Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare mamici si bebici!
[red]La multi ani pentru:
Robert de Elly2003
Fabiana Mihaela de Aiia
Theodora Ioana de Elpower
Ramona de Dani7asi
Maya Maria de Iuliana 2007
Ana Maria de Camitu
Ana Maria de Florin-a
La multe lunisoare si sa fiti sanatosi si mincaciosi!
Am intrat si noi un pic ca sa vedem ce mai faceti.
Kitty bine ca sunteti mai bine si cu timpul o sa va
reveniti.
MadyErti-am vazut comorile, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele.
Sherbi drum bun si sa ai parte de distractie si sa ne spui si noua cum a fost.
Roxygeo [/red]ce fetita scumpa ai! Sa-ti traiasca si sa se faca mare, sa va bucurati de ea.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Nu stiu de ce mi-a iesit asa scrisul...Scriu in reprize ca sunt cu un ochi la printisor, mai merg si bag capul pe usa sa vad ce face, ca l-am pus la somn.

Mergi la inceput

Iuliana 2007 sa ai parte de muuulta relaxare la munte si sa te intorci cu forte poaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Multumec Elena.
Este cam multa liniste pe aici astazi.
Cred ca toata lumea e pusa pe somn acum..

Ma duc si eu la bebe ca s-a pus pe marait.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Roxygeo pe mine si pe sotul meu ne-a cucerit Teodora. Si are o palariuta tare draguta si niste ochi si o gurita sa le mananci. O adevarata papusica.

Stefanyia nu te arata intersata de subiect chiar daca asa simti in sufletul tau. Mai bien lasa lucruri ingropate acolo unde sunt si nu te apuca chiar tu sa le dezgropi. Eu sunt convinsa ca daca pe sotul tau l-ar fi interesat acea tipa ar fi fost acum cu ea, mai ales ca ea era asa de disperata sa il aiba. Nu te mai gandi la prosti.

Fetelor la cat timp dupa ce se opreste alaptarea trebuie sa vina menstruatia? Prin oprirea alaptarii inseamna ca nu mai curge nici o picatura?

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Roxygeo- are niste ochi....e super draguta.Si e asa atenta la ce e in jurul ei...

Si nu va tin pe jar dar am ajuns destul d erepede de la policlinica , si am profitat ca sa facem si piata. Plus ca medicul ei de familie e O, ma duc doar pentru trimiteri, retete si vaccinuri. Asa ca azi am fost pentru trimiterea care-mi trebuie luni la IOMC. A si cantarit-o. Avea 6kg, fata de 5.900kg acasa. Mi-a spus ca ar fi trebuit sa aiba macar 6.500kg. Da stiu si eu si ce sa-i fac? iar mi-a dat peste nas c anu vreau sa-i dau lapte praf si mi-a vorbit de diversificare. M-a intrebat daca mananca ce mi-a zis ea, adica cereale, piure de legume si fructe. I-am zis ca-i dau cereale in lapticul de dimineata si de seara, ca-i dau piure de legume (nu i-am zis ca nu i-am inlocuit complet o masa) si ca am incercat sa-i dau sucuri dar le scuipa si facem o pauza pentru moment (asa m-a invatat Elyanne) la care ea incepe: sa-i puneti carnita in piure, cate o lingurita, apoi masa de fructe de la 10 sa o mutati la ora 17 si sa-i puneti si branza facuta din lapte pasteurizat si calciu. La care eu o intreb: pai care masa de la 10? ca ea nu mananca fructe daca nu a vrut sucurile... Si ea pai dati-i dna mar ras cu cereale si nu va mai stresati la orice fleac. Si ce daca nu vrea? insistati. Oricum eu fac tot cum vreau eu. Maria abia vineri face 5 luni, deci puteam f bine sa nu-i dau nimic inca in afara de lapte. Dupa capul doctoritei la 6 luni diversificarea e completa. Probabil data viitoare imi spune sa-i dau si sarmale. Eu nu voi grabi ritmul de dragul ei. Voi continua la fel ca pana acum cu cereale in laptic si piure la pranz. Abia dupa 6 luni ii voi inlocui complet masa de pranz.
Luni insa merg cu ea la IOMC. Sunt curioasa la ce investigatii s-a gandit medicul. Deci abia luni am vesti.

Cam asta e tot . A , am uitat. Azi i-a placut asa mult piureul ca a inceput sa planga cand am vrut sa ma opresc asa ca i-am mai dat 3 lingurite si prinsese si ea de lingurita si se uita asa atenta la ce era in ea.... I-am dat sa pape numai in pampers si nu am mai facut dezastrul ca ieri.

Maria 28.02.2007
www.sonia.as.ro/" target="_blank">sa ajutam un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ELYANNE- te duci la sala de la ora 7.30 sau 19.30? ca sunt si eu tentata, plus ca sala de langa Billa chiar imi place. e curat si preturile sunt ok sau cel putin asa era acum un an cand ma duceam eu. Si mai zi-mi daca te duci la aerobic sau lucrezi tu.

Initial tipa de acolo mi-a spus ca pot sa ma duc dimineata cu tot cu fetita dar acum ca am vazut cum sta treaba nu m-as putea duce cu Maria. Nu e ea chiar asa cuminte.

O zi buna tuturor si multa sanatate sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Val_
Fetelor la cat timp dupa ce se opreste alaptarea trebuie sa vina menstruatia? Prin oprirea alaptarii inseamna ca nu mai curge nici o picatura?

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

nu este absolut nici o regula ptr asta...
o picatura, doua mai poate curge multa vreme fara sa insemne ca mai alaptezi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

sunt intr-o criza de timp de nu se poate!
va pup pe toate! nu am timp sa citesc, ma duc la un interviu la o agentie!

martutza, acum am vazut PM-ul tau. ti-am raspuns.

va povestesc cand ma intorc.
tineti-mi pumnii!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu inca nu o bag la diversificare pt ca mai am lapte pt ea si astept sa faca 6 luni.Sa vedem daca o sa am lapte pana atunci.
Oricum este simandicoasa si sigur o sa refuze.Si o ligurita de apa daca ii dau se stramba.Astept sa se faca mai mare.
Chiar daca nu a luat in greutate cate trebuie o las in banii ei.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput