Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Laina, 37.2 rectal nu e febra. E normal.
Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata stup!

Intoarcere bebe pe noi ne-a invatat dr. sa o luam de minuta si sa o tragem usor pe o parte si de acolo s-o impingem un pic de fundulet cit sa ajunga pe burta....si cu mare grija sa nu o tragem prea tare de minuta si nici cealalta minuta sa nu ramina intoarsa sub ea...dupa ce o lasam un pic pe burtica avem iarasi grija la minute, adik io aranjam pe aia de dedesubt si apoi o impingem....sper ca m-am exprimat cit de cit clar
In plus ne-a zis sa o luam cu o mina de ambele minute si cu cealalta mina sa o tinem de ceafa si sa o ridicam in fundulet pret de doua secunde si apoi sa o intindem la loc....de citeva ori pe zi....bebelinei mele ii place tare mult acest exerciciu...la celalalt e fundu` greu

pupici
roxygeo si teodora maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

roxygeo nu il trag Doamne fereste de manuta. Il fac sa se tina de mana mea si incet il duc pe burta si invers cum ai spus si tu.
Legat de ridicarea in fundulet eu il iau de ambele matute cu mainile mele si il trag usor sus cateva secunde. De ceafa nu trebuie sa il tin ca isi tine f bine capul la ridicare. Chiar teapan. Doar din pozitia culcat pe burta nu prea vrea sa ridice capul. Isi ridica fundul si picioarele si impinge si mainile in spate, ca la barcutza, daca mai stii cum faceam la ora de educatie fizica in scoala.

Multumesc de sfaturi. Te pupam.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI.

LA MULTI ANI CU SANATATE LILI_B

Laina .Nu te stresa.e cald afara si oricumse mai incalzesc si de la asta.37.6-0.4=37.2.Nu e de rau, e normal.va trece.sa nu ti fata in curent.poti sa-i faci baie asta seara fara probleme.

Elyane pentru mamica sportiva.Eu am renuntat deocamdata.Ma apuc de lucru si sper sa slabesc asa.La sport am o durere de mijloc de mor...M-ai speriat cu virusul ala.Ne poti spune cumse numea link-ul sa nu patim si noi la fel.Ca de ne trimite cineva poze, curioase cum suntem sigur deschidem..

Diana69 frumos nume i-ai pus.Sa-ti traiasca si sa fie santoasa.Sa pui poze sa o vedem si noi.Cred ca e cea mai mare dintre cei de 4 luni de pe aici.

Radcarmen pe Vlad cu drag.Cred ca si Victor va face la fel cand nu va mai fi lapte.Am vazut asta la fata soramii pe care a intarcat-o acum o luna.Si acum tanjeste desi are 1 an si 4 luni tot mai baga mana in san la mama sa macar sa o atinga si sa-si puna obrazul pe pieptul ei.Ma omoara cu gestul asta.Si Victor sta sa se alinte la tzitzi si rade cand ma vede fara sutien asa ca sigur va face ca Vlad.Cat despre cum sa-l hranesti cred ca poti incerca sa-i dai biberonul cand e semiadormit.Poate il pacalesti.

Magdutah spor la impachetat si drum fara probleme cu Matei.Sa inteleg ca e mai convenabil sa stai cu chirie in Germania decat sa faci rate? Sau nu puteti face voi rate acolo? Oricum ar fi sper sa va mearga bine acolo unde va duceti si sa va acomodati repede.Sa nu incepi diversificarea lui Matei decat dupa ce se acomodeaza cu noua casa.Sa nu fie prea multe schimbari care sa-l deruteze.

Eu plec la treburi.Hranesc manzu si il las 2 ore cu sora mea.

Offtopic:
Cele care sunteti interesate cum sa strangeti bani pentru copil print-un sistem de asigurare tip renta de studii va stau la dispozitie cu informatii despre rentele si pensiile la ING.Daca vreti sa optati pentru ING in ceea ce priveste pensia obligatorie (cei 2% )contactati-ma pe PM si va sun eu.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare mamici si bebici si la multi ani celor care azi sunt sarbatoriti!
Nu am putut sa nu remarcam ce dulceata este Timeea, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea Kmi!

Si Poza cu Remus mi-a placut, e foarte deosebit, ca sa zic asa, mai vremm...
Vazut si poze de anaanamaria si pe micuta si e scumpa foc! Sa va traiasca!
Fetelor am inceput sa fac si eu exercitii pilates, 20 minute, sper sa nu sar si sa le fac de 3 ori pe saptamina, e foarte greu pe caldurile astea si cu programul nostru, dar nu mai suport colaceii

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Karla32 ti-am trmis PM

Val sper sa fie ok, daca nu mai cautam

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Azi am avut putin timp liber si m-am uitat la album.Numai copii reusiti.
tzuna,la cine mergi luni la IOMC?am auzit de un medic bun acolo,Iagaru(sper sa mai fie ,eu am auzit de el acum 5 ani).

Noi suntem bine,Noemi este cel mai cuminte copil pana acum .Doarme noaptea de la 22:30 pana la 9:30 (papa peste noapte de 4-5 ori,acum are 7kg),dar nu se trezeste,doarme si ziua la pranz,nu a avut colici,nu plange (uneori mai face si ea nazuri ca vrea in brate),se ridica in sezut prin tractiune de antebrate iar noi spunem ca este copilul perfect(prin comparatie cu cealalta fetita a noastra de 5 ani).Nu am inceput diversificarea,vad ca parerile medicilor sunt impartite.Nici laptele meu nu stiu cat ii ajunge(dar nu plange)asa ca nu-i dau nici supliment .Marti facem vaccinul de 4 luni.
Va pup pe toate si La multe luni si ani in continuare ingerasilor.
Adelina cu Natalia(5 ani)si Noemi(4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

adelyna, tinem pumniii la vaccin. hehe, acu am vazut ca pe Noemi o mai cheama si Antonia

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Si daca ati inceput sa puneti poze haioase, ia uitai ce bebe curios cand ii fac poze, nu-i asa ca e foarte haios??
aici si aici

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Intoarcere bebe nu am facut nimic special - aveam doar grija primele zile sa scoata cealata minuta de sub ea - asta-i tot

Am profitat zilele astea de aerul de tara - Ilinca a huzurit - noaptea a dormit la afara pina la ora 1 noaptea - a doua zi a mincat mai bine, a dormit mai bine si toate astea tot afara. Eu am suferit doar de lipsa forumului

Azi imi tai coama(care apropo cade si la mine rau de tot) - este destul de lunga si mi-a abatut sa-l tai - asaca spere seara o sa fiu or foarte mumoasa ori invers

Dupa cum ma laudasem - am fost la sala - eu merg la aparate si apoi plus 30 de minute la banda de alergat(cum i s-o mai spune) cu dealuri fara dealuri - a fost prima data cind am inteles la propriu cuvinte ,, si curgea apa siroaie pe mine,, M-am cintarit - am fix ca inainte de sarcina - 57 kg (la 170 cm)

Nu-s de ce - dar nu prea am chef de nimic azi, parca-s o mita lesinata

Botezul bebelusei
luna I, luna II

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput