Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Laina
ah, si voiam sa va mai intreb: inainte si dupa vaccin auzisem tot pe aici ca bebe nu tre sa pape. asa e? cat timp? ce se intampla daca papa?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
numai daca il faceti pe cel de la stat unde i se vor da 2 picaturi pe gurita, picaturi pe care tb sa nu le vomite, asta e ideea. 2 ore nu tb sa pape (deci sa te duci cu ea mancata), dar intreaba cand ii face vaccinul.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Laina spune:
sar'mana, rox! ea n-a vomitat niciodata, oricum, cel mult regurgiteaza un pic cand scoate gaze. pff...m-am mai linistit, ma gandeam ca o inteapa, ca o sa se umfle, ca o sa doara, ca o sa faca febra, etc...
sa ma duc cu ea mancata...hihihi, ma distreaza de fiecare data expresia! :P
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Laina
sar'mana, rox! ea n-a vomitat niciodata, oricum, cel mult regurgiteaza un pic cand scoate gaze. pff...m-am mai linistit, ma gandeam ca o inteapa, ca o sa se umfle, ca o sa doara, ca o sa faca febra, etc...
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
paiii...o si inteapa...picaturile sunt ptr polio, restul vin in intramuscular in piciorus. Las' ca o sa fie bine, nu te mai teme de drobul de sare, vezi tu maine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Laina spune:
:P o sa fie, ca doar nu-i primul copil care face vaccinul asta... ne descurcam noi, si daca nu stim ceva, putem sa va mai intrebam, da?
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
karra80 spune:
Vazut si noi poza cu brunetelul frumos initial nu am stiut al cui e minunea dar acum ne-am lamurit.....
ella eu zic ca nu are nimik daca -i amesteci fructele cu lapte...din mom ce daca la diversificare se da la o masa fructe si dupa se continua cu lapte pana se elimina laptele e clar ca se amesteca pana al urma.....
Noi de ex mancam pere sau piersici de la borcanel si dupa lapte si nu are nici o treaba...pana acum nu s-a dereglat la burtica, speram ca nici de acuma......poate sa fie din cauza ca eu seara in bibele de lapte ii pun cereale tot cu lapte desi ii pun mai multa apa....poate de aiai kk e tot mai tarisor chiar daca papa fructe cu lapte dimineatza.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
Laina multa bafta la vaccin.....stai linistita ca va fi ok......si vb fetelor sa o duci mancata.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
tzuna spune:
MADYER- legeni ambele fetite pe picioare? saraca de tine... Mai poti? Eu am invatat-o pe Mariuca sa adoarma singura cu suzeta ( nu o vroia dar i-am tinut-o eu la inceput)plus mangaiat pe cap si spate. Si am lasat-o si sa planga cate putin. Sunt adorabile fetitele. Chiar ca le deosebesti usor.
KARLA32- va fi greu sa gasesti o bona buna. dar cauta din timp si ia-o sa stea o vreme si cand esti tu acasa. Eu gasisem pe cineva super (o prietena) dar s-ar putea sa trebuiasca sa renunte si atunci vai de noi.
Ce frumos papa Winnie supica....
KMI78- stai linistita ca nici Maria nu papa prea frumos. Mananca putin la inceput de foame si apoi s-o vezi cu mainile prinsa de lingurita.. Murdareste totul in jur.Dar cum mi-au reparat masina de spalat , ma amuz.
PAXELA- nu pot sa cred ce medic tampit. E chiar aiurea. Pai cred ca ai putea s anu te duci la vaccin pe motiv ca e racita ceva si sa amani vreo saptamana doua. Decat sa pateasca fata ceva pe caldura asta....
MADY- e bine ca a iesit asa frumos, ca meritati amandoi.
KAY si Sonia- Kay se suparase pe fetele din grupul ei ca au uitat-o, face apel din nou sa se stranga banii repede, alte vesti nu am vazut pe grup.
Si legat de grupul lor am fpst mirata sa vad ce diferit e de al nostru. In primul rand scriu f putin, in al doilea rand parerile legate de diversificare sunt in general f diferite de ale noastre. Ele au inceput in masa cu sucurile si asta in situatia in care bebeii sunt mult mai micuti.
PAXELA- eu la sfatul lui Carmen am luat Huggies super flex, cele cu Disney si sunt bune. Sunt mai scumpe dar daca le iei din Cora la promotie au 50% gratis plus servetele deci iesi la pretul celor de la Pampers. Si cu elasticul ala d ela spate Maria nu s-a mai murdarit deloc. Mai iese pe la picioruse dar pentru ca ea e slabuta.
ELPOWER- ai dreptate, sigur iti este mai greu din cauza ca esti izolata in casa. Si nut-i fa griji ca se mai racoreste si mai iesim si noi afara. Si eu am avut o perioada cand plangeam prin casa cu Maria in brate ca treceau orele si ea nu papa nimic. dar sa stii ca n-am rezolvat nimic. Ii mai spuneam si sotului si el zicea ca exagerez si sa las copilul in pace, eu ziceam ca nu ma intelege si uite alt motiv de plans dar mi-a trecut. asa ca un pupic de la mine , unul d ela Mariuca si vei fi mai bine.
Legat de suparare: azi sunt suparata ca ieri am implinit 4 ani de casnicie si am uitat si eu si sotul. Asta in situatia in care am vb saptamana trecuta si eu vroiam sa iesim undeva (sa lasam fetita cu bona) iar el sa comandam ceva acasa. Asa ca ce-am facut ieri: am facut sauna in bucatarie ca nu aveam mancare si de trebuia sa mancam... Am uitat complet ce ne propusesem. Mi-am amintit azi. sotul cred ca a uitat complet. Ce trist.... dar sarbatorim in week-end desi nu va fi la fel de frumos.
KARLA32- incearca sa cauti singurica bona, nu prin agentie. le dai si comision gras si nici nu fac mare lucru. Crede-ma ca stiu. Uite poti pune anunt pe ejobs(ai 3 gratuite ) si sa vezi cate cv-uri prinmesti si alegi tu pe cine vrei si de banii aia de comision ii poti plati bonei sa-si faca ce analize vrei tu.
LAINA- 2 ore dupa daca il faci pe cel de stat nu tb s apape ca sa nu vomite. Si ii face si in piciorus un vaccin pe langa cel dat pe gurita.
Noutati: nu prea avem. Ieri nu am iesti deloc. Era mult mai cald decat in casa. Maria e super incantata ca in timpul zilei o mai balacesc de vreo 2 ori si o tin si putin in fundulet si asa poate cauta ratustele prin apa. E haioasa rau. De cand cu caldurile astea dorme de rupe ziua. O fi bine? Nu a mai dormit asa niciodata. Ar fi trebu s adorma mai mult cand era mai micuta dar era prea ocupata sa planga ore in sir.
Cu mancatul e la fel ca inainte. Nu va avea nici macar 6 kg la 5 luni. Sunt chiar ingrijorata. Nu pateste nimic daca ramane asa mult in urma?
Ce mai stiti de RALUALEXANDREI? E tot plecata cu bebeii?
Cam asta ar fi tot pe azi.Sper ca in seara asta sa se poata iesi afara.
Maria 28.02.2007
stefaniya spune:
KMI - nu ii dau nimik,el de cand s-a nascut transpira mai mult si sotul meu are problema asta dar Carl mi se pare ca transpira prea mult.Am auzit ca poate fi o problema daca transpira prea mult,nu stiu ce sa zic.Cand merg al controlul de 5 luni o sa intreb
Mady - vin negresit in toamna si te scot cu Razvanel la o cafea.Felicitari pt botez!
Sherbi - m-ai facut sa zambesc
.Nu ma supar eu pe tine ca mie imi place ca site-ul sa fie mai "colorat" cu fel si fel de personalitati.E adevarat ca eu sunt genul care nu spun de doua ori,adica daca greseste pun punct.De cand am venit aici i-am zis ca daca face pasul gresit eu nu iert pt ca eu am renuntat la familia mea,serviciul meu,prieteni si daca el ar face asta pur si simplu ar rupe ceva in mine si eu de iertat nu iert.Sper sa fi inteles bine.Cat despre ea ma gandesc ca asta isi doreste ,sa faca probleme.Stie de noi,deci...Si nu vreau sa-mi creez probleme din cauza ei.
- super vesti.S- o ajute Dumnezeu sa se faca bien si sa creasca mare!
Roxanici - eu am menstruatie de la inceput,nu e regulata.Doctorul mi-a zis ca e posibil cateva luni sa vina in cantitate mare sau prea putin,la interval de timp foaret diferit,asta pana se regleaza organismul.
In caz ca e un bebe mic,felicitari si dai startul (glumesc,stiu ca nu il vrei pe-al doilea)
Doina - vocalistul formatiei ia droguri de cand s-a nascut,deci de-asta poate fi asa activ.Dar recunosc ca face un show super,Am fost si eu la concertul lui cand au fost aici.
Acum imi zic parerea si sa nu te superi pe mine,dar ma deranjeaza cand aud vorbe de genul ca noi romanii suntem mereu mai altfel decat ceilalti.Eu m-am mai contrazis pe un site al romanilor din alta tara tot pe faptul asta pt ca el sustinea ca romanii nu sunt educati.Mereu zicem romanii,dar ne exceptam pe noi si familia noastra si restul sunt rai si tot asa...Daca unii sunt mai educati,sunt datorita legilor si de rusinea altoar si daca asa cresti normal ca te inveti asa.Crezi ca romanii din alte tari care comenteaza de altii sunt educati acolo,sunt ca asa s-au nascut sau ca sunt impinsi de reguli? Si apoi comenteaza de restul...
Ma opresc aici ca pot continua mult dar am mai vazut pe aici de multe ori cand s-a zis asta si am vrut sa dau reply.
Romanii aici nu sunt vazuti rau dar pot fi daca ne-am vorbi singur de rau.
Gata,ma pregatesc sa ies afara cu Carl
Pupici
Am vrut doar sa-mi exprim parerea,nu mi-o lua in nume de rau dar hai sa nu ne mai vedem ultimele persoane ale lumii si nici sa ne credem a fi cei mai destepti.Suntem la fel ca ei dar ca avem diferite conditii care se vor schimba in timp.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
Laina spune:
TZUNA, cam asa se intampla pana mai cresc astia micii. Noi am uitat complet de ziua sotului meu, a fost pe 15 mai, Antonia era abia iesita din "fabrica", si ne-am adus amandoi aminte abia cand au inceput sa dea prietenii telefon sa il felicite. m-am simtit si eu ca o... 

eh. trecem noi si peste astea.
S...eu nu cred sa aiba ceva daca Maria e mai "fotoodel". daca in rest e sanatoasa si dr. zice ca-i in regula... Isi revine ea mai tarziu. Daca nu, ai sa ai un copil mai slab. ![]()
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elyanne spune:
Evident ca n-am timp sa citesc chiar tot.. .nu mai zic sa si rapund...
Am venit sa dau raportu' ... murim de cald si ne plictisim ingrozitor in casa...
Astazi n-am iesit deloc afara pt. ca am fost puturosi si ne-am trezit la 8... pana au mancat s-a facut 9... asa ca n-am mai iesit.
Mergem diseara (dupa 8) la aer... la fantana sa ne racorim...
Am fost aseara la aerobic si imi trosneau oasele
Se vede ca n-am mai facut miscare de mai bine de 1 an... Merg la o sala langa billa (fetele din zona poate sunt amatoare) de la 7:30 la 8:30 (martea si joi in principiu... lunea si vinerea are tati fotbal... asa ca ne-am imparti frateste zilele).
Mi-am dat si cu celebra crema anticelulita de la Elmiplant... si am luat foc
... eram rosie ca racu' ... ziceai ca m-a ars soarele... Sper sa fie buna de ceva... daca tot ma chinui 
Baietii sunt bine, mananca ca deobicei, dorm de bubuie... nu pare sa-i deranjeze caldura... De fapt. la ei in dormitor e mai bine ca in sufragerie... unde mor de cald... unde mai pui ca a facut soacra mancare de dim. (s-a trezit la 5 ca sa faca mancare pt. Elena in special) si parca e totul incins prin bucatarie... si degaja caldura. Eu nu faceam nimic pe caldura asta
Gaseam io ce sa-i dau sa manance, fara sa fie nevoie sa intru in bucatarie.. iaurturi, salam 

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)