Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 21
diana69 spune:
Radcarmen, pediatra mea a spus sa-i pun fetitei mele prosop sau cearsaf rulat exact sub brate, adica subsuoara si de cand i-am pus ii place mai mult sa stea pe burta ca nici ei nu-i placea deloc sa stea pe burta.
radcarmen spune:
Multumesc Diana69. O sa incerc cu prosopul rulat sub brate din nou. Sper sa reusesc de data asta.
Pupici la Cezara (ce nume frumos)
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
Laina spune:
exercitii pt intoarcerea pe burta?? de unde iau si eu chestiile astea?...
uff....i-am luat temperatura si avem 37.6 rectal...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
Laina spune:
exercitii pt intoarcerea pe burta?? de unde iau si eu chestiile astea?...
uff....i-am luat temperatura si avem 37.6 rectal...
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
radcarmen spune:
Laina nu te speria ca mai are inca putina subfebrilitate, e normal in 48 de ore de la vaccin. Dar ai sa vezi ca pana diseara nu o sa mai aiba nimik. Fii linistita. Tot asa m-am stresat si eu si cica e normala subfebrilitatea asta (adica febra mica) pentru ca in organism au intrat "virusi" si anticorpii reactioneaza. Al meu a facut niste ganglioni din cauza asta dar cica e ok. Asa ca uite un
.
Legat de exercitiile de intors pe burta nu am o carte ci eu il ajut sa faca manevra. Dupa ce a invatat sa stea pe-o parte acuma vrea pe burta si il ajut prinzandu-l de o manuta si el face miscarea de intoarcere. La voi e inca devreme cred. Dar cine stie.Poate e mai precoce ca al meu.
Va pupam.
Poze cu puisorul meu
Laina spune:
citisem undeva ca din temp masurata rectal trebuie scazut 3-4 liniute ca sa se obtina temp reala....e basm?
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
radcarmen spune:
Laina nu e basm. Asa e. Trebuie scazut 3 sau 4 unitati.
Daca o sa ii iei temperatura la subbrat ai sa vezi ca e mai mica decat rectal.
Poze cu puisorul meu
radcarmen spune:
Kmy78 e atat de duce Timeea ca imi vine sa o pap.
Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!
Poze cu puisorul meu
Laina spune:
multumesc. inseamna ca nu prea am de ce sa-mi fac griji...la un copil de aproape 3 luni, 37.2 temperatura reala nu e asa mult. scapam noi si de asta. zic ca e in regula pt ca ea e vioaie, bine, jucausa, de mancat mananca normal...trece si asta.
Varsta Antoniei
poze cu Antonia