Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 24
Hildegard spune:
Pai in ritmul asta de scris dam faliment
.....dar eu va spun
NOAPTE BUNA!
la toata lumea
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
CristinaN, Elise e mai desteapta decat mine! ![]()
Si Cristi stie de mult jocul cu ABC Zoo, numai ca eu ii puneam intotdeauna varianta "infant" si l-am invatat sa apese pe space ca sa luam animalele la rand. De faza cu "M" pentru monkey nu stiam ![]()
Merci pentru revelatie
.
Silvia, Ionikka, welcome back! 
Pozele voastre, Ionikka, sunt pur si simplu exemplare si superbe!
Felicitari pentru sarcina, sa fie cat ami usoara de-acum incolo si sa va bucurati de o fetita asa cum va doriti!
xandra28 spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat: vreau sa dau o comanda pt la redoute pt hainute de copilas, si nu stiu ce masura sa-i iau lui vladut: 94 sau 102?
eu i-as lua 94, dar la kilele noastre (15-16) cred totusi ca sunt cam mici, desi la inaltime i-ar fi bune.
ce-mi recomandati?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
camelia_daniela spune:
Fetelor sunteti de milioane toate!!!!!!!!!!! Chiar v-am simtit alaturi de mine, si cu toate ca m-am emotionat pana la lacrimi , m-au ajutat telefoanele, sma-rile si gandurile voastre! Un
dulceeee tuturor si sanatate infinita!
Va multumesc tuturor si pentru urarile de LMA!!!
Lavi si Mada 

LA MULTI ANI ! (retroactiv
)
Simina, felicitari pentru permis!
Se pare ca acea convulsie a fost pe fond de febra mare si EEG -ul este ok! Am ajuns la prof. Sanda Magureanu si mi-a zis ca este ok, EEg-ul e bun, CT-ul la fel si nu e cazul sa luam diazepam tratament (o agita fff tare!). O sa trebuiasca sa avem in casa pentru cazuri de extrema urgenta desitin supozitor. Sper sa nu fie cazul!!!
Ripley, imi place camera fetelor!
Si masina sa o stapanaiti sanatosi !
Ma bucur ca sunteti bine!
Despre noi va voi povesti mai pe larg maine ... sper! Amu suntem racite amandoua, parca eu mai rau ! Sper sa nu o imbolnavesc si pe ea!
Noapte buna si "vorbim" maine!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
camelia, scuze ca m-am trezit la spartul targului, un la multi ani cu pupici si de la mine!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
roxisialexia spune:
camelia iti doresc sa fii sanatoasa sa ai parte de mult noroc, dragoste si fericire.fiecare an ce trece sa iti aduca ceea ce tu iti doresti...

.La multi ani!
catalina ti-am raspuns pe YM, ai primt raspusnul?
cris N, greu de raspuns la intrebarea ta...la noi in Bucuresti azi e prima zi de racoare dupa n saptamani de canicula.....nu stiu decat nisip, tobogan, banci si alergat.Eu zic ca ii poti muta piscina in casa si ca element de inlocuire pentru nisip foloseste orez.Alte idee este plastelina, ca tot am vazut ca are veleitati de artista
, construiti ceva..papusele sau orice altceva...zic si yo..acum nu stiu cat sunt de inspirata???
noki...mi-a fost dor de voi..![]()
pentru fetele nazdravane, mai am ras la filmuletul cu fii-ta asa ti-a facut tot timpul? Apoi vad eu ca pe timp ce trece sarah se face si mai habauca, nici gand sa mai stea locului.
la capitolul asta noi am mai evoluat, cred ca mama are un mare cuvant de spus..nu stiu ce i-a facut insa e mult mai cooperanta![]()
Mama ce de bunatati ai gatit!!!
ionikka felicitari! sa ai parte de o sarcina usoara pana la termen si o bebelina sanatoasa si frumoasa.Am vizionat pozele cu aron...superrrr realizate!
silvia imi pare rau de patanie, ai verificcat prin casa nu ti-a disparut nimk...sau poate a patit ceva femeia, s-a facut nevazuta asa tam -nesam? Daca aflu ceva in scurt timp despre cineva disponibil iti spun, incearca sa apelezi si la agentii.Anda iti poate da mai multe detalii.Succes!
gabi foarte frumos ai facut albumul de foto.Se vede ca v-ati simtit bine si tu arati foarte bine.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
Alexia si-a dat drumul bine de tot la vorbire, ma uimeste zilnic ..repeta ce spun, stie sa foloseasca cuvintele...e superr!!
Stomatita cred ca este spre vindecare insa nu stiu cum ii arata gatul, cum azi nu am avut timp sa ajung la doctor se va amana pentru joi.De manacat e mult mai bine, poate sa inghita si are si pofta de mancare.
gandacel, ce fac copilasii? zambareata mica ce mai face, a inceput diversificare/?
pentru toti trei.poate o sa reusim sa ne vedem in week acesta, nu promit nimik pentru ca nu avem masina insa imi doresc foarte mult sa ies in herastrau si sa ne vedem.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Cuscra Xandra, nu te mai coi atata - 94 este pentru acuma, dar gandeste-te ca hainele pe care lecomanzi, de toamna fiind, trebuie sa-i vina pana in primavara viitoare, deci 5-6 luni bune.Deci baga 102 cu incredere!
CristinaNegara- ce ma bucur ca ai mai povestit de Elise! Mare figura este ea cu tastele si animalutzele ei!
Gaca pe ziua de azi...fug la dus si nani!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pischi2003 spune:
LA MUUUULTI ANI!!!!! Cami, sa fii sanatoasa ca sa poti avea in continuare grija de tine si de familie. Si fa-te iute-iute bine.
Ionikka, sa fii sanatoasa si sa nasti un bebe sanatos.
Hilde, te cred ca tu, cu energia si "materialele" tale, ai face luna casa socrelei, dar decat s-o superi, mai bine lasa treaba asa cum e.
Alex nu a mai facut febra, dar de azi dupa-amiaza o incearca o tuse tare urata, din plamani direct. O s-o vada maine pediatra, dar tare ma tem ca tot la antibiotic ajungem.
Sper sa nu se auda nimic nasol la plamani. Azi a fost si vreme urata, cu ploaie in Iasi. Bona mi-a zis ca erau pe afara cand a inceput ploaia si ca au stat intr-un magazin de ploaie. Faza e ca tusea am auzit-o muuult dupa ce a plecat bona. O cercetez maine dimineata daca a plouat-o pe Alex, ce, cum....
Nici nu vreau sa acuz pe nedrept, dar sa ma lamuresc si eu.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Noki_Lara spune:
Hai ca vad ca ai postat, Roxi...ce ma bucur ca e mai bine Lexi! Slava cerului! Acuma cred ca o sa-ti pape urechile, dupa cura de slabire fortata pe care a facut-o.
Dap...Sarah e pe zi ce trece mai habauka. Nici gand de linistire.
Io deja ma gandesc sa-mirezerv loc la Spitalul 9, dar pana atunci am inceput o cura de magnezi, ca e cazul...
Gandacica nu prea mai are timp de forum...poate ne vedem cu toatele in week-end in Herastrau, dar duminica, pentru ca sambata ea e bussy.
Amu chiar ca am fugit. Pup colectia!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!