Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Heloooou.... va mai amintiti de noi?
Iaca am sosit si noi acasa... sanatosi si plini de viata. Concediul a fost minunat, Mateea un copil exemplar. se vede ca a mai crescut .
Imi pare rau de puiutii bolnaviori. Le dorim multa sanatate....

Ile sa-ti traiasca familionul cel numeros si sa aveti parte numai de bucurii si sanatate.

Si cateva poze din vacanta noastra....

www.onetruemedia.com/shared?p=344ef21e0a32ae64a82820&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Litoral 2007

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miha, am vizionat pozele!Ai un fecior pe cinste.
Spune-mi te rog sunt eficienti chilotii huggies?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, ce avalansa de poze! Super mi-a placut si sarah lipaind pe plaja, si Stef cu Zombi, si Miha cu Titi razaret (btw, ce piscina sper!), si Mateea, soricelul cel dragut...
Mai sunt, am scapat ceva?

Pischi nu mai, si noua ne-a recomandat Tantum. E bine Alex, da?

Catutza si eu am pus ochii pe acea trici si cred ca o iau ca pare beton, e mai solida decat ce se gaseste pe piata ro. Iar pretul iar e ok, in Buc ai lua-o cu 100 euro.
Insa cumpara doar daca Biancai ii place in mod deosebit. Ilincai i-a cam trecut de trici. Cand si cand se mai urca pe ea.

Maria_alexia si voi ati facut treaba buna cu aea trici. Sa va folositi de ea sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Feli , voi ce model de trici aveti? Daca aveti, de ce vrei sa-i mai iei si pe cea de pe LR?

Daca ar fi dupa mine, nu i-as lua deloc. Numai aia nu o mai caram pe scari 4 etaje. Nu avem nici balcon, jos nu am unde sa o las ca nu incape in portbagajul masini...offf ce ma fac eu?!?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Unde sunteti?????

io-s solo pe aci?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza pai in cazul asta ti-ai raspuns sngura la intrebare.
Eu ii iau alta numai in cazul (destul de probabil) in care actuala tricicleta se va rupe. Dar poate ca va tine anul asta..
A noastra e Froggy luata de pe un site "reclama"

Fetelor care v-ati plimbat, ce parere aveti de modul in care s-au comportat copiii vostri in masina, anul acesta? Ilinca a fost mult mai cooperanta si intelegatoare. Mai manca un sticks, mai desena, mai scoatea picioarele papusii si mi le dadea sa le un la loc, mai dezlipea o eticheta... Insa statea la locul ei, iar eu chiar am putut sa stau (mai mereu) in fata cu tati

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Si stefan e cuminte in masina. Numai cand ii vine sa faca kk, asa cum am patit-o s-a cerut sus. Nu ii este rau in masina, se uita singurel la desne pe dvd si iaca trece timpul. cum zice Felicia, mai papa un stiks, rontaie covrigi....in privinta asta nu ma pot plange!

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Aicibate un vand ca tremura geamurile

unde sunteti??????

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu la raportul de seara...am reusit de-am facut ceva curatenie, am spalat toate rufele si acum, abia acum..mi-am pus ceva de mancare...si ma mai mir de ce lesin pe strada

Vazute toate pozele Mihaelutat super peisajul, super personaje, vad ca ai fost la Rixos ..cum a fost, merita cele 7 stele?

gabitaco mi-a placut tare mult modul in care ai expus pozele..cat despre Mateea...ce sa zic...super frumusica, am vazut si ceva tinute LR pe acolo. Vad ca o inveti de mica soferita

Feli eu nu am avut niciodata probleme cu Miruna in masina, de mica i-a placut, poate si ptr ca am plimbat-o la greu cu masina. Asa ca nu ma pot pronunta in privinta asta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sunt si io o tar prin zona. Da' nu mult ca bucataresc un pic.
Ilenutza, felicitari pentru bb mancacios si sanatos, saracutu' de el a avut circulara. Bine ca s-a terminat cu bine.
Gandacico, felicitari pentru acte, va doresc sa aveti o viata frumoasa impreuna.
Joy, ai grija de tine, ca vad ca mai ai un pic si scapi de bagaj . Sa stii ca nu am descarcat inca pozele din aparat asa ca poate mai incolo cand om avea un pic de timp liber.
Catutza, pana la urma am fost doar noi trei in concediu. Sora-mea a ramas acasa. Acum o batem la cap in continuare sa meraga si ea macar o saptamana undeva. Sper sa si reusim sa o urnim.

Kriszti a fost cumintel in general in concediu, a fost ok si in scaunel, poate ca din cauza ca acum e mai marisor. De vorbit vorbeste extraordinar de mult. Propozitii formate din 4-5 cuvinte. Foarte multe din ele le pronunta deja corect, dar sunt inca destule pe care le stalceste. Ma si mira cat de mult si cat de bine vorbeste. Spune si poezioare-asta e meritul lui maica-mea ca ea se ocupa f mult de el. Si am constat ca ii plca extrem de mult copii. Am fost la Zoo la Budapesta si mai mult l-au interesat copii care vizitau Zoo decat animalele. Imi pare rau ca pe strada la mama nu sunt deloc copii mici.

Hai ca ma duc ...sa nu mi se arda mancarea pe foc.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput