
.
Noki,
pentru felicitari. De scris nu prea scriu pentru ca-s o scroafa, recunosc, mi-e lene de mor. De cand am terminat-o cu examenele incerc sa-mi revin, inca ma simt obosita. Citesc tot ce se scrie si daca pot sa ajut cu vreun sfat scriu daca nu... tac.
Despre Elise nu am ce sa spun mare lucru. Doar ca am fentat si de data asta varsatul de vant. E a doua oara. Indata o sa plecam cu ea la mare si ma apuca groaza ca stiu ce avem de tras ca ea nu sta intr-un loc nici 2 minute. Am emotii mari, mai ales in privinta mancarii si a tzantzarilor. Progrese prea mari nu face, nu leaga inca 2 cuvinte iar vocabularul ei e destul de limitat. A evoluat de la ACHI (care insemna: alo, apa, lapte, ochi, lucky - catelul) la APA si APTE, restul cuvintelor tot achi au ramas; de la bicu la bibicu (bunicul); namne-namne inseamna Doamne-Doamne iar acum ma chinui sa descopar ce inseamna MIMIU
. Recunoaste unele taste (de la http://www.fisher-price.com/us/fun/games/abczoo/default.asp unde apasa o tasta si ii apare un animal) stie unde sa apase ca sa apara ursul, elefantul, maimuta, leul si camila. In rest... e innebunita sa iasa afara, nici bine nu se trezesta ca-mi si aduce sandalutzele sub nas
. Ii place foarte mult in gradina, mai ales de cand tati i-a amenajat o mini-plaja cu nisip si piscina.
Aaa, si e plina de bube de la piscaturile de tantari. Ne-a scapat mixtura mentolata. Ii trec foarte greu bubele, si se scarpina pana ii da sangele
.
Acum la noi ploua de 2 zile. Si nu mai are rabdare sa stea in casa. Cum va mai jucati voi cu copiii prin casa? Ca eu sunt in pana de inspiratie.
Cristina & Elise-Stefania