Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 19
magdutah spune:
kmi78... am vazut cum sta parul!
E o dulceata fetita ta!!!! Asa fetita frumoasa vreau si eu !
Magda
Matei 9.04.2007
roxygeo spune:
Salutare stup!
Multumim pt aprecieri

...suntem deja model...cum vedem aparatul foto sau camera stam la pozat![]()
Val nu exista o regula...pe mine oricum m-a terminat menstruatia, mi-a venit aku doua saptamini (deci la doua luni decind n-am mai alaptat) si parca nu mai trece
..da` depinde de fiecare
Tzuna ce doctor
...bine ca nu ti-a zis sa-i dai sarmale de miine
...tu fa cum crezi ca e mai bine pentru bebelina ta...io de exemplu am inceput cu suc de morcov , ca asa am considerat io de cuviinta dintre toate recomandarile si starea bebelinei - kg,apetit...etc...fiecare copil e unic
karla32 io zic sa te duci si miine, ca sa ai de unde alege...bafta multa
Stefanyia multa rabdare si calm....n-are rost sa-ti faci ginduri negre...stiu e usor de zis, greu de facut...da` mai bine iti versi of-ul la noi mai intii si apoi mai vezi...dak` mai e cazul
La multe lunisoare sarbatoritilor din stup!

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata stup,ca sa zic asa
,este trecut de ora 00:00.
Kmi78 ai o fetita superba,se vede ca este un copil foarte deosebit,sa te bucuri de ea.
Magduta mutare placuta.Ce-ti pasa tie,casa noua
,vrem si noi
.Cum facem rost?Ne spui reteta?![]()
Mie mi-a venit ciclul fix in a 6 saptamana de la nastere.Mi-as fi dorit tare mult sa mai treaca o perioada pana sa imi vina dar nu am avut eu norocul asta
.
Ma bucur ca asta a baut putina apa Maya,ca nu vreau sa se deshidrateze,transpira destul de mult ca este rea de caldura.
Bantui si eu pe aici ca nu am somn.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by magdutah
E o dulceata fetita ta!!!! Asa fetita frumoasa vreau si eu !
MagdaMatei 9.04.2007
pai binenteles ca doar n-o sa-l lasati pe Matei singur...
cum reusesti sa impachetezi totul singura fara nici un ajutor? pe Matei cand ni-l mai arati si noua?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
Laina spune:
buna dimineata!
uff...am trecut si noi de noaptea post-vaccin, de care mi-era groaza. fara evenimente majore, am tinut-o cu lamaie la piciorus si se mai vede doar locul intepaturii, mic, un punct rosu acolo...nu s-a umflat, nimic. A facut spre seara 38.3 rectal si-am luat-o repede cu 1/2 supozitor cu paracetamol, si la 3 dimineata cand a mancat nu mai avea, avea doar 37.1 rectal. N-a fost foaaarte foita si matzaita, a mancat ea cam prost la doua mese, dar ma asteptam. azi dimineata a mancat chiar fain...speram sa fie bine si sa scapam cu atat.
azi pot sa-i fac baie?!
Raluca, noroc la vanatoarea de bone!
Tzuna, asteptam vesti indata de le ai!
Kmi, ne termina mandretea ta de fetita! ptiu, sa n-o deochi! 
iuliana, bravo pentru progresele cu apa. nu i-o fi placand, dar se da ea pe brazda, tre sa bea si apa 
loradin, ce mai faceti? cum suportati vecini idioti?
Nicolas Mihai de Suzy78
Ana Maria de Mihaela_ce
Fetita de Diana69
Raluca Ileana de Dallina 
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elyanne spune:
quote:Seara, de la 19:30
Originally posted by tzuna
ELYANNE- te duci la sala de la ora 7.30 sau 19.30? ca sunt si eu tentata, plus ca sala de langa Billa chiar imi place. e curat si preturile sunt ok sau cel putin asa era acum un an cand ma duceam eu. Si mai zi-mi daca te duci la aerobic sau lucrezi tu.
Si merg la aerobic, nu la aparate, stau o ora... si ne munceste instructoru
de' am o febra..... Am fost de 2 ori pana acum. E ok... nu reusesc sa ma tin pasu' ... dar fac pauza si o iau de la cpata Uite despre ei: http://www.doctor.info.ro/html/extreme_preturi.html
In alta ordine de iedi... am reusit perfrormanta sa iau un virus de pe mess... a venit mesaj de la cineva din lista (ca un link catre o poza)... si ca o desteapta l-am deschis... doar era de la cineva cunoscut... Automat s-a trimis linkul catre toata lista mea si probabil au reusit si altii sa faca la fle ca mine
Cate injuraturi mi-oi fi luat... nu vreau sa aflu'Asa ca ca de doua zile incerc sa scap de virus fara sa formatez hdd-ul, dar n-a mers... asa ca am facut-o si pe-asta... si cum n-aveam suficient de lucru, aseara am reistalat programe, ca sa am cum sa lucrez azi

Asa ca n-am avut timp de nimic... si azi trebuie sa recuperez ce n-am lucrat de 2 zile...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Mihael@ spune:
Multi
sarbatoritilor zilei 

Nicolas Mihai de Suzy78
Ana Maria de Mihaela_ce
Fetita de Diana69
Raluca Ileana de Dallina 

Laina, mi-ai luat-o inainte, credeam ca dau eu desteptarea
, bine ca ati scapat cu bine, astazi la 11 mergem si noi si am niste emotii... cu baia cred ca poti sa-i faci linistita...eu la vaccinul de 2 luni i-am facut si in seara respectiva
Kmi, sunt fermecata de Timeea, este foarte, foarte frumoasa, sa-ti aduca numai bucurii
Am avut o noapte mai buna, s-a trezit o singura data la 2 si apoi la 5,30 si dupa ce a mancat nu mai avea nicicum chef de somn...a mai adormit abia pe la 7. Cand are chef de joaca dimineata ma priveste cu o mutrita haioasa, abia asteapta doar un semn de la mine si incepe sa rada imediat...ma face sa ma simt vinovata ca nu-mi pot tine ochii deschisi, d'apoi sa ma mai joc cu ea..
a, si ii place tare mult sa fie alintata pe obrajori, pe gat, isi da capul pe spate si deschide gurita, ca un puisor 
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
Laina spune:
dragalasa de Stefi! 
bafta multa la vaccin, tinem pumnii.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
tzuna spune:
KMI- piure de legume. Pun la fiert morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina (dar fff putin)si dovlecel si dupa ce au fiert bine (nu pun multa apa) mixez morcovul (ieri am pus si putin patrunjel) , daca e prea gros mai pun lapte, apoi 2-3 picaturi de ulei de masline si gata. Nu stiu de ce ii place Mariei asa mult. ieri cred ca ar fi mancat tot daca ii dadeam.
Ce haioasa e cu parul ridicat... Ai o papusica.
Maria s-a culcat ca e treaza de la 6 plus ca azi noapte s-a trezit de 2 ori nu stiu de ce. O data a mancat ce-i rept dar a doua oara.... Asa ca ma duc sa fac un dus si ma mai bag in pat poate am noroc sa dorm inca o ora.
ELYANNE- as merge si eu daca te duci la aerobic. Dar acum daca plec pe 10 august acasa nu are rost sa-mi mai fac abonament. Imi fac la intoarcere. sper sa nu te munceasca aia prea mult si sa renunti pana atunci. Si inca ceva: atata efort nu dauneaza productiei de lapte? Ca mai am pana face Maria 6 luni si ... Dar de fapt cand ma intorc eu de la munte Maria va avea 6 luni si apoi dc nu mai e laptic asta este.
Pupici pentru sarbatoritii de azi.
Maria 28.02.2007
ElenaGiulia spune:
Neata fetele!
La cat mai mule lunisoare sarbatoritilor de azi:
Nicolas Mihai de Suzy 78
Ana Maria de Mihaela ce
Fetita de Diana69
Raluca Ileana de Dallina
Mihael@ tin pumni sa fie totul bine azi
Stefi mica.
Laina si Sherbi nu v-am uitat sa stiti va trimet ce am promis dar sant inca in cautare de busola pentru Martutza cum gasesc va trimet,ok.
Arthur are 7kg si 67 centimetri maine face 4 lunisoare si sant super multumita ca si-a dublat greutate de la nastere(3425),e un nebunic rade toata ziua si acum mai nou a invvatat sa tipe si se distreaza de minune si mie imi vine sa-l mananc
toata ziua il pupacesc
.
Cica n-am avut ce face si mi-am inscris si eu ex burtoiul la miss odissea sarcinii asa sa se vada ce de vergeturi aveam
.
Si mai am si eu o intrebare:are cineva idee cat castiga un sudor bun cu permis de sudura in Rom? .
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/