Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MARIA_ALEXIA poti pune optional tavita la modelul ala? e bine.
io cred ca-i voi lua bici daca va fi incantat chiar daca nu va avea 3 ani impliniti. adica 2 ani si 8-10 luni..nu-i chiar asa mare diferenta

MADAU asteptam poze dupa ce te asezi.

Joy 32+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miri,

Catutza, e super bicicleta. Luati ce vreti...normal ca invata sa pedaleze. La noi inca stefan nu stie sa pedaleze, dar avem tavita pentru picioare.

Joy, am uiat aparatul sa-l ducem pe strand. am facut doar cateva poze in masina si acolo la Recas. Steff cand cede aparatuil il tot vrea, si nu-l las ca mi-e teama, si asa a bulit ceva la aparat. Dar o sa mai mergem pe strand si sigur nu-l mai uit.

Madau, bine ati revenit acasa! Spor la treaba!

Maria, e super si trici a voastra
----------------------------------------------------------------
Eu n-am dat niciodata Nidoflor la steff...pentru ce e asta?

Stefan a cazut lat de oboseala...s-a trezit la 6.30 si acum de la 10.30 doarme. Frast am...sper sa doarma macar 2-3 ore ca daca nu o sa fie marait si va trebui sa-l mai culc odata ca nu rezista pana la ora 22
Vine ploaia la noi azi! E innorat si sunt 25 grade afar, presiune in scadere!

ce face stefan mai nou:
-ne trage de manecaca si ne duce de deget in locul respectiv daca vrea ceva anume.
-doarme super noaptea, adoarme repede la amiaza si seara.E clar, creste si simte tot mai bine oboseala!
-papa si la masa pe scaun normal nu numai in masa sa.

de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bine v-am gasit dragele mele....
Ne-am intors si noi de pe meleagruri straine si autohtone. A fost absolut superb, mai ales in Antalya. Ne-am distrat pe cinste si ne-am simtit ca niste printi, totul a fost la superlativ. Titi a fost foarte cuminte, desi am plecat cu un pui de enterocolita dupa noi, dar a fost totul ok. A inotat ba chiar se arunca in piscina sau il aruncam eu. Hotelul demential, asa facilitati pentru copii eu nu am mai vazut nicaieri, de la restaurante speciale facute pe dimensiunile lor pana la bai si piscine si tobogane. Dupa ca am venit din Turcia am fugit la munte cateva zile si abia ieri ne-am intors in Bucuresti. Copilul a facut progrese enorme atat la dezvoltarea fizica cat si la vorbit, lega deja cuvinte, face propozitii. E mult mai rasfatat ca na, a stat numai cu noi toata ziua, dar a fost o bomboana.
Ma apuc acum sa pun o parte din poze dar trebuie sa rezolv ceva treburi pe la munca.
va pupicesc pe toate si mai ales pe piticii bolnaviori.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Multumesc mult pentru raspunsurile la bicicleta/tricicleta. Nu stiu ce o sa-i luam pana la urma

Maria_alexia , sa foloseasca sanatos tricicleta, este foarte frumoasa

Madu , vrem pozeeeee, cand ai tu timp normal. Vrea si eu daca ai la indemana link de unde ti-ai luat tu trici pt Miru, ca parca era model frumos, (Mihai nu prea are incredere sa comandam de pe LR trici, spune ca daca nu vine intreaga, s-au daca nu vine deloc).

Joy , te cred ca ti-e greu fara Vladut, de ce nu te duci si tu la tara? Te mai odihnesti, scapi si de mirosul alta groaznic, care apropo se simtea si la mine azinoapte. Este de la o fabrica din Glina de clei, eu am facut "n" sesizari la ministerul mediului, dar niciun raspuns din pacate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CATUTZA la socrella nu-s DELOC conditii. nu m apot duce noaptea la WC-ul din curte. ca sa numai zic ca si ziua imi este greu pt ca este ...sub orice critica.

este murdar rau si as face smotru toata ziua ca altfel nu pot sta.
ea s-ar tine dupa Vlad si treaba de bucatarie cade pe mine. si nu de alta dar ei mananca f mult iar eu numai stiu/pot/vreau sa fac oale de 10 l de ciorba/mancare.

cat zice ea ca-i mai racoare acolo decat la noi nu rezist. ieri dimi eram la o prietena in bloc si-mi venea sa-l omor pe cristi cand a zic ca sa ramanem sa mancam cu ei. sta la et. 5, dar eu am plecat cu pantalonii uzi asa de cald imi era. cum am ajuns acasa la AC, parca-l luasem la Dumnezeu de picioare.
nu stiu ce m-as fi facut fara AC. n viata mea nu am suferit asa de caldura. NICIODATA.

si am programare la gine saptamana asta. trebuie sa sun dupa amiaza sa intreb daca maine, sau joi ca numai stiu

pe scurt, nu m-as odihni deloc. mi-as face draci/nervi si nu am chef.

editare: daca nu as fi fost m-as fi dus si eu, dar sa fiu in stare sa fac ceva, nu sa zac ca deja acum imi vine sa ma urc pe pereti.
si mi-e un rau..de nu ma vad. de vreo 3 zile am niste greturi si dureri mari in capul pieptului..de fapt in stomac.

Joy 32+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, am gasit aici la metro AC de 18.000 BTU, Simbio (am citit de bine de firma asta), la vreo 16mil. Il vrei?

Joy, e normal sa fii mai vulnerabila in perioada asta. Ai grija de tine, odihneste-te!

Hilde, interesant: Stefan nu pare in poze deloc asa de mare, grasutz in nici un caz! Probabil e si foarte inalt, nu?

Ok, am inteles: Lavi e la munte, Madau are treaba... Dar restul lumiii p eunde umblati ???

Mergi la inceput

Maria, da, nu e gras, e inalt. Vezi tu....unde sunt alea 16.600????

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io-s fana Bucuresti...sau eram, de fapt...dar de cand ne-am intors Titi iar e habauka rau, iar e-n crize, iar musca...deci EXACT opusul a ceea ce a fost la mare...vreau inapoi la Mamaia....Vreau de paaaarte de orasul asta infect! Nucredeam ca voi spune vreodata asa ceva, dar toate au un inceput...

Maria, nu-l vreau, ca ala de 18.000 e pentru mama - io m-am decis la 2 aparae - unul d e9 si altul de 12.ooo btu, iar mama vrea musai de firma. Iar io-s de acord cu ea. Multumesc pentru info!
Suuuper trici, sa o amortizati sanatosi!

Catutza- de acord cu restul fetelor..nu cred ca e o idee buna cu bicicleta de pe acuma. Si Sarah e fana, dar inca nu stie s apadaleze...plus ca si cand va invata, iti dai seama ca obosesc repede si cine crezi ca o va tarai dupa ea pana acasa????

Suzeta - Ioana si Roxi- noi am scapat ziua de ea de demult. Dar la somn - pranz si noaptea i-o dau. De ce sa ma chini si io si copilul? Va renunta singura and va fi mai mare si va intelege altfel lucrurile...Plus ca pe caldura asta a mea e varza cu somnul, daca ii iau si suzi, ajungem la balamuc!
Mie solutia ta, Roxi, de a i-o scoate de tot, in conditiile de dependenta pe care le are Alexia...nu stiu zau daca vor reusi....de e nu i-o lasi la somnic?
Iar pediatra ta cu sterilizatul suzi-ului...bine ca nu ma intalnesc cu ea!PAI la cate porcarii baga in gura pe afara, daca as steriliza suzi-urile...

Ma dus sa alimentez si sa culc plodul si revin. Mai, io-s taaare happy de cand cu laptopul, ca vad ca Sarah nu are nimik cu el, spre deosebire de desktop, de care nici nu pot sa ma ating daca vreau s anu tremure blocul de urlete...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Fetili, e bai daca-i dau la stefan ghiveci si supa de vineri?

unde umblati?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput