Albinute & bondari de martie-aprilie (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Elyanne si eu m-am dat si cu crema si cu gelul si la fel m-a mancat piele si ardea.....

Si eu de sapt viit incep sa alerg pe la stadion...si sa merg la un salon sa fac moxdelare......ma apuc si putin de o dieta si sper sa se vada ceva .....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am venit de la vaccin, am scapat mai "ieftin" decat speram cu 2 vaccinati, si nu am avut nici cum sa ma iau de dr, care evident mutase ora vaccinului , doar ca dr mea fiind in concediu, asistenta ei care trebuia sa se ocupe nu a luat legatura cu dr asta si asa ca pacienti dr mele au venit la 14, dr la 14.30 ca de... nu astepta femeia pe nimeni, dar pana la urma a fost ok,sa mirat de diferenta dinte cochii mei, fimiu 11 kg la 2,7 ani si ea 7 la 4 luni, si gata am scapat si tura asta, inca 1 la 6 luni si dupa la 12

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hai ca m-ati enervat! m-am apucat si eu sa caut pe oDC tae bo asta, sa fac si eu ceva in sensul "dez-balenirii"!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI.SA FITI ASCULTATORI.

Fetelor sa va traiasca comorile si sa fie copii buni.

Madybulancea. sunt bine, atat cat pot fi d ebien pe caldurile astea.Noroc ca sunt ai mei la mare si stau doar in chiloti in casa ca altfel muream.Ma bucur ca ai fost multumita la botez.Sper ca acea cazatura sa nu te fi afectat prea tare.

MadyER sa-ti traiasca minunile.Par diferite.Si sunt atat de dragalaseee.

Iuliana 2007 am vazut in Militari pe la Vale Lunga unmagazin de incaltaminte care are sandale aurii de ocazie de la Guban, vreo 130 lei perechea parca.Am vazut acum 1 sapt cade atunci nu am mai iesit decat ingradina blocului.Daca stai in zona sau nu e prea departe de tine incearca si aici.Program 9-18.

Lauramar sa inteleg ca Ariana a scapat de varicela?Ma bucur tare pt voi.Cu ce ai tuns-o?

Karra80 felicitari lui Cris pentru progresele facute.

Roxanici nu ai toate tiglele pe casa mami.Eu mor si daca stau pe balcon si ma uit in jos dar sa sar................

Laina nu te teme.Si noi am facut vaccinul de stat.Nu trebuie sa manance 2 ore dupa si nu trebuie sa-i faci baie in ziua respectiva.Noi i-am pus preventiv 1/2 paracetamol supozitor si seara inca 1/2 si a fost ok.Pe intepatura am pus cand nu dormea bucatele de cartof rece sau bucatele de lamaie rece.In ziua aia doar.Si nu are nimic.In state zicea una din fete ca le-a recomandat sa puna compresa calda ca sa disperseze repede in tesut vaccinul.Explicatia e logica .Tu faci cum crezi ca e mai bine.

Iubita 2007 eu il pun pe jos cu jucarele.Ii pun o patura si pe ea un cearcaf curat si jucarii si-l las acolo.Din cand in cand mai vorbesc cu el, il giugiulesc, il bag in copaie sa innoate.Cam atat.Victor se intoarce bine si de spate pe burta si invers asa ca nu-l pot lasa in pat nesupravegheat si mai am si eu de lucru,mai fac mancare asa ca e mai bine pe jos ca nu are de unde sa cada

Ela sa-ti treaca oful.Lasa mami ca va reveniti voi la normal.Si,daca te consoleaza cu ceva, sa sti ca s al meu puitrage de tzitzi dar nu neaparat de foame ci doar de rasfat.Las-o sa se rasfete.Gaseste ea o picatura acolo sa nu fie munca in zadar, apoi bagi bibe.Va pup.

Tzuna multi ani fericiti impreuna.Lasa supararea.Maria e pe primul loc.Probabil ca de acum incolo multe le vom uita dar in ceea ce-i priveste pe copii nimic nu va fi uitat.Si tu si sotul sunteti subtirei.De unde sa fie Maria grasuna?Eu o ador pur si simplu si nu-mi pare a fi uncopil care sa te ingrijoreze.Mai nou si Victor doarme mai bine ziua decat acum2 luni.Ma bucur caci are program complet :-masa-joaca 1 ora-somn 2ore-dragaleli-masa-joaca...s.a.m.d
Nu sunt motive de ingrijorare.Daca ar dormi mai mult de 16-18 ore(cat e incarti media la varsta lor) si nu ar manca ar fi de pus semnul intrebarii

MA intreba cineva cum oare se descurcau mamicile noastre cu bebei, fara masina automata, fara pampers...pai va spun parerea mea:NU AVEAU NET SI NICI TV PRIN CABLU.Noi le avem si nu stim cum si la ce sa renuntam.Acest mesaj e un fel de scuza ca nu mai stau asa mult pe forum.Victor e pe primul loc.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

TZUNA multi ani fericiti impreuna toti 3....si mie mi-e groaza ca uit....noi facem 2 ani pe 27 aug si pe 28 e ziua sotzului macar ceva sa nu uit....mai ales ca vom fi la mare......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Imi cer scuze, am uitat ce era mai important si anume cand s-au nascut : 17.04.2007.

Mady si printesele Moni&Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Salutam stup!

Karla32 eu am reusit sa angajez bona prin agentie. Asta pentru ca mi s-a parut mai simplu din punct de vedere al timpului sa mi le prezinte altcineva, si apoi nu as fi vrut sa intre oricine in casa mea pentru interviuri. Asa am tinut interviurile la sediul agentiei.

E adevarat ca e mare comisionul, dar astea sunt salariile pe piata. Am intrebat si eu in stanga si in dreapta.Daca mai ai nevoie de ajutor, intreaba-ma poate stiu sa iti raspund.

Pentru mine a durat cam o luna sa gasesc si pot sa spun ca sunt foarte multumita.

Nu mai fi trista, si eu incep serviciul in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna feteleor,

Am reusit si eu cat de cat sa citesc.de vizionat poze mai putin.

Ce sa zic nb-am timp.Acum sunt singura cu Alexia.Se pare ca ma invatasem cu ceva ajutor

Fetita ma solicita destul de mult.S-a facut mare si rasfatata.Nici ea nu adorame singura(decat fff rar..).Ma cam doare sufletul s-o las sa planga desi stiu ca n-ar fi rau, s-ar invata si ea.De fapt asta este marea noastra pbl;;;SOMNUL...Daca ii e sonm si mai ales dc ii trece si nu mai poate adormi e teroare.Adoarme destul de repede la biberon(chiar si cu cel cu apa), sau pe sezlongul din sufragerie( A se citi..eu cu ea in brate).

Va rog ia ziceti-mi si mie despre ceva sezlonguri, sau altceva cu zanganele si jucarele in care sa fie in siguranta si sa mai stea in tp zilei.Ca mi-e frica si-n patul mare s-o mai las ca se fataie si nu se stie cum plonjeaza.E in siguranta numai in patut dar se plictiseste acolo.

DECI VOI IN CE TINETI BB-II PESTE ZI IN SIGURANTA, IN AFARA DE PATUT?

Si alta intrebare( sper sa nu fie stupida)
DACA BB STA MULT PE SPATE SI SE INCALZESTE NU POATE PATI CEVA LA PLAMANI???CA A MEA NUDOARME E BURTA DELOC.pt ea pozitia asta e doar de distractie.

si sa stiti ca si eu am stresul cu STATUL IN FUNDULET.Alexia a facut 5 luni, dar ea vrea demult sa se ridice si mi-e cam teama s-o tin sa nu-siforteze coloana.POATE FI VBRE-O PBL???UNII ZIC CA DACA VREA S-O PUN CA ASTA E RITMUL EI DE DEZVOLTARE, ALTII ZIC S-O PUN MAI TARZIU DUPA 6 LUNI.ce ziceti e devreme s-o tin cate un pic pe piciorul meu sau intre pernute.Ei ii place la nebunie si e ff atenta cu tot ce misca in jur.

ehe...fusei si eu aseara la sala, la aerobic.Fu bine, mai repet figura.Caut si masaj si electrostimulare, impachetari, etc acum....Incerc sa ma controlez cat pot si cu dieta.Sa vedem ce-o mai fi.Ce-i drept nu-mi place cum arat in costum de baie si-o sa trebuiasca sa ies si eu un pic la plaja ca ma increteste barbatu-meu...

TZUNA, multa fericire!!!

Si Alexia care era o mare papacioaa, mananca mai putin.Caldura e de vina.Pana in 15-16.00 sunt zile cd nu duce mai mult de 100 ml si aia asa cu intermitente.In schimb bea apa multa si ceai .Azi dim pe la 11 i-am dat suculetul de mar.A luat cateva lingurite si laptic n-a mai vrut dupa.Sper sa supravietuim caldurilor astea.Noi stam toata ziua cu aerul pe night dat ca altfel e naspa.Si aici nu sunt mai mult de 37 de grade.

Le invidiez pe fetele care stau in alte tari unde e racoare.Cred ca in scurt tp cu vremurile astea o sa migram si noi pe-acolo.

Hai ca ma intinsei..

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

da` ce mai scrieti!!!...de abia v-am gasit...restu` de la capitolu` anterior n-am reusit sa citesc....asa...

La multi ani sarbatorilor din stup! toti sunt niste frumosi...indiferent de gramaj sau centimetrii

contra depresiei...ne da tircoale la toate...si io ieri am ramas acasa, de frica codului rosu...am stat cuminti ascunsi la AC...plimbarici prin casa, pe la geamuri...sa vada frunzele si de abia pe la 21.00 am iesit la aer

Scutecele...noi am trecut pe Huggies, ca era oferta la Cora 2xbags + 50% erau 850.000 lei, iar Daipers Air lipseau cu desavirsire

si noi ne-am coafat...adik` am tuns-o la ceafa...ca tot timpul era uda
http://good-times.webshots.com/photo/2244013460068039225VJIaMa...si spre disperarea lu` mami...ne blonzim....ca sa nu mai spunem ca semanam leit cu tati...http://good-times.webshots.com/photo/2986195470068039225YsyHiz...voi ce ziceti?

Nu mai fiti triste...printre voi sunt deja unele (cum sunt io) care merg deja la serviciu

Madybulancea...asteptam poze de la botez sper ca nu te-ai lovit tare

Kitty ce mai faceti?

In rest noi suntem bine...mie imi e cam rau, mi-a venit menstruatia aku doua saptamini si de abia aku pleaca...si am niste stari de zici ca aku lesin...nemaivorbind de faptul ca n-am energie deloc...sper sa-mi treaca...
Bebelina papa suc de morcov de trei zile si se pare ca-i place...iar aku am inceput sa "vorbim" in special cu tati...ca sa o facem pe mami geloasa

pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

feteor, uitai, am pierdut un pic firul..care e treaba cu sosonica si cu kay???unde intru sa citesc povestea....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput