Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Lili_B Sa fi fericita si iubita sa ai parte de tot ce iti doresti!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, cat va invidiez ca vorbiti de aerobice!! Eu un pic de inot mi-as dori, dar acum astept sa-mi treaca vanataile negre si apoi sper sa ajung si la bazin!

M-am delectat aseara pe albumele foto, sunt atat de frumusei toti!!!
Incerc sa gasesc o poza pt albumul de mamici dar nu ma pot hotara inca, in toate sunt balenoasa!!

Am pus poze cu Remus, baietelul prietenei mele sa vedeti ce frumusel e si el, ca doar e si el bondarel de aprilie! Remus

Nu am condus eu masina, a condus sotul meu, sper sa mai aiba curaj sa conduca si mie sa-mi treaca frica de mers cu masina! Raul pare ok, a dormit pana acum, cred ca era terminat de toate evenimentele, ca in mod normal se trezeste f devreme - cateodata chiar la 6!

Revin ca imi plange micuta!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Kitty ce frumos e Remus si ce ochi superbi are.

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

neata mamicute ma uitam pe pozele mele de la nunta si uitati ce am gasitwww.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20061014&ctime=180809" target="_blank">aici

Mergi la inceput

anaanamaria super poza!

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

LA MULTI ANI LILI_B
si sarbatoritilor de azi:
NICOLAS MIHAI
FETITA DE DIANA69
RALUCA ILEANA
ANA CUwww.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">PRINTESA MIRIAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup !

Si noi am dormit bine. Ne-am trezit la 4:20 si am mancat si apoi la 7:30. Acum Mateiasul e in patut si scanceste. In curand o sa adoarma si uite asa kmi78 impachetez eu ! Acum ca am cutii e mai simplu. Pana acum am tot scos maruntisuri de pe rafturi, sertare si le-am intins pe jos prin sufragerie in diverse cutiute mai mici. Acum imi ramane sa le pun in cutiile mari, sa mai starng de prin bucatarie ...etc. Matei sper sa doarma 2 ore ... sau macar una ! Dupa aceea trebuie sa imi fac mancare, apoi ne mai jucam un pic , mancam ... mai dormim etc. Trebuie sa ma descurc !

iuliana_2007 pai trebuia sa ne mutam! Ca sotul si-a gasit de lucru la 700km de noi si sa faca naveta e cam greu . Deja se duce si vine la fiecare sfarsit de saptamana de 3 luni (adica dupa 3 saptamani de la nasterea lui Matei). Dar sa nu te gandesti ca am cumparat casa ... e cu chirie !!! De cumparat inca astept si eu o "reteta"

Aaa kmi78 pai nu vrem sa il lasam singur pe Mateiasul ... sa vedem numai cand imi vine din nou curajul Poze cu Matei am sa mai pun in curand, pusesem una nu demult la "3 luni" ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multumim de urari.Pe fetita mea o cheama Cezara Elena si acum la 4 luni are 8.500 kg si mananca doar lapte praf dar are reflux gastro esofagian si mananca numai prin somn. Cam astea sunt vestile despre noi acum la 4 luni. Medicul pediatru mi-a spus sa nu incep inca diversificarea daca ii merge asa bine cu laptele praf.
In rest va pup pe toate si LA MULTI ANI si celorlalti copii sarbatoriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Felicitam pentru marcarea inca unei luni in buchetul vietii:

Nicolas Mihai - Suzy78
Ana Maria - Mihaela_ce
Puiuta - Diana69
Raluca Ileana - Dallina

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!

La multi ani, sanatate si fericire Lili_B!!!

Noi suntem bine, nu vrem sa lasam tzitzica desi nu mai este laptic aproape deloc. Facem cate o criza daca nu primim un picut tzitzi la molfait de nu ati vazut asa ceva. Cu toate ca puiul meu e obisnuit cu biberonul inca de la nastere ii este tare draga tzatza. Pacat ca eu nu am avut niciodata destul lapte ca sa il satur. Problema e ca e tare suparat daca nu sta putin atasat de ea. Si oboseste tragand in gol si apoi nu mai papa nici biberon. Oare cum sa procedez?

Am iceput exercitiile pentru intoarcerea pe burta dar inca nu reusim singurei si tipam. Pe burta tot nu ne place si stam in continuare cu nasul in cearceaf. Nu functioneaza nici metoda cu prosopul sau poate nu procedez eu corect. Spune-mi te rog Elpower tu rulezi prosopul si il pui sub manute (adica manutele sunt pe prosop?) sau la subbrat si manutele sunt in fata prosopului? Multumesc anticipat de ajutor. Il mai tin in brate si incercam sa ne intarim musculatura gatului ca sa nu mai stam cu nasul in cearceaf.

Kitty ce dulce e Remus. Sa-si bucure parintii si sa fie sanatos!

Anaanamaria ce haioasa si totodata sugestiva e poza voastra de la nunta. Adica trebuie sa trageti la aceeasi caruta ca altfel se strica directia.

Va pupam si va dorim o zi linistita si racoroasa (dar nici prea racoroasa).

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Poate imi pune si mie cineva in dreptul numelui meu: numele fetitei e Cezara Elena, s-a nascut prin cezariana, la 39 de saptamani cu scor Apgar 9 si 52 de cm, la maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu prof. Lupascu Ivona.
Multumesc.

Mergi la inceput