Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 12
roxygeo spune:
Ghibuadina
io o tin un timp intr-un fel de sezlong/balansoar...nu stiu exact cum se cheama...care are si o bara cu zorzonele, iar spatarul se regleaza pe mai multe pozitii si are si centuri.....alte variante - pe pat la noi, pe canapea un pic ridicata pe niste pernute (nu in fund), in scaunul de masina...in brate, pe burta...si cea mai fericita ar fi in fata televizorului
karla32 spune:
tzuna, multi ani fericiti! multumesc ptr idee! o s-o fac si pe asta! mi-e cam teama asa de una singura, dar incerc. oricum nu renunt nici la agentii! sa vedem ce-o sa iasa!
flopici, ce bine ca ai gasit femeie! as vrea sa-ti pun cateva intrebari pe pm! se poate? cu serviciul, ce sa mai zic! asta e! sunt amarata ca va trebui sa-i reduc din numarul de alaptari! poate voi pierde si laptele ca la muls nu iese un strop! ma cam seaca si doctorita mea de familie ca se cam codeste sa imi mai dea niste medicale inca vreo luna macar...trebuie sa merg sa-i umflu punga si asteia! cotizez, deh, dar macar sa imi dea!
la capitolul menstruatie, eu sunt veterana! de la hemoragia de la 4 saptamani de la nastere tot am ciclu chiar daca alaptez! e regulat, fix la 28 de zile! starile sunt nasoale si in zilele respective Luca e mai agitat si nu vrea sa suga. oricum, saptamana asta doctorul mi-a zis sa merg la control. nu e prea lamurit de ce imi tot vine daca alaptez. pe fond hormonal cica.dar ceva e in neregula daca m-a chemat!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
karra80 spune:
FETELE CONTUL LA BCR PT SOSONICA......RO59RNCB0318088189010001, Geambasu Oana,sucursala lacul tei"
cine poate oricat de putzin e binevenit....
SOSONICA 
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
ghibuadina uite aici povestea Soniei.....
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
flopici spune:
Karla32, astept PM.
Multi pupici bebelusilor care mai adauga azi o luna la varsta lor minunata!

karla32 spune:
flopici, nu ai PM-ul activat. sa-ti trimit mail?
Luca, dragostea mea
Poze Luca
lilidana spune:
Fetelor,ma declar dependenta de forum!
N-am crezut ca mi se va-ntampla mie,am ajuns sa nu pot sa las sa treaca o zi fara sa vad ce mai faceti voi si puiutii vostri,fara sa mai aflu cate ceva despre micuta Sonia.
E ca un drog,probabil si voi simtiti "gustul"
,dar eu chiar am examen vineri si azi e miercuri si vai de capul meu.Ca David doarme si eu ar trebui sa fac altceva decat sa navighez
pe aici...
Da,va las acum,promit ca nu mai intru azi,sper sa rezist ![]()
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor!
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 4 luni
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
karla32 spune:
flopici, ti-am trimis mail.
Luca, dragostea mea
Poze Luca