Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 16
elpower spune:
Facem si noi 4 lunite azi!
Sa fii sanatoasa si fericita, Theuca scumpica, pentru tine si pentru noi!
Esti intregirea sufletelor noastre si ii multumim Bunului Dumnezeu in fiecare zi pentru ca te-a adus in viata noastra!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
tzuna, sa nu ne fierbi mult, sa ne spui si noua ce-a zis dr., ok?
kitty, bravo, felicitari pentru felul in care ai reusit sa te aduni si sa treci peste nebunia asta. de-acu nu te mai destabilizeaza nimic ![]()
sherbi, concediu placut si cu amintiri multe si frumoase!
martutza,
tie si lui Senzorica ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elpower spune:
Thea le multumeste, din sufletelul ei mic, tuturor mamicilor care au felicitat-o si o sa o mai felicite ;) azi si tuturor celor care ii incurajaza mamica sa fie optimista si sa o ingrijasca bine, bine pe Theuca!
Thea si mami felicita pe toti cei nascuti in zi de 26, ca si ea!
5 luni - Elyy2003 sa te bucuri in fiecare zi de cavalerul Robertsi Aiia sa fii fericita in fiecare clipa cu printesa Fabiana Mihaela!
4 luni - implinesc azi, odata cu comoara mea, si printesele Ramona de Dani7asi si Maya Maria de Iuliana_2007. Sa va dea Domnul tot ce doresc parintii vostri pentru voi!
3 luni - Ana Maria
de Camitu si Ana Maria
de Florin-a sa traiti si sa cresteti mari, sa va bucutati parintii in fiecare clipa!

!
roxygeo spune:
Multumim Laina
uite aici http://home-and-garden.webshots.com/photo/2268693330068039225PeyPBe
pe mine asta m-a topit.............http://good-times.webshots.com/photo/2548116290068039225Dkvyxy
spunem si noi La multi ani! sarbatoritilor din stup!

iuliana_2007 spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi

Kitty ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.O sa treceti pana la urma si peste urmarile acestui accident.
Roxygeo ai o fetita tare frumoasa,are niste ochi superbi.Sa-ti traiasca si sa te bucur de ea.Sa fie sanatoasa.
Sherbi drum bun si te asteptam sa ne povesteti cum a fost acolo.Deabea astept poate o sa ma duc si eu ca am nevoie de o vacanta.
Elpower ti-am mai spus ca am si eu momente de-astea si cate-odata imi pare rau ca ma mai ciondanesc cu sotul meu ca sunt agitata.Si eu ma ascund sa plang dar stii cum ramane fata si ochii dupa plans.Dupa ce o sa se mai racoreasca o sa putem sa iesim si noi mai des afara nu numai seara si atunci este cald de lesini.
Deabea astept sa ajung la munte si sa dorm mult,sa ma relaxez,sa respir aer curat.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Mihael@ spune:
roxygeo, aia ma topise si pe mine...au copiii astia un talent de a poza...sa stii ca o admirasem de ieri dar am uitat sa-ti spun, asa mi se intampla de multe ori, admir poze si uit sa le comentez...da' macar voi sa stiti ca eu le vad chiar daca nu zic nimik
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
stefaniya spune:
Absoluta - da,ma racaie.Asa cum ai spus si tu,altfel nu vorbeam aici despre asta.Am avut discutie cu sotul dar el mereu imi zice ca el nu mai e interesat de ea,ca acum eu si bebe contam pt el.Ca de ce nu am incredere in el si de ce vreau sa creez probleme daca nu sunt.Din cate il cunosc eu pe Klaus stiu ca ma iubeste dar asa cum a zis si Sherbi,mai pica in melancolia vremurilor de altadata si...Chiar daca eu am incredere in el,nu pot fi indiferenta atunci cand la 12 noaptea ea suna sau trimite mesaj.Incerc sa nu fac prea mult caz ca am vazut la multe cupluri cum din nimik s-au racit si au ajuns doi straini.
Dar asa ca sa ma mai indulceasca putin,parintii lui au facut 40ani de casnicie si tatal lui a luat bilete pt Paris in saptembrie si el mi-a promis ca la anul urmam noi.In viata mea am avut doua mari dorinte,sa vizitez Roma si Parisul si el mi-a indeplinit jumate din dorinta si luna de miere a fost la Roma.Sper sa urmeze Parisul.Si zilele astea imi vorbeste intr-una de al doilea apartament si asta imi da de inteles ca eu si el contam.
Asa cum am mai zis,de fiecare data cand mi se intampla un lucru bun trebuie sa vina si unul rau..
Kitty - Puici Giuliei
Hai ca incet incet va reveniti.Las-o pe micuta sa se miste asa cum poate ea,stiu ca e dureros pt tine,dar ea e micuta si va uita aceste momente urate.Am vazut un documentar la TV despre cazuri in care se aflau copii in accidente,avion,tren,masina,...Psihologii sfatuiau ca la un timp dupa accident parintii sa foloseasca acel mijloc de transport ca sa nu ramana un lucru interzis lor.Au fost cazuri cand toata viata au suferit de teama asta.Aici e cazul lui Raul,ca Giulia e prea micuta.
Sanatate multa!
Sherbi - distractie placuta si un concediu placut.Dar tu te tii de plimbari,cred ca ai record aici pe topicul nostru.![]()
Ela - sper sa fii mai bine! ![]()

http://community.webshots.com/user/stefaniya12
elpower spune:
Roxygeo pai cum sa nu remarcam noi o asemenea mandrete de copil cu niste ochisori extraordinari? Numai ca stii si tu cum stam la capitolul neuron extenuat, nu, si ne iarta ca uitam sa comentam. Sa nu-ti fie necaz! Al doilea copil va semana sigur cu tine
! Asa ma incurajez si eu, desi eu chiar mi-am dorit sa semene cu sotul.
Tzuna sa stii ca am admirat si progresul Mariucai de a papa deget de la picior, dar am uitat sa spunem. Chiar i-am citit si sotului cum vrea ea sa faca numai asta de cand l-a descoperit.
Mai recitesc si mai revin!

!
elpower spune:
de la Thea pentru Silviu sa treaca cu bine peste vaccin si pentru Deliuta cumintica!
Kitty
!
Diana_jors acum abia mi-am amintit de suzeta, mai poti pune linkul odata ca as vrea sa salvez poza aia, poate gasim vreodata si p-aici asa ceva. Ce sa-ti spun, m-a amuzat teribil si as fi vrut si eu pt Thea mea. Nu inteleg de ce interpreteaza unii ca faci misto de copil cand e o doar o chestie haioasa si pe care o va privi cu placere cand va fi mare?
Sherbi drum bun, lin si racoros si distractie placuta!
Laura te
si te
!
Val_ mare dreptate ai! Despre grija asta n-am mai vrut sa amintesc atunci ca ma afundam si mai tare in butoi. Uneori ma apuca o spaima ca nu voi fi in stare sa-i creez acel sentiment de incredere si optimism atat de necesar pt a razbi in viata. De unde sa i-l dau daca mie-mi lipseste? Dar ma rog la Cel de Sus si stiu ca-mi va veni in ajutor ori de cate ori voi avea nevoie. Si va am si pe voi, nu-i asa?
Laina pupam pe Antonia cea curajoasa care nu plange la vaccin! Bravo ei pentru greutate si tie ca o cresti asa bine!
Karla sa-ti ajute Dumnezeu sa gasesti o bona pe gustul tau, ca tare greu e de gasit asa ceva!
Pupici, tinut pumnii si muulte, muulte
pentru mamicile care n-au incotro si trebuie sa inceapa serviciul! Noi vom fi aici sa va plangeti de cate ori va apuca descurajarea sau sa ne remontati cu optimismul vostru de mamici care ies din monotonia ingrijirii unui pui mic!
Am vazut si cheliuta-ariuta de Lauramar! Pai aia numesti tu cheliuta ca noi o avem asa fara masina de tuns? ![]()
Si cred ca votarea la concursul de graviduta incepe abia cand se termina perioada de inscriere, prin septembrie, nu?
Absoluta
! Multumesc pentru pontul nr2! Am comandat si eu cartea ca tare interesanta si utila mi s-a parut emisiunea aceea. Si nu vreau sa ajung si eu ca parintii de pe acolo. Cine stie daca voi putea...
Karla32 daca nu gasesti pe cineva care sa-ti dea informatiile necesare postarii anuntului pe ejobs, poate vrei datele firmei noastre, chiar daca e din Craiova si pui confidential la firma ca sa nu se vada ce firma e. Daca ai nevoie da PM.
Fug ca s-a trezit, dar nu cred ca scapati de mine!

!
Laina spune:
Ela, crede-ma ca ai sa gasesti si incredere, si optimism, si de toate cand va veni momentul ca puiuta ta sa aiba nevoie de asta. Exemplu mic: eu sunt o timida incurabila, mai bine ma lipsesc de orice decat sa intru in vorba cu un om, sa a duc la un oficial sa cer relatii etc. Dar cand a fost vorba de obtinut drepturi de-ale ei, am umblat prin Oficiul Starii Civile din usa in usa, fara sa-mi pese ce zic unii si altii. Asa ca...vei gasi de unde, nu-ti fa tu griji. vei gasi sa-i dai de unde nici tu nu ai.
Pupam Theuta si mamica ei!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia