Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

vad ca unele dintre voi ati inceput cu diversificarea,eu inca mai astept, ma amuza doar sa-i vad reactiile ei atunci cand manac cate ceva. Cred ca o mare pofticioasa, mi-ar lua mancarea din mana se uita cu niste ochii mari si se intinde dupa farfurie cred ca o sa-i placa diversificarea.

Abia am reusit sa citesc din urma, intreba cineva la un moment dat daca e bine sa o pui in fundulet........... daca e a poate de ce nu, incetul cu incetul... poate reusesc sa incarc niste filmulte sa vedeti si voi cum se distraza papalika.

Diana si Roberta ( 13 mar[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2698783410101821790oEPTfT][/URL]tie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

La multe lunite fericite bondarelului si albinutelor nascuti in ziua de 26 inclusiv Nasturica mea dupa care nu mai pot
Robert de Elly2003
Fabiana Mihaela de Aiia
Theodora Ioana de Elpower va pupicim
Ramona de Dani7asi
Maya Maria de Iuliana 2007
Ana Maria de Camitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

prima mea poza de la 3 lunice intelectuala sunt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

quote:
Originally posted by florin-a

prima mea poza de la 3 lunice intelectuala sunt!!!!

Ha, ha, ha. Tare rau faza.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

m-am intors! cam slaba miscarea pe aici. pe unde umblati mai dragelor? ati plecat in concediu?

am fost la interviu. am discutat cu trei doamne si surpriza mea a fost destul de placuta. toate mi-au placut dar in mod special una! nici nu stiu ce sa fac! sunt derutata! preferam sa nu imi placa sa ma duc fara nicio chestie si la interviul de maine seara. oricum ma duc dar cred ca am ales deja bona! hmmmm! dar a mai discutat cu o familie inaintea mea si ma gandesc sa nu mi-o ia. na, poftim! in ce dilema sunt! nu ma asteptam la cat sunt de cusurgioaica! voi ce parere aveti? sa merg si mai departe?

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si multi pupiciRobert de Elly2003
Fabiana Mihaela de Aiia
Martha Ioana de Flopici
Ramona de Dani7asi
Maya Maria de Iuliana 2007
Ana Maria de CamituLa multi ani Thea sa cresti mare si frumoasa (deja esti) scuze de intarziere,mami tau mereu e la datorie sa felicite puiutii de aici.Ela se pare ca incepi sa fii mai bine.

Val - mersi,si tu ai dreptate in ceea ce spui.
Menstruatia nu face o regula din a opri laptele.Eu am sangerat de la nastere 8 saptamani continuu,apoi s-a oprit cateva zile si iar a revenit.Am alaptat pana al 3 luni cu tot cu menstruatie.Au mai zis fetele aici ca e posibil sa mai curga picaturi luni bune dar tu ai avut probleme ca mine inainte de sarcina,asa ca eu recomand un control medical daca tot ramane laptic.

Roxigeo - da,ne-a fermecat Teodora cu pozicile

Si acum despre Carl - a inceput sa se ridice in scaunel,isi ridica foarte tare capul si piciorusele.Cred ca daca il las fara centura sigur intru pe lista fetelor cu bebeii care au deja prima cazatura.
Maine imi fac provizii de ce-mi trebuie si de luni il bag si eu la diversificare.Am emotii mari,daca se ineaca,daca nu-i place,daca nu fac corect,...offf

Am pus in albumul de filmulete unul cum se ridica din scaunel.
Pupici

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Stefania, stai linistita ca de inecat nu cred fiind mancarea un fel de crema, mai degraba sa-si faca scarba si greata cum face Timeea; iar ei plimba mancarea prin gura si pana invata s-o inghita o scot afara pe buze, ori ca nu le place , ori ca nu stiu sa inghita, ceea ce nu prea cred ca la suc-piure de piersica stie sa inghita, de exemplu;
eu dupa ce ii dau cateva lingurite de legume piure si isi face greata i le lungesc si le dau in bibe si le mananca, na' ce sa mai inteleg; bafta, sa fie un mancacios!

Tzuna tu din ce i-ai facut piureul de legume? foarte bine ca nu asculti toate prostiile doctorului, deocamdata cel putin, ai au impresia ca sunt atat de destepti si noi atat de proaste, si sa nu care cumva sa le iesi din cuvant ca ai pus-o...

Sherbi, ce va pasa voua... drum bun ca aveti nevoie, sunt tare curioasa cum se comporta David pe masina, de ce n-ati ales totusi avionul?

RoxiGeo, frumoasa printesa voastra, numai bine!

Vazut si alti copii deosebiti ficare frumos in felul sau

Kitty, sanatate la toata familia, ma tot mir cum de mai ai lapte cu tot ce s-a intamplat, si inca si pentru doi, vrem sa-l vedem si noi pe fratior

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

priviti cum mi se ridica mie parul...asa

ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

n-am cu cine povesti? tot asa mi se intampla...

ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

am reusit si in seara asta sa ii fac baita singura lui Matei!

Maine vine tati la noi !!! Duminica o sa plece iara ... dar pe 7 august ne ia cu el in noua casuta! De abia asteptam!!!

Imi e somn , azi de dimineata de la 7 au venit sa verifice boilerul de gaz, apoi dupa amiaza am primit 50 cutii de carton sa impachetez "averea". Apoi a venit si un prieten de al nostru care se muta maine tot in Sachsen sa ii dau si lui niste cutii cu imprumut...si uite asa nu am avut timp nici sa va citesc, nici sa va scriu!

Pupice!
Ma duc la somn caci de maine trebuie sa fac bagajele ... si mai ales un pic de ordine ca nu vreau sa il tin pe Matei intre cutii si praf !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput