Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, nu ma topesc eu dupa filmulete sau glume, dar asta mi s-a parut haios rau:
http://video.neogen.ro/user/Maukie/0z3k2qu1076qa61uigbbr6h0nv7x9a7a/

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Hilde, eu nu i-as da, ca e vara, iar azi e a patra zi. Hmmmm, de sambata i-as da, daca n-as avea altceva.

Feli, fain linkul. Sa va fie de bine iesirea. Am vazut c-ati disparut si m-am gandit ca Ili e bine si ati "parasit" Bucurestiul. Sa va fie de bine.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...mission completed...culcat una bucata plod habauk..

Sa urez si eu sanatate maxima si revenire rapida copilasilor bolnaviori!!!!

Maria, am uitat sa zic in postul anterior...toata admiratia mea pentru faptul ca gatesti ZILNIC!!! Io una nu as putea. Dar am si noroc cu Sarah si Adila ca si ei sunt crescuti ca si mine - mancare fac cam de 2 ori pe saptamana pentru 3-4 zile. De exemplu ieri am facut o ciorba maaare de legume pe care o papam cam in 4-5 zile, dulce sau cu smantana. Si friptra de pui cu piure de cartofi, pentru 3 zile.

Cu asta am raspuns si lui Hilde...teoretic i-as da si eu daca ar fi de sambata ghiveciul. De vineri parca e prea mult. Dar supa io una i-as da, ca nu are ce sa pateasca. Asta daca ai frigider ok si fara pene de curent.

Mihaela-vecina- azi de dimineatza am stat la locul de joaca cu Tzitzi si a fost super. A inceput sa vorbeasca mult, asa este. Apoi i-am facut baie lui Sarah si m-am uitat la pozele de la semnatura ta..nu ai apucat sa le pui pe cele din Turcia, vad! Dar Sarah era in extaz si-l tot striga pe Tzitzi!!!Diseara ne vedem, nu?

Feli- ce ma bucur ca ati mai evadat si voi! Vazut poze si decretat ca Ili a fost fana!Trebuie sa repetati figura mai des!

Roxi- cum mai e pitica? A inceput sa mai pape cate ceva?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, multumim , o sa-i transmit complimentele soacrei, ea e eroina din bucatarie
Eu gatesc doar in weekend, si atunci eventual doar pentru Cristi si cate ceva rapid pentru noi. Ca sa nu mai spun ca "cina" lui Cristi de sambata seara a constat din ... pizza (am ales puiul si cascavalul din ea, plus marginile de aluat), pop-corn si papanasi , de la restaurant cu toatele . Asta a fost exceptia-exceptiilor, am avut mari emotii sa nu pateasca ceva la burtica, din fericire se pare a ca supravietuit tratamentului la care l-am supus, saracutul...

Unde sunt pozele cu Ilinca ?

Mergi la inceput

Maria...te-ai prins cu matza-n sac! Si Sarah e fana cocosi=popcorn.

Pozele Ilincai sunt in contul comun de yahoo. Adica ala d email. E invitatie acolo.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki-vecina abia astept sa te vad. Desigur ca voi semna condica la parc, ca imi e dor de gasca...
In ceea ce priveste pozele eu cred ca m=am tampit sau yahoo a luat-o razna. Deci imi apare mesajul ca din septembrie se inchide taraba si sa le mut, dar ca pot folosi yahoo-ul pana atunci. Dra nu gasesc pozele. Pe unde le caut tot mesajul ala il vad....
Deci nu pot sa pun poze... Poate ma ajutati voi.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina draga, in partea de jos la Yahoo apare un mesaj ca daca vrei sa folosesti in continuare contul, sa dai click acolo. Dai click s gata, merge ok.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy merci de scolire.n-am apucat sa vad poze, am fost afara cu zuzu, pe urma l-am culcat si iar afara la farmacie, pregatesc trusa ptr drum.
mi-ar fi prins bine o lada frigorifica, ma gandeam sa iau totusi ceva iaurt si alte borcanele. mi-e teama sa nu pateasca David ceva acu inainte de mare.
ma duc sa trag un pui de somn ca pe urma am bagaje de facut.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata am pus poze.
Am mai fost cu nasii nostrii dar pe mine ma recunosteti ca sunt cea mai tinerica de acolo....
Vizionare placuta
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina, suuuuper poze! Se vede ca v-ati distrat! Iar alea cu narghileaua sunt...compromitzatoare raaaau!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput